Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 2 από 2

Θέμα: Δαπάνες Επισκευών Συστήματος Κεντρικής Θέρμανσης

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2005
    Θέση
    , , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3

Δαπάνες Επισκευών Συστήματος Κεντρικής Θέρμανσης

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Αγαπητέ Monachus,
    Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, είναι πολύ αποτελεσματική. Είμαι διαχειριστής σε νέα πολυκατοικία και χρειάσθηκε πρόσφατα να κατανείμω στους ενοίκους τις δαπάνες λειτουργίας της κεντρικής θέρμανσης (αυτονομία με ωρομετρητές). Μετά από πολύ ταλαιπωρία (Κανονισμός πολυκατοικίας, software της αγοράς, ΠΟΜΙΔΑ, δικηγόρος, Internet), παρόμοια με εκείνη του Ionathan (post 14/3/2004), βγήκα από το αδιέξοδο χάρις στα εμπεριστατωμένα posts του Monachus και του A. S. Diamond (γιατί αλήθεια αγαπητέ μου Αλέξανδρε δηλώνετε στα posts σας ότι είσθε "υιός καθαρίστριας". Σας ευχαριστώ όλους. Δεν κατάφερα να βρω την εγκύκλιο 126/19.12.85 διότι δεν διατίθεται από το Εθνικό Τυπογραφείο και δεν γνωρίζω πού να την αναζητήσω. Μήπως είναι δυνατόν να τη ψηφιοποιήσετε και να τη δημοσιεύσετε στο Forum ή στο Site ώστε να ωφεληθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι (συνειδητοποίησα ότι καθένας κάνει ό,τι θέλει και οι ένοικοι δέχονται λόγω άγνοιας οτιδήποτε) ή έστω να μου υποδείξετε από πού να την προμηθευθώ;
    Αιτία αυτού του post δεν είναι μόνο οι ειλικρινείς ευχαριστίες μου. Στην πολυκατοικία του πεθερού μου τρύπησε οριζόντιος σωλήνας της παλαιάς κεντρικής θέρμανσης, ο οποίος ευρίσκεται εντός διαμερίσματος και τροφοδοτεί μόνο σώματα αυτού του διαμερίσματος. Ο υδραυλικός ζήτησε να πληρωθεί απ' όλους τους ενοίκους. Τι προβλέπεται και από τι σ' αυτές τις περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
    ΥΓ Συγχαρητήρια και στον ανήσυχο και ευαίσθητο Dimis για τις ωραίες πρωτοβουλίες του.

Διαχειριστής monachus's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2001
    Θέση
    Θεσσαλονίκη
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    3,002
    Blog Entries
    1

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Γειά σου yanis,
    Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
    Δυστυχώς δέν μπορούμε να δημοσιεύσουμε την εγκύκλιο γιατί κανονικά απαγορεύεται. Δέν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει κάτι, αλλά δέν μπορώ να το ρισκάρω. Την εγκύκλιο μπορείτε να προμηθευτείτε απο την βιβλιοθήκη του ΤΕΕ (διευθύνσεις και τηλέφωνα μέσω του http://www.tee.gr ).
    Οσον αφορά στον σωλήνα στην οικοδομή του πεθερού σου, αν η σωλήνα τροφοδοτεί σώματα μόνο στο διαμέρισμα αυτό και τρύπησε μέσα στο διαμέρισμα, το κόστος επιβαρύνει όπως είναι το λογικό μόνο τον ιδιοκτήτη και όχι όλη την οικοδομή. Πιθανότατα ο υδραυλικός είναι "φίλος" του ιδιοκτήτη και θέλει να τον βοηθήσει παίρνοντάς τα χρήματα απο άλλους. Είναι τελείως παράλογο να πληρώσει η οικοδομή και εγώ προσωπικά δέν θα το δεχόμουν με τίποτε.
    Αυτά βεβαίως εφόσον η σωλήνωση δίνει νερό στα σώματα του συγκεκριμένου διαμερίσματος και μόνο, χωρίς να συνεχίζει σε άλλο διαμέρισμα.
    Thank you for your contribution.

Δικαιώματα απάντησης