Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 31 μέχρι 40 από 56

Θέμα: ρετιρε σε πολυκατοικία με κεντρική θέρμανση

Σπουδαίο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2008
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    324

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Όχι αφήστε το. Είναι πιο επιστημονικό.
    Παρεπιμπτόντως Νίκο, σε φαντάζομαι να κάνεις διπλό ανσαμπλ ισορροπώντας σε σχοινί, σε ύψος 5μ...

Παναγιώτης

Ο Θεός πέθανε...
    Ο Μαρξ πέθανε...
    κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Παναγιώτη έχεις δίκιο. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Τώρα που το ξαναδιαβάζω δεν καταλαβαίνω τι σκεφτόμουν. Έχεις κάποιον καλό γιατρό να συστήσεις;

Υλικό μόνωσης οροφής 64τμ * 7,30 ~ 467 με ΦΠΑ
    Υλικό μόνωσης τοίχων εξ. ~ 80τμ * 4,10 ~ 328 με ΦΠΑ
    Γυψοσανίδα οροφής 64τμ * 5,8 ~ 371 με ΦΠΑ
    Γυψοσανίδα ανθυγρή τοίχων εξ. ~ 80τμ * 7,5 ~ 600 με ΦΠΑ
    Σύνολο αυτών 1.766,00 ευρώ με ΦΠΑ, οι τιμές είναι από τον κατάλογο της σελίδας που ποστάρησα.
    Σίγουρα δεν είναι μόνο αυτά τα υλικά. Στρωτήρες, ορθοστάτες και υλικά στήριξης, αυτά όμως δεν έχουν οδυνηρό κόστος. Από εκεί και πέρα προσθέτουμε την εργασία και τις τυχόν δυσκολίες της κάθε περίπτωσης.
    Δεν ξέρω πόσες ημέρες εργασίας απαιτούνται. Οι καλοί βοηθοί έμαθα ότι παίρνουν κάπου 70-80 ευρώ ημερησίως. Με το ΦΠΑ Παναγιώτη το max δεν πρέπει να ξεπερνά ούτε τις 4.000,00 ευρώ. Πάντως καλού - κακού επικοινώνησα με ειδήμονα και αφού του έδωσα τα συγκεκριμένα τετραγωνικά οροφής και τοίχων, μου είπε "μπορεί να είναι σκάρτα 3500, αλλά άμα δεν το δεί τι να πεί;". Ικανοποιήθηκες τώρα;

Υ.Γ. Παναγιώτη πότε θα έρθει εκείνη η μέρα όπου δίπλα στις τιμές δεν θα γράφουμε την υποσημείωση "με ΦΠΑ";

Κώστας.

Πάρα πολυ ωραία!Το ήξερα ότι αν υπερβάλλω λίγο θα με κατατοπήσετε καλύτερα! Βέβαια, η αλήθεια είναι πως καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με μονώσεις (το θέατρο δεν ενδιαφέρεται για τις ιδιότητες των υλικών, ειδικά τις θερμομονωτικές, αλλά για το αισθητικό τους αποτέλεσμά), περίμενα πως θα ξεπεράσω τα 5.000€.
    Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις πληροφορίες, είμαι αρκετά κατατοπισμένη στο θέμα τώρα...Φυσικά και θα σας ενημερώσω για ότι θελήσετε, δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει όμως, γιατί μου έχει πέσει πολύ δουλειά τώρα και πρέπει να ψάξω να βρω και τα ανάλογα συνεργεία, εκτός αν έχετε εσείς καποιο να μου προτείνετε
    Μήπως θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε και το "καναλάτο split μηχανημα, πιθανότατα inverter" ή έστω να μου προτείνετε κάποια/ες αξιοπιστες εταιρίες, όπου θα μπορούσα να απευθυνθώ για το θέμα του κλιματισμού?
    Πραγματικά χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς, που βοηθούν τον συνάνθρωπο.Τα θερμά μου συγχαρητήρια
    Όσο για το μοίρασμα του σπιτιού και των εξόδων, μόνο με κάποιον άξιο άνθρωπο μπορεί να γίνει και εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω κανέναν υπ'όψιν μου...[]

Αριαδνη

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    quote:Originally posted by nananikipi

(το θέατρο δεν ενδιαφέρεται για τις ιδιότητες των υλικών, ειδικά τις θερμομονωτικές, αλλά για το αισθητικό τους αποτέλεσμά),
    Κι όμως, οι κουίντες καμιά φορά, ειδικά όταν παίζουν και πολλά φώτα, κάνουν τη σκηνή ανυπόφορη από θερμοκρασία και αυτό επειδή μπαίνουν σχετικά πυκνές ή ακόμα χειρότερα γύρω-γύρω σε κυκλόραμα.

