-
Super Moderator
αναρωτιέμαι πως μπορεί μια εταιρία να θεωρείται αξιόπιστη και καλή στο αντικείμενό της εφόσον δεν έχει κάνει πραγματικά, δικά της τεστ για τα δεδομένα που διαθέτει στα τεχνικά της φυλλάδια?
Μην παρεξηγηθώ. Δεν έχω κάτι με την εν λόγω εταιρία και συμπλέω με την άποψη του Παναγιώτη για τα σχόλια του προς αυτή. Αλλωστε και γω έχω χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα και προδιαγράψει πολλές φορές στόμια της.
-
Σπουδαίο μέλος
Είναι το γνωστό στην Ελλάδα, ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Έτσι δεν είναι σε όλους τους χώρους?
Πέρα από αυτό, η εν λόγω εταιρεία έχει μεγάλη και πολυετή εμπειρία στα στόμια, με αποτέλεσμα να μπορεί να διορθώνει "λάθη" (αν φυσικά ερωτηθεί), τα προϊόντα της είναι αρκετά ποιοτικά, η πλειονότητα δε των στομίων της, είναι πολύ κοντά στα πειραματικά δεδομένα των ξένων κατασκευαστών.
Παναγιώτης
Ο Θεός πέθανε...
Ο Μαρξ πέθανε...
κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...
-
Διαχειριστής
Η αερογραμμή δέν είναι καθόλου μονόφθαλμη.
Γνωρίζω πολύ καλά και απο πρώτο χέρι, ότι για πολλά χρόνια (και νομίζω ακόμα - εκτός και αν τους έφαγε και αυτούς η κρίση) ότι υπολόγιζαν τα στόμιά τους και με το fluent, και εργαστηριακά, και στην Ελλάδα είναι η μοναδική που ξέρω και πρωτοπόρος.
Ολοι οι άλλοι, αντιγράφουν τα στόμια της αερογραμμής - χωρις βέβαια να πληρώνουν εργαστήρια και τα συναφή ακριβά πράγματα.
Αν εμείς οι μηχανολόγοι μπορούμε να υπολογίσουμε σήμερα ένα αναθεματισμένο στόμιο, το οφείλουμε στην αερογραμμή.
zig heil!
http://www.aerogrammi.gr

w w w . m o n a c h o s . g r
-
Σπουδαίο μέλος
αν το γνωριζεις αυτό, επικροτώ και επαυξάνω ότι είναι η κορυφαία Ελληνική εταιρεία.
Παναγιώτης
Ο Θεός πέθανε...
Ο Μαρξ πέθανε...
κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...
Δικαιώματα απάντησης