-
Νέο μέλος
Προβλημα σε Καυστήρα
Καλησπέρα σ'όλους και να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια που παρεχεται. Λοιπον επι του προβλήματο,μονοκατοικια. καυστηρας πετρελαίου THERMOSTAHL TS 30.Εδω και 2 χρονια ο καυστηρας ενω δουλευει κανονικά για 1-2 μήνες μετα αρχιζει να μην δουλευει, παρα μονο με reset οσπου και σταματαει μετα απο αλλαγη του μπεκ. Υποψιν δεν εχω και μεγαλη ιδεα απο αυτα τα πραγματα. Ειμαι απο επαρχια, και κανα 2 μαστορους που έφερα δεν λυθηκε το προβλημα. Μάλιστα πριν απο 1 μήνα αφου ήρθε κάποιος "τεχνίτης" είδε-μέτρησε -απήλθε,το αποτελεσμα χθές ΄'αλλαξα πάλι το μπεκ . Ευχαριστω.
-
Διαχειριστής
δηλαδή μας λές ότι το μπεκ "βουλώνει" και το αλλάζεις και όλα ΟΚ?
εάν ναι, τότε μάλλον πρέπει να κοιτάξεις την ποιότητα του πετρελαίου σου.
Ή έχει πολλά σκουπίδια, ή κάτι άλλο. Φίλτρο έχεις?
Αυτά για αρχή.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
-
Νέο μέλος
Συγνωμη που ξεχασα να το αναφέρω, εχω πλαστικη δεξαμενη 1.5 τ. και φιλτρο πετρελαίου με νεροπαγιδα μεγαλο απο τρακτερ, και αλλαγμενο πριν απο 1 μηνα.
-
Επίλεκτο μέλος
peris αυτα τα φιλτρα ειναι σωστο να τα χρησιμοποιουμε σε τετοιες δουλειες?
Μεγαλες ιντσες μεγαλες συγκινησεις(περι σωληνων λογος).
-
Διαχειριστής
ναι, εάν πρόκειται για κάτι σωστό το οπόίο έχει προδιαγραφές, φυσικά μπορούμε. Ας μην ξεχνάμε ότι τα καλά φίλτρα πετρελαίου για χρήση σε οχήματα, προστατεύουν κινητήρες με πολύ υψηλότερες απαιτήσεις απ' ότι οι καυστήρες. Τα marine type είναι κορυφαία.
Τώρα στο θέμα του φίλου μας του staff, το φίλτρο το έβαλες, υποθέτουμε ότι κάνει δουλειά[?] αλλά το μπεκ-μπεκ...
¨Οταν το γάζετε το μπεκ πώς είναι, δλδ τι χάλια έχει? Εϊναι πολύ μαύρο? είναι καρβουνιασμένο? το φιλτράκι του από πίσω έχει πιάσει κάτι σαν πίσσα?
Για πές μας για το μπέκ
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ φίλε μου είναι ότι το πετρέλαιό σου ή η δεξαμενή σου έχουν μέσα παπάδες και ότι το φίλτρο δεν καθαρίζει σωστά.
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
-
Νέο μέλος
Η δεξαμενη ειναι καινουργια,1 χρονου, και το μπεκ εχει λιγη μαυριλα μπροστα.Ερωτηση το μπεκ μπορει να καθαριστει? (εχω 6 μπεκ παλια)
-
Νέο μέλος
Μπορω να βάλω μεγαλύτερο μπεκ μπας και αλλαξει κάτι/
-
Επίλεκτο μέλος
Μπορεις να φωναξεις ενα καλο καυστηρατζη να σου βρει το προβλημα σου φιλε μου.
Μεγαλες ιντσες μεγαλες συγκινησεις(περι σωληνων λογος).
-
Επίλεκτο μέλος
-
Συντονιστής
Μην τοποθετησεις μεγαλυτερο ακροφυσιο.Ουτε καποιο με διαφορετικη γεμετρια.Δοκιμασε αντι να αλλαξεις μπεκ να καθαρισεις μονο το φιτρο του.Προς θεου μην επιχειρησεις να το καθαρισεισ με βελονες και λοιπα εξαρτηματα υωηλης ραπτικης...
Δικαιώματα απάντησης