Φίλε olympicsun καιρό είχαμε να σε δούμε να γράφεις και προσωπικά χάρηκα.
Πάντα επιθυμώ επαγγελματίες του χώρου να συμμετέχουν ενεργά στα τόπικ γιατί πάντα ολο και κάτι έχουμε να μάθουμε ο ένας απο τον άλλον.
Για αυτό σε προτρέπω να συμμετέχεις πιο ενεργά στο φόρουμ και στα ηλιακά θέματα.
Μου άρεσε πολύ η παρατήρηση που έκανε σχετικά με το reverse return
λέγοντας είναι καλύτερα η προσαγωγή του κρύου νερού να γίνεται στο πιο απομακρυσμένο σημείο διότι έτσι ελαχιστοποιούμε την απόσταση και τις απώλειες που έχει να καλύψει η καυτή σωλήνα της επιστροφής αλλά δεν κατάλαβα πως εννοείς να έχουν συνδεθεί οι συστοιχίες γιατί στο reverse return δεν υπάρχει κόβω δρόμο Το βρίσκω απόλυτα λογικό και δεν το είχα σκεφτεί για άλλους τρόπους σύνδεσης
Μία μικρή ένσταση έχω εκεί πού λες μου φαίνετε λιγάκι δύσκολο να ισοσταθμιστεί από μόνο του το δίκτυο. Θα χρειαστεί σίγουρα βάνα ισοστάθμισης στις εισαγωγές των κυκλωμάτων καθώς και στην αντλία για να πετυχούμε τις ροές που θέλουμε.
Διάβασε προσεκτικά τα μήκη των σωλήνων τις διατομές και τις πτώσης που έχω δώσει για τις απαραίτητες παροχές....Το έχω υπολογίσει στο χιλιοστό και είναι κατά 95% εξισορροπημένο.
Δεν χρειάζεται εξισσοροπιστική βάνα γιατί το έχει υπολογίσει ο Γρηγόρης...... αν και θα έβαζα μία για επιβεβαίωση...
Αν με βρείτε λάθος θα σκύψω ταπεινά το κεφάλι και θα το παραδεχτώ.
Και εξισορροπημένο με το χέρι χωρίς υπολογιστικό πρόγραμμα.
Περηφανεύομαι για αυτό
Βλέπω ρυθμιστικές comap και όργανο της ίδιας εταιρίας...
Δικό σου το όργανο?
Αν ναι για τι κόστος μιλάμε?
Είσαι ευχαριστημένος?
Μπορούν να παρθούν μετρήσεις τόσο κοντά στην αντλία και με το μανομετρικό που βγάζει αυτή?
3. Σε όλες τις εγκαταστάσεις προτείνω την χρήση αντλιών της σειράς ΜΗΙ της wilο γιατί έχουν πολύ χαμηλές παροχές σε ικανό μανομετρικό ότι ακριβώς χρειαζόμαστε στις ηλιακές εγκαταστάσεις.
Σχετικά τώρα με τον κυκλοφορητή...
Ποίος μοντέλο ΜΗΙ είναι αυτός που βγάζει ιδανική παροχή με ικανό μανομετρικο για ηλιακά;
Και για πόσοι παροχή περίπου μιλάμε και πόσο μανομετρικό?
Δεν τον βρήκα και υπάρχουν 30 τύποι.
http://udravlikos.gr

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση
... αν και θα έβαζα μία για επιβεβαίωση...