-
Εξέχον μέλος
Νίκο, λέγοντας εξωτερικό χώρο εννοώ τους τοίχους.
Προσωπικά ακόμη και σε ιδιόκτητη ταράτσα ( πόσο μάλλον σε κοινόχρηστη ) θα κοίταζα μόνο την υγρομόνωση, την σωστή απορροή των υδάτων, καθώς και κάποιο υλικό αντανάκλασης.
Κώστας.
-
Εξέχον μέλος
Κώστα, είχα ταράτσα στο μυαλό μου. Για τοίχους εξωτερικά, λογικά πολυστερίνη και τσιμεντοσανίδα - νομίζω ότι και το κέλυφος άλλωστε αυτή τη λογική ακολουθεί.
Οσο για την ταράτσα, πριν από δύο-τρία χρόνια το έκανε ο πατέρας μου με ελαφρομπετόν (νομίζω, ή ίσως περλομπετόν) σε υφιστάμενο του '75 (μόνωση μηδέν), και η διαφορά ήταν τεράστια! Πιστεύω ότι αξίζει.
Νίκος
-
Νέο μέλος
Και να σας πω καλοί μου άνθρωποι, πόσο περίπου θα μου κοστίσει μια καλή μόνωση ταράτσας και τοίχων? Περίπου, συμφωνα με αυτό που εσείς θεωρείτε καλή μόνωση...
Αριαδνη
-
Εξέχον μέλος
Αριάδνη, τώρα μας βάζεις δύσκολα... ακόμη κι αν έχει κανείς την εμπειρία στις συγκεκριμένες εργασίες (που εγώ δεν την έχω), αν δεν δει δεν μπορεί να πει. Για παράδειγμα, αν χρειάζεται σκαλωσιά για τους τοίχους, το κόστος αλλάζει δραματικά. Θα σου πρότεινα να φωνάξεις δυο-τρεις εταιρείες να πάρεις προσφορές.
Νίκος
-
Νέο μέλος
Πολύ γενικά,κυμαινόμαστε π.χ.ανάμεσα σε 5.000-10.000€ ή φτάνουμε και πάνω από 15.000€? Ετσι να πάρω μια ιδέα
Αριαδνη
-
Εξέχον μέλος
-
Εξέχον μέλος
-
Επίλεκτο μέλος
οφ τοπικ 
[quote]Originally posted by CONSTANTINOS
Αριάδνη δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται. Τώρα καταλαβαίνω γιατί στοιχίζουν τόσα λεφτά τα σήριαλ και οι θεατρικές παραστάσεις. Ανοίγουμε το πορτοφόλι και όποιον πάρει ο ...ευρώς.
οπα οπα !
τοσα λεφτα παιρνουν οι καλλιτεχνες/καλλιτεχνιδες μας ;;;;;;;;
και μας ζητανε δανεικα να παρουν μοναδες κοτεφον/ποτεφον/αεροφον να στελνουν μηνυματα στην γκομενα/γκομενο στην Ολλανδια ;;;;;
για να μιλησσω με το φιλαρακι η8οποιο που με τρελλαινει στην τρακα ....
[8D]
-
Σπουδαίο μέλος
Κώστα νομίζω ότι υπερβάλεις στα νούμερα που δίνεις.
Δεν πιστεύω να ξεπεράσει τα 4.000€ (max 5.000€) για τις μονώσεις. Συν όσο πάνε τα κουφώματα.
Αριαδνη, αν πάρεις προσφορές ενημέρωσέ μας. Με ενδιαφέρει.
[?](Γιατί μου βγάλατε τις τουριστικές υπηρεσίες? Και πως προήλθε το μικροκλιμα?)[?]
Παναγιώτης
Ο Θεός πέθανε...
Ο Μαρξ πέθανε...
κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...
-
Εξέχον μέλος
Μιλάμε για πολύ [u]μικροκλίμα, σε επίπεδο κλειστού χώρου 
Αν προτιμάς τις τουριστικές υπηρεσίες, επανερχόμεθα, αλλά στην ειδικότητά σου έχει ανεργία το χειμώνα 
Νίκος
Δικαιώματα απάντησης