Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 11 μέχρι 20 από 23

Θέμα: ενδοδαπεδια ή σώματα καλοριφερ ή θερμοπομποι

  1. #11
    Σπουδαίο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2006
    Θέση
    76185 Karlsruhe, , Germany.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    453

    Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

    Ο παπούλης μου έλεγε:

    " Ότι φαίνεται πολύ φτηνό στην αρχή βγαίνει ακριβό στο τέλος. "

    Νίκος

    Nikos

  2. #12
    Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2009
    Θέση
    lamia, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    160
    Οι δικοι μας οι παππουληδες εδω λενε οτι το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι...

  3. #13
    Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Γενικώς οι παππούληδες ήξεραν τί έλεγαν

    Νίκος

  4. #14
    Διαχειριστής dimis's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2002
    Θέση
    Δήμος Βόλβης Ν. Θεσσαλονίκης
    Ιδιότητα:
    Υδραυλικός
    Απαντήσεις
    1,200
    Ναι αλλά οι παππούληδες λέγανε και: "το κορίτσι είναι σαν το κρέας. Όσο κάθεται βρωμάει"

    Τεχνολογία και ποίηση.

  5. #15
    Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2009
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3
    Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Οσο για την τιμή που ανέφερα, αφορούσε καυστηρα,λεβητα και σωματα χωρίς εργασία και σωληνες,κλπ. Στα ιδια υλικα αναφεροταν και ο μηχανικος γι' αυτο τρελλαθηκα οταν ακουσα την τιμη.
    Τωρα οσον αφορα την ενδοδαπεδια δεν θα την προτιμησω (οχι μονο απο θεμα κοστους αλλα και απο θεμα κρυου στην αθηνα).
    Παντως με βοηθήσατε πολύ και με το κατεβατο που μου δωσατε θα ξερω πως θα κινηθω.

  6. #16
    Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Χριστίνα θα ήταν καλό για όλους μας που και που να γράφεις σχετικά με την πρόοδο της κατασκευής για να μαθαίνουμε και να αλληλοσυμπληρώνουμε τις γνώσεις μας.

    Αλήθεια, μιας και έγινε μελέτη πόσες είναι οι ολικές θερμικές απώλειες που αυτή που προσδιόρισε;


    Κώστας.

  7. #17
    Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2009
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3
    είδα και εγω αυτα τα σωματα της elith ,και στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στην έκθεση οικοδομή που είχα παει το σαββατοκύριακο .
    Είναι όντως πολυ κομψά και πολύ όμορφα .Και γιατί κάτι να μην είναι και χρήσιμο και ωραίο ? Εν πάσει περιπτώσει δεν γνωρίζω κάποιον να τα έχει χρησιμοποιήσει .Η εταιρεία διατέινεται οτι χρησιμοποιούνται στην βορεια ευρωπη και μαλιστα επιδοτείται η εγκατασταση τους αφου δεν είναι ρυπογόνα .Αν ξέρει καποιος κάποιον που τα χρησιμοποιησε ας πει .Εμένα μου αρέσανε .

  8. #18
    Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Φίλε thanos33, ειδικά το "χρησιμοποιούνται στην βορεια ευρωπη και μαλιστα επιδοτείται η εγκατασταση τους αφου δεν είναι ρυπογόνα", σηκώνει συζήτηση. Στη βόριεα Ευρώπη, με την ηλεκτρική ενέργεια να παράγεται από πυρηνικούς αντιδραστήρες, ανανεώσιμες πηγές, άντε και φυσικό αέριο, να το ακούσω. Με τη ΔΕΗ όμως να παράγει κατά κύριο λόγο από λιγνίτη (και να θέλει να στήσει και νέες τέτοιες μονάδες, όταν μας "κράζει" όλη η Ευρώπη), ας μου επιτραπεί να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
    Επίσης δεν μου έκανε καλή εντύπωση το site του αντιπροσώπου που βρίθει ορθογραφικών λαθών, αλλά και το ότι στο διαφημιστικό φυλλάδιο δίνονται και τιμές απαιτούμενης ισχύος ανά m² για παλιά, νέα και προκατασκευασμένη οικία, και μάλιστα με την υποσημείωση "Βάση για τον ανώτερο υπολογισμό είναι ένα ύψος δωματίου από 2.50m. Εάν χρειασθεί θα πρέπει να γίνει μια μελέτη για την αναγκαία ποσότητα θερμότητας." Δεν άλλαξα ούτε κόμμα... τί να πρωτοσχολιάσω εδώ; Οι όποιες επιφυλάξεις έχω για τα σώματα έχουν να κάνουν κατά βάση με τη μη εξοικείωσή μου με αυτά, δεν λέω ότι δεν είναι καλά. Αλλά Αν είναι όντως καλά, αδικούνται από τα παραπάνω, που εμένα τουλάχιστον δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Προσωπική άποψη.

    Νίκος

  9. #19
    Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2009
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3
    Φίλε nyannaco Πραγματι αυτό με το υψος του δωματίου (2,5μ ) το είχα δει και εγω .Ποιό σπίτι εχει 2,5 μ ύψος είναι απορίας αξιον . Ηταν όντως φαουλ ,αλλα εντάξει μπορούμε να κάνουμε μια μέλετη απωλειών χώρου μόνοι μας και να δούμε τις ανάγκες μας ,χωρίς να περιμένουμε τις συμβουλές του αντιπροσώπου .
    Επίσης τα σκέφτηκα τα σώματα αυτά αν είναι λειτουργικά γιατί τώρα θα ξεκινήσω μια οικοδομή και σκέφτομαι διάφορα πράγματα .Κατασκευαστικα γλιτώνεις το λεβητοστάσιο και πιθανότατα τις σωληνώσεις .
    Οπότε αν ήταν ρεαλιστικό να καλύψεις τις ανάγκες θέρμανσης με το δίκτυο ρεύματος θα απλοποιούσες την κατασκευή .Φυσικά με την προυπόθεση το ρεύμα να παράγεται με υγιεέις μεθόδους και οχι λιγνίτη και λιθάναθρακα .
    Οσον αφορα την ΔΕΗ πράγματι οι άνθρωποι που την διοικούν μοιάζουν να δυσκολεύονται να κατανοήσουν το πρόβλημα της ενέργειας. Αλλα απο οσο γνωρίζω στην μεγαλόπολη φτιάχνεται ενα φωτοβολταικο πάρκο μεγάλο για παραγωγή ρεύματος .Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το κάνουν με το ζόρι και κάτω απο την πίεση της κοινής γνώμης που υπάρχει , αλλά έστω και ετσι εχω την ελπίδα οτι θα μπεί η χώρα στον σωστό δρόμο στο θέμα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας .

  10. #20
    Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175

    Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

    Ρε παιδιά που είναι το λινκ από τα σώματα που συζητάμε να τα δω και ΕΓΩ?

    http://udravlikos.gr

Δικαιώματα απάντησης

  • You may not post new threads
  • ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα απάντησης
  • You may not post attachments
  • ΔΕΝ μπορείτε να επεξεργαστειτε τις απαντησεις σας
  •  
  • BB code is Ανοικτό
  • Smilies are Ανοικτό
  • [IMG] code is Ανοικτό
  • [VIDEO] code is Ανοικτό
  • HTML code is Ανοικτό