-
Νέο μέλος
Κατασκευη Υποστθμου σε ξενοδοχειο
Γεια σας παιδια εχει κανεις να μου προτεινεικανενα βιβλιο ως προς τη κατασκευή του υποσταθμου?ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο για μελετες της 4Μ? η της ΤΙ-SOFT?
-
Εξέχον μέλος
Στέλιο καλώς ήρθες στην παρέα.
Για βιβλίο δεν γνωρίζω. Έκανες έρευνα στα σχετικά βιβλιοπωλεία; Θα σου απαντήσουν οι ειδικοί αργότερα. Εκτελώ χρέη προσωπικού ανάγκης ένεκα της σημερινής απεργίας.[8D]
Για λογισμικό περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αμφότερα δεν χρησιμοποιούν τα τελευταία πρότυπα, τουλάχιστον ως πρός την θέρμανση. Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις. Αν έχεις χρόνο διάβασε στο software.
Κώστας.
-
Εξέχον μέλος
Πάντως εάν εάν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο:

διατίθεται δωρεάν στο forum. Έχει καλή υποστήριξη, με update μέσω internet και δωρεάν. Θα το βρείς στο Δωρεάν πρόγραμμ για μελ θέρμ, αμοιβ μηχ, νομοθεσία
Κώστας.
-
Επίλεκτο μέλος
χεχε σωστός ο Constantinos
Λοιπόν, σε ότι αφορά ηλεκτρικές εγκαταστάσεις το πρόγραμμα της Ti-Soft θεωρείται γενικά καλύτερα στα ηλεκτρικά. Αλλά αυτά γούστα είναι. Εγώ πάντως δεν χρησιμοποιώ κανένα εκ των δύο πια.
Οσο για τα βιβλία, αγαπητέ μου stelioskoko χρόνια τώρα εγώ προσωπικά λέω πως το 80% των βιβλίων που κυκλοφορούν είναι θεωρητικούρες με ελάχιστη ή και καμία απολύτως πρακτική αξία. Υπάρχει πάντως ένα μικρό βιβλίο του Μ. ΚΑΠΟΥ με τίτλο "ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ". Επειδή είναι μικρό και φτηνό και πιο πρακτικό θα στο πρότεινα. Εχει ένα κόκκινο (πορτοκαλί εξώφυλλο) και είναι το μοναδικό κάπως πιο πρακτικό βιβλίο.
Δικαιώματα απάντησης