Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 21 μέχρι 27 από 27

Θέμα: Αντικατάσταση λέβητα και επιλογή νέου

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

quote:Originally posted by aposal
    3. Η προσφορά δόθηκε στον κύριο Tasso, ο οποίος σήμερα θα ξεκινούσε κιόλας καθώς όλοι βιάζονται φοβούμενοι θερμοκρασιακή έκρηξη (προς τα κάτω)!
    Αποστόλης
    Κ.κ. Περικλή, Γρηγόρη, xansers αλλά και όλοι όσοι έχετε δεί το ίδιο έργο πολλές φορές - λόγω επαγγέλματος και απλώς δεν συμμετείχατε στο παρόν topic - η παράσταση έλαβε τέλος.
    Νικήσατε.
    Παραδέχομαι την ήττα μου η οποία είναι οδυνηρή.
    Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα γι΄αυτό το μόνο που μου απέμεινε είναι η καθαρή συνείδηση και τα πλατιά γέλια σας:
    quote:Originally posted by peris

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
    Πρίν μαζέψω τα κομμάτια μου από το topic - είτε μας δώσει είτε όχι, ο Απόστολος τα υπόλοιπα δεδομένα - θα γράψω το περίγραμμα που είχα σχηματίσει για να μου πείτε την γνώμη σας και κατόπιν θα το πετάξω φυσικά στα σκουπίδια.

Κώστας.

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103

να σκάσω ακόμα ένα χαμόγελο φίλε μου, υποκλινόμενος στο χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό σου!
    Πριν από αρκετό καιρό, σου είχα "δώσει" ένα πτυχίο-για την ακρίβεια μόνος σου το πήρες και το άξιζες. Είχες αποκτήσει γνώσεις μηχανολόγου.
    Τώρα αποκτάς και επαγγελματική εμπειρία!!!!

Κρυφτείτε ωρέ....

Σαν επαγγελματίας στον χώρο σου, δεν έχεις και εσύ αντίστοιχες περιπτώσεις? Μη μου πεις όχι, η Ελλάδα παντού ίδια είναι.

ΥΓ: στα σκουπίδια δεν πάει τίποτα. Συ είπας άλλωστε ότι έχουμε ένα ακόμα case study.

Περικλής

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2009
    Θέση
    Άγιος Δημήτρος, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    10
    Ο Τasso F7 είναι εγκατεστημένος στο λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας μας και σήμερα, αν όλα πάνε καλά, θα λειτουργήσει. Θα αλλαχτούν οι δύο βάνες (προσαγωγής και επιστροφής) καθώς και μία βαλβίδα, αυτή που διώχνει το νερό όταν υπάρχει κάποια ζημιά στον λέβητα. Έτσι μου τα είπε ένας ένοικος, έτσι σας τα γράφω. Αν μιλήσω με τους μαστόρηδες, ενδεχομένως να πάρω κι άλλες πληροφορίες. Πιθανόν να αλλάξει και ο καυστήρας.
    Ο συντηρητής μέχρι τώρα ερχόταν, μετρούσε και έγραφε τα αποτελέσματα χειρόγραφα.
    Αυτά γνωρίζω μέχρι τώρα.
    Κώστα δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί έτσι δουλεύει αυτή η χώρα (από το 1821) και δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα, ιδιαίτερα όταν οι ηγέτες δεν το επιδιώκουν. Έτσι, ο κάθένας μας είναι αναγκασμένος, αν θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα, να πάει ΜΟΝΟΣ του κόντρα στο ρεύμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται πάντως τίποτε ευχάριστο).

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103

Κώστα δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί έτσι δουλεύει αυτή η χώρα (από το 1821) και δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα, ιδιαίτερα όταν οι ηγέτες δεν το επιδιώκουν.
    Φίλε μου η χώρα αυτή ΔΕΝ θα αλλάξει ποτέ ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο.
    Επειδή περιμένουμε όλοι σαν βούδες να κάνουν κάτι οι άχρηστοι οι πολιτικοί, για να αλλάξει η χώρα....
    Εμείς είμαστε όμως οι άχρηστοι διότι νομίζουμε ότι οι άλλοι είναι οι άχρηστοι.... και είμαστε απλά άχρηστοι γιατί δεν αντιδρούμε ώς μάζες και όχι αυτοί σαν μονάδες

Περικλής

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Αν μιλήσω με τους μαστόρηδες, ενδεχομένως να πάρω κι άλλες πληροφορίες.
    Άστους καλύτερα. Υπάρχει περίπτωση να πονηρευτούν ότι κάτι ξέρεις παραπάνω και να σε κοιτάνε με μισό μάτι ( που λέει η φράση ).

