-
Νέο μέλος
sunstar προβλημα με τα καλωδια
γεια σας εχω προβλημα στη συνδεση με τα καλωδια μοτερ τρομπα σπινθηρας ματι
-
Σπουδαίο μέλος
Σε τι καυστήρα?. Γίνε πιο περιγραφικός.'Οσες περισσότερες πληροφορίες δώσεις, τόσο καλύτερη απάντηση θα πάρεις.
Xαλαρα...
-
Διαχειριστής
από το κείμενό σου δεν απορρέει κάποια ερώτηση. Εκτός και εάν ήθελες απλά να μοιραστείς μαζί μας το πρόβλημά σου
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
-
Νέο μέλος
ο καυστηρας ειναι sunstar boiler τον λυσαμε καιτωρα δεν ξερω που συνδεονται τα καλωδια τα χρωματα ειναι ΜΑΥΡΟ ΚΑΦΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΚΙΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ αυτα πανε στο μοτερ του αερα στην τρομπα πετρελαιου και στον σπινθηρα και στο ματι
-
Επίλεκτο μέλος
Ψυχαναλυτικη,group therapy,και συμβουλες γαμου και σχεσεων κανει ο peris 12 με 2 το βραδυ
.
Στο προβλημα:
Τα εξαρτηματα που περιγραφεις περνανε μεσα απ το ηλεκτρονικο του καυστηρα (αν εχει ηλεκτρονικο) εκτος και οι κορεατες εχουν καμμια πλακετα οποτε συμφωνα με το παρακατω παλαιοτερο θεμα...
http://www.monachos.gr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2281 μαλλον εχεις μπλεξει.Manual δεν υπαρχει??Αν ναι εκει θα βρεις τη συνδεσμολογια.
Μεγαλες ιντσες μεγαλες συγκινησεις(περι σωληνων λογος).
-
Νέο μέλος
απο τον παραπανω εχω τον πρωτο αριστερα θελω την συνδεσμολογια αν ξερη καποιος
-
Εξέχον μέλος
ΚΑΤΣΑΒΙΔΗΣ στο internet δεν υπάρχει τίποτε.
Μόνο η διεύθυνσή τους μέσω του συνδέσμου που προωθεί τις εξαγωγές τους.
Νομίζω ότι η μόνη λύση είναι η επίσκεψη σε άλλο λεβητοστάσιο με τον ίδιο λέβητα ή στον έμπορα που τα έφερε στον Βόλο για να κάνεις αντιγραφή της συνδεσμολογίας.
Κώστας.
-
Νέο μέλος
καλως ο μιχαλης απο θεσσαλονικη καυστηρατζης ασσος τα βρηκε ολα
-
Εξέχον μέλος
Θα ήταν ιδανικό να μας γράψεις την λύση του αινίγματος δηλ. που συνδέονται το ΜΑΥΡΟ ΚΑΦΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Έτσι θα βοηθήσεις τον επόμενο που θα του συμβεί η ανάλογη αβαρία.
Ή δώσε μας το τηλέφωνο του Μιχάλη ή παρότρυνε τον Μιχάλη να γραφτεί στο forum για να μας τα πεί ο ίδιος ένα χεράκι.
Κώστας.
-
Νέο μέλος
ο μιχαλης πρεπει να ειναι καυστηρατζης τα χρωματα δεν πεζουν ρολο απ" οτι μου ειπε το τηλεφωνο του μου το εδωσαν απο μια εταιρεια στην θεσσαλονικη δεν τον ξερω και δεν ξερω αν θελει το τηλεφωνο του στον αερα
Δικαιώματα απάντησης