Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 21 μέχρι 30 από 106

Θέμα: Επιλογή μάρκας λέβητα και καυστήρα.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Sep 2004
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    820

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Φωτογραφίες μέρος τρίτο...

=================================================
    Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    30
    δηλ. αποκλείεται να είναι όλα τέλεια και να μην έχει κανείς να πεί κάτι? έστειλα 4 ακόμη φώτος με περισσότερες λεπτομέρειες...για δες κι αυτές...
    olkal

Super Moderator
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    528
    Τι άφωνοι.Εγώ για λίγο έπαθα blackout.Σβήσαν τα φώτα...........Εντάξει,έχει φύλλο ελένχου!!!!!!!!!!!!
    Η θερμοκρασία καυσαερίων είναι 280 ? Αυτό βλέπω ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου ?
    Η ποιό δραστική λύση είναι επισκευή και πέταμα και μετά έρχεται και το θέμα της χειροδικίας!!!!!!!
    Πάνω χέρι,κάτω χέρι..........
    Έχει και πυρότουβλα μέσα ο λέβητας ?

Super Moderator
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    528
    Έιναι [u]εντός όπως βλέπω και χωρίς παρατηρήσεις απο κάτω !
    Εάν καταργήσετε κανα δύο διαμερίσματα ακόμα νομίζω ότι θα δουλέυει άψογα.Όπως είπα και πρίν δεν πρέπει να είναι πάνω απο 70.000K/cal!

Super Moderator
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    528
    quote:Originally posted by olkal

επίσης ο καυστήρας - που είναι και αυτός AGPA - έχει σήμανση CE και από το συνοδευτικό του έγγραφο διαβάζω: μέγιστη θερμική ισχύς 204.000 Kcal/h, kW 238 και ελάχιστη 102.000 Kcal/h, kW119. Ο κυκλοφορητής είναι μάρκας DAB (????????????)
    olkal
    Μάλλον σε άλλο καυστήρα αναφέρετε αυτό γιατί αυτό που βλέπουν τα μάτια μου είναι κάτι άλλο.Αnyway,αν είναι πράγματι έτσι, μονοβάθμιος?
    Μάλλον δεν έχουν ακούσει ποτέ στην ζωή τους κάποιοι για το μερικό φορτίο και τους διβάθμιους πάνω απο κάποια KW.
    Αλλά τι λέω?
    Εδώ δεν έχουμε ce,το μερικό φορτίο ψάχνουμε?Σιγά μην το βρούμε.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Sep 2004
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    820
    Και νεότερα στοιχεία καταφθάνουν...

Super Moderator
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    528
    ΧΜ!!! Δύσκολη περίπτωση.Καλά αυτό το 0,60 mbar ελκυσμός τι είναι ? Μπάς και υπάρχει κανά μοτέρ και τραβάει ? Αφού δεν ρουφηξε και τον καυστήρα πάλι καλά.Θα καταλήξω ότι το βασικότερο πρόβλημα μάλλον είναι αυτό,μετά έρχονται βέβεα όλα τα άλλα.
    P.S.:Ο λέβητας απο ότι φαίνεται τώρα πρέπει να είναι πάνω απο 100.000 αλλιώς δεν νομίζω να δούλευε.

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    30
    Μπορώ να έχω σε σειρά τις επισημάνσεις σας κατανοητές από τους ιδοκτήτες της πολυκατοικίας;
    1. ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ: έτσι όπως είναι στημένο το όλο πράγμα ποιές επιπτώσεις έχει στην απόδοση θερμότητας, στην αυξημένη κατανάλωση πετρελαίου, στην ασφάλεια, στην διάρκεια ζωής
    2. ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ: τί θα έπρεπε να είχαν κάνει και πώς διορθώνεται τώρα?
    3. Μας είχαν πεί ότι έχουν φροντίσει η σύνδεση με το φυσικό αέριο να είναι εφικτή αλλάζοντας απλώς τον καυστήρα. ΙΣΧΥΕΙ?
    3.Νομιμοποιούμαστε από κάπου να ζητήσουμε τα ρέστα και να απαιτήσουμε αλλαγή του συστήματος ή αν αυτό είναι ανέφικτο όσον αφορά στο ζεστό νερό λόγω υπαρχόντων σωληνώσεων που δεν πειράζονται, τουλάχιστον να αλλαχθούν κινητές εγκαταστάσεις (λέβητας, κλπ)?

olkal

Super Moderator
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    528
    Θα τολμήσω να προτείνω κάποια λύση.Τοποθέτηση τάμπερ στην καμινάδα για μείωση του ελκυσμού και ακόμα καλύτερη περίπτωση αντικατάσταση του καυστήρα με έναν άλλο [u]σύχρονης τεχνολογίας διβάθμιο με σερβομοτέρ ή υδραυλικό τάμπερ που να παραμένει κλειστό κατά την διάρκεια που είναι σβηστός ο καυστήρας έτσι ώστε να μειωθούν οι απώλειες απο τον ελκυσμό που παγώνει τον λέβητα.

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    30

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

μη μπερδεύεις το φύλλο ελέγχου με τον εγκαταστάτη-κατασκευαστή-προμηθευτή που έκανε και την μελέτη ως μηχανολόγος της πολυκατοικίας. Το φύλλο ελέγχου έχει συμπληρωθεί από τρίτο άτομο που μου έστειλε η εταιρεία κοινοχρήστων με την οποία συνεργάζομαι...
    quote:Originally posted by andronoglou

Μα ο άνθρωπος έκανε και ..... μετρήσεις!!! Έτσι προέκυψαν όλα αυτά, μετά από .... μελέτη ... και .... μετρήσεις!!!!!!!!!
    olkal

Δικαιώματα απάντησης