Αγαπητοι και παλι χρειαζομαι τη συμβουλη σας...
Την Κυριακη ανοιξαμε τα καλοριφερ στην πολυκατοικια.Το συστημα ειναι με αντισταθμιση και απ οτι ξερω μονοσωληνιο. Απο το διαμερισμα μου που εχει δυο επιπεδα, περνούν καθετες στηλες απο τις οποιες η μια ειναι παντα πιο ζεστη απο την αλλη. Φανταζομαι η μια ειναι η επιστροφη του νερου...Απο τη στηλη που ειναι πιο ζεστη φευγει μια μικροτερη σωληνα η οποια μετα χωριζεται σε δυο και δινει το ζεστο νερο σε καθε επιπεδο.Και αυτες οι σωληνες ειναι πολυ ζεστες και ΟΚ. Οπως θα επρεπε να ειναι και οπως ηταν και περυσι που δεν υπηρχε προβλημα.
Το προβλημα ειναι οτι στο ενα επιπεδο (Κατω) δεν ζεσταινεται κανενα σωμα απο τα τρια που υπαρχουν, και για να ειμαι ακριβης δεν ειναι κρυα αλλα ειναι σχεδον κρυα , ενω στο πανω επιπεδο ζεσταινονται τρια απο τα τεσσερα σωματα αλλα οχι ολα το ιδιο και οχι οπως περυσι.Αν θυμαμαι καλα το πρωτο στη σειρα ζεστενεται περισσοτερο και το τελευταιο λιγοτερο.
Περυσι ακουγα και ενα θορυβο ο οποιος εμοιαζε σαν να ανοιγε που και που καποια ροη νερου και ετρεχε στις σωληνωσεις του συστηματος, αλλα φετος δεν τον ακουω...
Να κοιταξουμε τι???Ειναι πιθανο να ειναι κυκλοφορητης??
Τι μπορει να παιζει???Εχω προβλημα εγω στο διαμερισμα μου???!!! Περυσι ομως ηταν ΟΚ!! Φετος εκανα εξαερωση, κοιταξα διακοπτες ΟΚ κλπ
Πρεπει να κανω κατι αμεσα γιατι ο διαχειριστης κοιμαται υπνον βαθυ!!!!
Ευχαριστω