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Πως θα συνεχίσω την ζωή μου τώρα; Τι θα κάνω που δεν γνωρίζω ούτε ποιες είναι οι κουίντες ούτε τον ορισμό της λέξεως "άξιος";

Κώστας.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Αξιος, ας πούμε, θα μπορούσε να είναι κάποιος που θα βοηθήσει ουσιαστικά την Αριάδνη να επιλέξει σωστές λύσεις στην ανακατασκευή της. Οπότε, κeep walking

Νίκος

Μαλιστα κυριε Peri, επειδή θέλω να είμαι καλοπροαίρετη δεν θα θεωρήσω ότι ήθελες να μειώσεις εμένα και τις σκηνογραφικές μου γνώσεις, αλλά ότι ήθελες να μου δείξεις ότι έχεις ασχοληθεί ΚΑΙ με το θέατρο. Και για πες, τι σχέση έχεις εσύ με όλα αυτά?
    Και εσύ Κώστα μην απελπίζεσαι, υπάρχουν και κοπέλες που δεν ασχολούνται με κουίντες και άξιους...Πολλές, πάρα πολλές, θα'πρεπε να είσαι αισιόδοξος[]
    Όσο για το Νίκο, πρεπει να έχει "τακτοποιήσει" πολλούς φίλους στο παρελθόν και το έχει πάρει πολύ υπεύθυνα, καλό παιδί!Όμως ρε παιδάκι μου, γουρούνι στο σακί πας να το βοηθήσεις τον Κωστάκη να πάρει?Για φαντάσου να είμαι 200 κιλά με τρίχες στο σαγόνι και να με ψήσει με την πολύ του προθυμία να τον "γνωρίσω καλύτερα"...

Αριαδνη

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Νομίζω ότι ξεφύγαμε από το θέμα, και μας ανακαλώ στην τάξη πάραυτα (μηδ'εμού εξαιρουμένου)

Νίκος

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Να ανακληθούμε ομαδικώς, δεν έχω αντίρρηση παρ΄όλο που από Κώστας έγινα Κωστάκης και μάλιστα μη τακτοποιήσιμος ( ασφαλίσιμος, απασχολήσιμος κ.λ.π. ) εν τέλει παρ΄όλη την τεχνολογική εξέλιξη σε θέματα τριχοφυΐας κ.λ.π.

Επειδή όμως γκουγκλάρισα ανεπιτυχώς, η κουίντα τι είναι ρε παιδιά;

Κώστας.

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Αριάδνη τυχαίνει να περνώ πολύ συχνά έξω από θέατρα Δεν κρίνω ποτέ εικαστικά ούτε καλλιτεχνικά, παρά μόνον τεχνικά[:I]Τις σκηνογραφικές σου ιδιότητες γιατί να τις θίξω?
    Προς θεού δλδ, άλλωστε δεν έχουμε συναντηθεί...τουλάχιστον ακόμα.
    Απλά χάρηκα που ένας άνθρωπος του θεάτρου μπήκε στον χώρο της μηχανολογικής τέχνης, γνώσης και τεχνικής.
    Οι κουίντες Κωστάκη μου είναι πανιά, υφάσματα, μέρος του σκηνικού που μπαίνουνε στο πλάι της σκηνής και είτε οριοθετούν το σκηνικό είτε είναι μέρος αυτού.
    Επόμενες άγνωστες λέξεις για σένα τα σταγγόνια και οι φιγκυράν
    Λοιπόν καταλήξαμε στις καλές μονώσεις και το A/C? Ή υπάρχει και κάτι άλλο?
    Αριάδνη να βάλεις και ηλιακό εάν δεν έχεις με ρεύμα, για ΖΝΧ σε περίπτωση που πας στα A/C.

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Δικαιώματα απάντησης