-
Νέο μέλος
προβλημα εκκινησης καυστηρα saturn το πρωι
καλησπερα σε ολους.εχω ενα καυστηρα(compact) της saturn και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.το πρωι ιδιως οταν η εξωτερικη θερμοκρασια ειναι χαμηλη , μολις αυτος παρει μπρος τρεμει παρα πολυ με αποτελεσμα μετα απο λιγο να σβησει.αυτα τα αναβοσβησιματα επαναλαμβανονται 2-3 φορες και μετα ο καυστηρας στρωνει και δουλευει κανονικα.Τι μπορει να φταιει?
-
Διαχειριστής
Ο ελκυσμός της καμινάδας. Έχεις καμινάδα?
Τεχνολογία και ποίηση.
-
Νέο μέλος
Nαι υπαρχει καμιναδα εξωτερικη μη μονωμενη με μηκος περιπου 4 μετρα και διαμετρο φ80 μεχρι το καπελο.παιζει μηπως ρολο η πιεση τησ αντλιας πετρελαιοθ και αν ναι ποση πρεπει να ειναι αυτη?
-
Εξέχον μέλος
Αφού ο μάστορας είναι εδώ απόψε, ευκαιρία να μάθουμε κάτι.
Dimis, ο ελκυσμός μόνο στο αέριο παίζει σημαντικό ρόλο για την έναυση. Έτσι δεν είναι;
Ο thires6 που έχει πετρέλαιο, λογικά πρέπει να είναι συνδυασμός προβλημάτων. Όπως:
1)Κακή ποιότητα πετρελαίου ( σκουπίδια κ.λ.π. λογικά το παγωμένο να το αποκλείω;;; )
2)Ιδιαίτερα μικρή πίεση αντλίας ( αδυναμία σωστής εκνέφωσης )
3)Ηλεκτρομαγνητική ( για κάποιο λόγο καθυστερεί να ανοίξει )
4)Βουλωμένο μπέκ
5)Παίρνει αέρα το κύκλωμα τροφοδοσίας
Σωστά;
Κώστας.
-
Νέο μέλος
το πετρελαιο ειναι νομιζω καλο γιατι αλλοι γειτονες ποΥ παιρνουν το ιδιο πετρελαιο δεν εχουν προβλημα
το μπεκ ειναι καινουριο και συμφωνα με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη.
φιλτρο πετρελαιου καινουριο
-
Νέο μέλος
κατι που ξεχασα.Η δεξαμενη του πετρελαιου ειναι στην ταρατσα και εχω βαλει προληπτικα αντιπαγωτικο
-
Επίλεκτο μέλος
Γεια σας και απο μενα και καλως σας βρισκω.
Ας πω μια χαζομαρα....
Το προβλημα πιστευω πως εντοπιζεται στη ρυθμιση του αερα.Εχω αντιμετωπισει το προβλημα σε δικο μου καυστηρα και στο λιγο που ψαχτηκα βρηκα καπου γραμμενο πως ο αερας τις πρωινες ωρες ειναι κρυος και υγρος και μπορει να προκαλεσει τετοια προβληματα στη λειτουργια των καυστηρων.Μια καλυτερη ματια απ τον καυστηρατζη σου ισως κανει κατι.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
-
Διαχειριστής
Κώστα πιστεύω πως οφείλεται αποκλειστικά στον ελκυσμό της καμινάδας. Καμινάδα εξωτερική μη μονωμένη και μάλιστα φ 80 και μάλιστα το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή και ακόμη τα αναβοσβήσματα επαναλάμβανονται 2-3 φορές (μέχρι δηλαδή να ζεσταθεί λίγο η καμινάδα και να ανέβει ο ελκυσμός της). Είναι σαν να μου λένε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια 
Ακόμη να σου πω Κώστα ότι ο ελκυσμός παίζει σε όλων των ειδών τα καύσιμα και όχι μόνο στο αέριο.
Τεχνολογία και ποίηση.
-
Νέο μέλος
Σε μια τετοια περιπτωση που μου εχει τυχει με τον ιδιο λεβητα και μιλωντας με την αντιπροσωπεια πειραξα 2-3 στροφες τη ρυθμιση του διασκορπιστη και ολα πηγαν οκ!
-
Νέο μέλος
Aν υποθεσουμε οτι φταιει η καμιναδα τι πρεπει να κανουμε να μεγαλωσουμε τη διατομη και ποσο? και αν ναι πως θα γινει αυτο δεδομενου οτι η εξοδος των καυσαεριων στο saturn ειναι φ80
Δικαιώματα απάντησης