Για τα υπόλοιπα άστα να πάνε. Τέλος πάντων. Τέλος καλό όλα καλά. Σε τριάντα χρόνια τώρα πια ( σύνολο εξήντα το έτος 2039 ) ή ενδεχομένως παραπάνω μάλλον κάποιος διάδοχός σου θα προσπαθεί να βρεί άκρη όταν θα ξανατύχει αλλαγή λέβητα. Άραγε τότε θα υπάρχουν forum ή θα μπορούμε να ξεστραβωθούμε με άλλο τρόπο; Με πλύση εγκεφάλου μήπως;

Κώστας.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2009
    Θέση
    Άγιος Δημήτρος, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    10
    Περισσοτερες πληροφορίες:
    Χθες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και το καλοριφέρ δούλεψε. Χρειάστηκε βέβαια να κάνω εξαέρωση σε ΟΛΑ τα σώματα, όπως μου είπαν να κάνω και είχαν απόλυτο δίκιο.
    Στην ερώτηση τι άλλο θα αντικατασταθεί πλέον του λέβητα, απαντάω:
    1. Ο κυκλόφορητής αντικαταστάθηκε πριν από έναν μήνα επειδή ο προηγούμενος τα "έφτυσε". Τοποθετήθηκε ένας ίδιας μάρκας (WILO), το μοντέλο που αποτελεί συνεχεια του προηγουμένου (Top-S 65).
    2. Αντικαταστάθηκε ο καυστήρας και τοποθετήθηκε ο κόκκινος Σουηδικός Bentone S-40. Τώρα όλα είναι κόκκινα στο λεβητοστάσιο (α, ρε Σωκράτη τα πάντα για σένα δουλεύουν).
    3. Αντικαταστάθηκαν οι δύο βάνες που λέγαμε καθώς και η βαλβίδα ασφαλείας.
    4. Αντικαταστάθηκε το μπουρί (καπναγωγός, για όσους δεν ξέρουν)
    5. Αντικαταστάθηκε το πιεστικό (δοχείο διαστολής, για τους άσχετους)
    6. Στο μέλλον θα αντικατασταθεί και η καμινάδα, η οποία τώρα είναι από Ελενίτ, όπως μου είπαν αυτοί που ξέρουν και μάλιστα έχει διατρηθεί. Όταν τους ρώτησα "γιατί όχι τώρα", μου απάντησαν ότι είναι ολόκληρη διαδικασία, άσε που δεν πρέπει να βρέχει (!). Και τους ξαναρώτησα (φονική ερώτηση) "Γιατί ρε παιδιά, θα πάρει πάνω από δύο ώρες"; Κι εκείνοι γέλασαν, μαζί και ένας από τους ιδιοκτήτες και συνένοικους που ήταν παρών και είναι αυτός που γνωρίζει τα περισσότερα. Νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα και όταν τους εξομολογήθηκα ότι ΔΕΝ, μου απάντησαν ότι θα χρειασούν δύο ημέρες και κοντά στα δύο χιλιάρικα, επειδή η νέα καμινάδα θα είναι ανοξείδωτη. Κάποιος από τους μαστόρηδες (ο νέος) μας είπε ότι είναι απαραίτητη η αντικατάσταση της καμινάδας, γιατί ενώ με τον παλιό λέβητα πιάναμε στην καμινάδα 300 (βαθμοί Κελσίου με τον νέο Τασσώ δεν θα ξεπερνάμε τους 180, οπότε θα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος υγροποιήσεων.
    Αυτά είναι τα νεώτερα. Μας είπαν επίσης (τα μαστόρια) ότι τώρα το νέο σύστημα είναι "κανόνι" (αλίμονο, μετά από τόση σπατάλη χρόνου και χρήματος).
    Περικλή δεν είμαι απαισιόδοξος, γιατί περιμένω από το σύστημα που κυβερνάει την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες (πολιτικοί, μεγαλοσυνδικαλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες-μεγαλοεκδότες-μεγαλεργολάβοι, δικαστές, ανώτεροι υπάλληλοι του Δημοσίου) να καταρεύσει ως σαθρό και να αντικατασταθεί από κάτι νέο και άφθαρτο. Θα περάσουμε βέβαια γερό τράνταγμα ως χώρα, αλλά μάλλον είναι ο μόνος τρόπος για να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Κάτω απο αυτές τις συνθήκες και η τιμή είναι λογική αλλά και όσα σου είπαν τα μαστόρια για την καμινάδα είναι σωστά.

http://udravlikos.gr

Δικαιώματα απάντησης