Για την προσθήκη του βαφείου θέλει επιπλέον τεχνική έκθεση, ψιλοτυποποιημένη και μελέτη αντιρρύπανσης. Κάτι έχω να σου δώσω. Το mail μου είναι username@in.gr.
Xαλαρα...
Θέλω να βγάλω αδεια λοιτουργίας για δύο συνεργεια αυτοκινήτων.Στο ένα που ειναι μηχανουργείο υπάρχει άδεια ιδρυσης και απλά θα προχωρήσω στην άδεια λειτουργίας, ενώ στο άλλο που είναι φανοποιειο θα κάνω τροποποίση αδεια ιδρυσης ( προσθήκη ειδικοτητας βαφείου - φούρνος βαψίματος) και στην συνέχεια αδεια λειτουργίας.Τι ποσο αμοιβής πρέπει να ζητήσω?Τα συνεργεία ειναι στην Ναουσα.Για τη προσθήκη του βαφείου τι πρεπει να κάνω στις τεχνικές εκθέσεις για το περιβάλλον και το συγκοινωνιών?
Για την προσθήκη του βαφείου θέλει επιπλέον τεχνική έκθεση, ψιλοτυποποιημένη και μελέτη αντιρρύπανσης. Κάτι έχω να σου δώσω. Το mail μου είναι username@in.gr.
Xαλαρα...
Νικόλα κοίτα το mail σου.
Xαλαρα...
Συνονοματε ευχαριστώ πολύ...
Mήπως θα μπορουσα να έχω και εγω τις τεχνικές εκθέσεις γαι το φανοποιειο και αν υπάρχει και κάποιο παράδειγμα περοβαλλοντικής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
καλημερα θα ηθελα να ρωτησω για αδεια λειτουργιας φανοποιειου ισχευει η νομοθεσια που αφορά την εκδοση αδειας λειτουργιας αυτκινητων μοτοσυκλετων κλπ του 88?
μαλλον θα χρειαστουν και οι τεχνικες εκθεσεις θα μπορουσα να τις εχω?
ευχαριστω fpatsali@yahoo.gr
θα μπορούσα να έχω και εγώ τις τεχνικές εκθέσεις και το υπόδειγμα περιβαλλοντικής?τις χρειάζομαι για την αδειοδότηση συνεργείου μοτοσυκλετών και είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω κάτι τέτοιο...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Ξέχασα το mail μου....
joffakis@hotmail.com
Έχει κάνει κανένας συνάδελφος μελέτη πυρασφάλειας με την 16085 για συνεργείο αυτοκινήτων ? Θα ήθελα να τον ρωτήσω 2 πραγματάκια.
Στειλε και σε μενα αν ειναι δυνατον..quote:Originally posted by pavlos5
Mήπως θα μπορουσα να έχω και εγω τις τεχνικές εκθέσεις γαι το φανοποιειο και αν υπάρχει και κάποιο παράδειγμα περοβαλλοντικής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nikoskourtis@hotmail.com