Φίλε καλώς ήρθες.
Θα χρειαστεί να γράψεις τα εξής επιπλέον:
1) Τι μπέκ είχε στον καυστήρα πρίν προσθέσει τον όροφο.
2) Τι μπέκ έχει βάλει μετά την προσθήκη του ορόφου.
Κώστας.
γεια σας αντιμετωπιζω ενα παραξενο προβλημα θορυβου(βομβος αεροπλανου) απο την καμιναδα του γειτονα μου η οποια βρισκεται δυο μετρα πιο ψηλα απο την κεραμοσκεπη μου και δυο περιπου αποσταση
η ιστορια αρχισε οταν προσθεσε ενα οροφο και η καμιναδα ανεβηκε πιο ψηλα
εδω και δυο χρονια προσπαθουμε απο κοινου να λυσουμε το προβλημα
εχουμε δε κανει τα εξεις επειτα απο υποδειξεις ειδικων αλλαγη σωληνος σε μικρη διατομη (125)ελικοειδη το δε υψος απο το καζανι(υπογειο) ειναι περιπου 12μετρα
μονωση πετροβαμβακα,
προσθεση ηχοπαγιδας μια στην εισοδο
και μια στην εξοδο της καμιναδας
και διαφορες ρυθμισεις στον καυστηρα (συγνωμη ειμαι και λιγο ασχετος
για να δωσω λεπτομερειες) αποτελεσμα καποια μειωση του θορυβου αλλα
εξακολουθει να ακουγεται στην κεραμοσκεπη μου σαν βομβος αεροπλανου απο μακρυα αντιθετα η δικη μου καμιναδα που ειναι 20cm πιο ψηλα και εφαπτεται δεν ακουγεται καθολου.
πιστευω οτι ο θορυβος προερχεται καθαρα απο την εξοδο των καυσαεριων
παρακαλω μπορειτε να μου πειτε σε γενικες γραμμες τι περιπτωσεις μπορουν να προκαλουν αυτο το προβλημα γιατι αρχιζω να τρελαινομαι
dim pir
dim pir
Φίλε καλώς ήρθες.
Θα χρειαστεί να γράψεις τα εξής επιπλέον:
1) Τι μπέκ είχε στον καυστήρα πρίν προσθέσει τον όροφο.
2) Τι μπέκ έχει βάλει μετά την προσθήκη του ορόφου.
Κώστας.
ευχαριστω
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει αλλαχθει το μπεκ παραμενει το ιδιο αλλα δεν ξερει και αυτος τι μπεκ εχει ο καυστηρας
dim pir
Δεν το έκανα από την αρχή αλλά συγχαρητήρια που δείχνετε από κοινού την διάθεση και την όρεξη να λύσετε το πρόβλημα.
Πόσα τετραγωνικά οικίας ζεσταίνει με αυτό το μηχάνημα; Για να γίνουν μπακαλουπολογισμοί και εικασίες.
Τι σόι ειδικοί σας επισκέφτηκαν και πως κατάφεραν να φτάσουν σε υποδείξεις χωρίς να γνωρίζουν τον όγκο των καυσαερίων; Διότι εκτός από την μέθοδο της δοκιμής και επαλήθευσης - η οποία στην περίπτωση της καμινάδας κοστίζει - υπάρχει και η περίπτωση ένας πραγματικός ειδικός να σας υπολογίσει με ακρίβεια την καμινάδα που απαιτούν οι συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας. Μήπως τώρα θα έπρεπε να τους ξαναφωνάξετε και να τους πείτε: Κύριοι πάρτε πίσω την καμινάδα που μας υποδείξατε; Μήπως με την λέξη ειδικός εννοείς κάποιον έμπορο;
Τελευταία φορά πότε ήταν που ήρθε για συντήρηση ο καυστηρατζής; Αυτός δεν γνωρίζει το μέγεθος του μπέκ και την πίεση που αυτό λειτουργεί;
Κώστας.
στην συγκεκριμενη περιπτωση η συνενοηση περασε απο πολλες φασεις
τελικα επειδη η θεση μου ειναι λεπτη βασιστηκα στα λεγομενα του αν και συμετειχα στα εξοδα αλλα δυστυχως γνωριζω οτι τον συντηρει μονος του
αν μου πειτε οτι οφειλεται στο μπεκ (επρεπε να αλλαχθει με την προσθεση του οροφου?)τοτε θα φωναξω καποιον καλο καυστηρατζη για να επιληφθη του θεματος
τα τετραγωνικα ειναι 50υπογειο 100 1ος οροφος 100 2ος τοισογειο ειναι μαγαζι και δεν εχειθερμανση
ευχαριστω για την προσπαθεια
dim pir
Είναι καυστηρατζής;quote:Originally posted by smalcastle
... γνωριζω οτι τον συντηρει μονος του ....
dim pir
Κώστας.
μηχανικος στα καραβια
dim pir
Τι λέβητα έχει;
Πόσων θερμίδων;
Κώστας.
καταλαβα την εβαψα ο καυστηρας ειναι 25000 δεν ξερει τι μαρκα ειναι ο δε λεβητας φυρογενης
dim pir
Εάν ισχύει αυτό το νούμερο μην ανησυχείς. Με 12,5 πόντους εσωτερική διάμετρο καμινάδας είναι εντάξει.quote:Originally posted by smalcastle
καταλαβα την εβαψα ο καυστηρας ειναι 25000 δεν ξερει τι μαρκα ειναι ο δε λεβητας φυρογενης
dim pir
Από τον λέβητα μέχρι το τάφ της καμινάδας υπάρχουν γωνιές, ημικαμπύλες, γενικά τι υπάρχει;
Κώστας.