Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 7 από 7

Θέμα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Σπουδαίο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    368

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Σε εγκατάσταση σε υφιστάμενο κτίριο η οποία έχει τελειώσει από το 2005 έχω το εξής πρόβλημα. Η εγκατάσταση ναι μεν έχει τελειώσει, αλλά δεν είχαν πάει ποτέ τα πιστοποιητικά στην ΕΠΑ. Η εταιρεία που την είχε κάνει έκλεισε. Εγώ έλεγξα την εγκατάσταση ,διορθώθηκαν κάποια πράγμάτα από τον υδραυλικό του πελάτη και τον καυστηρατζή το δίκτυο ξαναπρεσσαρίστηκε και δεν είχαμε πρόβλημα. Τώρα πρέπει να πάω στην Επα τα πιστοποιητικά, αλλά για τι υλικά? Τα τιμολόγια από τότε δεν γράφουν μάρκες επάνω η εταιρεία που έκανε την εγκατάσταση έχει κλείσει και ο μελετητής μηχανικός δεν ζει. Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Xαλαρα...
    Xαλαρα...

Εξέχον μέλος ziko's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2003
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    917
    Δεν έχω δει η ΕΠΑ να δίνει και μεγάλη σημασία στα πιστοποιητικά. Πιστεύω ότι πρέπει να βάλεις πιστοποιητικά σημερινών ημερομηνιών, για τα υλικά που ήδη έχουν εγκατασταθεί (αρκεί βέβαια αυτά να είναι πιστοποιημένα...)

Σπουδαίο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    368

Το θέμα ziko είναι ότι κάποια υλικά π.χ. ηλεκτροβάνες δεν φαίνονται ποιας εταιρείας είναι. Αλλιώς τα πράγματα θα ήταν απλά. Δεν μπορώ να βρω τιο υλικά είχε χρησιμοποιήσει ο εγκαταστάτης, εκτός από κάποια που είναι κλασσικά.

Xαλαρα...

Super Moderator DDD's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    1,695
    quote:Originally posted by nrvk

Το θέμα ziko είναι ότι κάποια υλικά π.χ. ηλεκτροβάνες δεν φαίνονται ποιας εταιρείας είναι. Αλλιώς τα πράγματα θα ήταν απλά. Δεν μπορώ να βρω τιο υλικά είχε χρησιμοποιήσει ο εγκαταστάτης, εκτός από κάποια που είναι κλασσικά.

Xαλαρα...
    Αν έψαξες καλά και δεν μπορείς να δεις τη μάρκα τότε δεν μπορεί κανείς άλλος. Συνεπώς αφού όντως δεν εξετάζουν και πολύ σχολαστικά τα πιστοποιητικά (συμφωνώ με τον Ζήση, και γω είδα δεν το σκαλίζουν και πολύ) δεν μπορείς να πας κάτι ανάλογο και να ξεμπερδεύεις;

Σπουδαίο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    368

Μπορώ, αλλά συνηθίζω να είμαι τυπικότατος με οτιδήποτε ασχολούμαι, όσο μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου. Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως.

Xαλαρα...

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2008
    Θέση
    athens, , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    12
    otan απο την ΕΠΑ μηάνε για πιστ\κα θέλουνε ‘των σωλινωσεν sidenor για σιδιροσωλινα ή xalcor γαι χαλκοσωλινα
    του κασυτηρα των βανων του φιλτρου εαν υπάρχει των στηριγματων τησ η\β εαν υπαρχει και το πιστ\κο δοκιμης κια στεγανοτητας

Σπουδαίο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    368

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Τελικά βρήκα ένα μηχανικό που συνεργαζόταν με τη εταιρεία τότε και μου άνοιξε τα μάτια. Ευχαριστώ για όλα και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Να μαζευτούμε για κανά τσιμπούσι μόλις γυρίσουμε.

Xαλαρα...

Δικαιώματα απάντησης