Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 6 από 6

Θέμα: Λέβητας Heizert

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Feb 2008
    Θέση
    Drama, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    46

Λέβητας Heizert

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Μου προτείνανε ένα τσεχικό μαντεμένιο λέβητα Heizert 27,5~32,5 Kcal με τιμή κοντα στα 1000 €. Στο internet βρήκα μοναδική αναφορά σε λέβητα με αυτό το όνομα στην εταιρία από τη Θεσσαλονίκη που το εισάγει. Γνωρίζει κανείς κάποιο στοιχειό για αυτόν, αν τον έχει ξαναδεί κτλ ;

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Ειδικά στοιχεία και χαρακτηριστικά δεν γνωρίζω.
    Θέλω να σταθώ περισσότερο στο ότι ως σωστοί και καλοί καταναλωτές πρέπει να ζητάμε περισσότερα πράγματα.
    Όπως πιστοποίηση CE, πόσα **** αστεράκια έχει καθώς φυσικά και τι κάλυψη προσφέρει η εγγύηση.
    Νομίζω ότι για το μέγεθος που ζητάς και για το ποσό που προσφέρεις υπάρχουν αρκετές εγχώριες και μη επιλογές και δεν θα δυσκολευτείς.
    Στην πόλη που μένεις δεν υπάρχουν δε και χιλιάδες μαγαζιά. Για ένα ζευγάρι κάλτσες πηγαίνουμε σε 2 καταστήματα. Για ένα λέβητα για πιο λόγο να μην πάμε σε δέκα; Επίσης θα είναι σχετικά εύκολο ( ο γνωστός του γνωστού ) να βρείς τοποθετημένο τον συγκεκριμένο λέβητα και να διαπιστώσεις από κοντά ίσως τι θερμοκρασία καυσαερίων βγάζει.

Κώστας.

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Feb 2008
    Θέση
    Drama, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    46
    quote:Originally posted by CONSTANTINOS

Ειδικά στοιχεία και χαρακτηριστικά δεν γνωρίζω.
    Θέλω να σταθώ περισσότερο στο ότι ως σωστοί και καλοί καταναλωτές πρέπει να ζητάμε περισσότερα πράγματα.
    Όπως πιστοποίηση CE, πόσα **** αστεράκια έχει καθώς φυσικά και τι κάλυψη προσφέρει η εγγύηση.
    Νομίζω ότι για το μέγεθος που ζητάς και για το ποσό που προσφέρεις υπάρχουν αρκετές εγχώριες και μη επιλογές και δεν θα δυσκολευτείς.
    Στην πόλη που μένεις δεν υπάρχουν δε και χιλιάδες μαγαζιά. Για ένα ζευγάρι κάλτσες πηγαίνουμε σε 2 καταστήματα. Για ένα λέβητα για πιο λόγο να μην πάμε σε δέκα; Επίσης θα είναι σχετικά εύκολο ( ο γνωστός του γνωστού ) να βρείς τοποθετημένο τον συγκεκριμένο λέβητα και να διαπιστώσεις από κοντά ίσως τι θερμοκρασία καυσαερίων βγάζει.

Κώστας.
    Καμιά πρόταση ;

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Φίλε agathos, απαγορεύεται δια ροπάλου και με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών από τις ταβέρνες, η προτροπή στο forum αγοράς υλικών ( δεν μιλάμε για ένα εξάρτημα που μπορεί να είναι μονοπώλιο ). Αλλά στην πόλη που μένεις φαντάζομαι ότι από τα 20 περίπου καταστήματα που υπάρχουν τουλάχιστον ( ήμαρτον ) τα 5 θα είναι πολύ καλοί επαγγελματίες. Κάνε τους μια επίσκεψη. Ειδάλλως μαντένι ή χάλυβας.

Κώστας.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Sep 2009
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Υδραυλικός
    Απαντήσεις
    10
    Αυτόν τον Heizert τον πέτυχα και εγώ ψάχνοντας για οικονομική πρόταση σε λέβητα,σε μια μικρή εμπορική επιχείρηση θερμάνσεως στην Νικόπολη Θεσσαλονίκης.Μου τον συστήσαν ως τσέχικο και στην αρχή μου φάνηκε καλή περίπτωση,με μια αναζήτηση όμως που έκανα στο διαδίκτυο δεν βρήκα καμμιά αναφορά ,πλήν αυτής του εισαγωγέα που είναι στην Θεσσαλονίκη.Πέρασα ξανά την άλλη μέρα να τον πιάσω στην κουβέντα γιατί κάτι δεν μου άρεσε στην όλη φάση.Με τα λόγια ήρθε και η στιγμή που τον ρωτάω ευθέως οτι δεν μου φαίνεται και πολύ για τσέχικος,δεν τον βρίσκω πουθενά μεσα στο διαδίκτυο...και τι μου απάντησε...να σου πω μου λέει την αλήθεια δεν είναι τσέχικος,είναι Ελληνικός!!!
    Τώρα τελευταία το έχουν γυρίσει όλη στα δήθεν Ελληνικής κατασκευής...άποψη μου...έχω την εντύπωση πως είναι τούρκικο μαντέμι και έβαλαν μια ταμπελίτσα Heizert για τα μάτια του κόσμου...το αν δουλεύει σωστά και καλά δεν το γνωρίζω,αυτό ας το απαντήσει κάποιος που το έχει δούλεψει.

This is the Killer speaking!!!

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Μου θύμησες κάτι καυστήρες Hofamat με γερμανικό ταμπελάκι, που όταν τον αναζητήσεις στο διαδίκτυο βλέπεις οτι είναι ...made in China [8D]

Δικαιώματα απάντησης