Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 21 μέχρι 27 από 27

Θέμα: ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

hpapagigr μέχρι σήμερα δεν έχω δεί απόκλιση προϋπολογισμού μικρότερη του 40%. Πάντως εύχομαι να πέσεις "μέσα".

Η μελέτη, τι θερμικές απώλειες έβγαλε; Πόσα τετραγωνικά είναι ολόκληρο το διαμέρισμα;

Πάντως μην αφήνεις γυναίκες να ασχολούνται με θέματα ντεκόρ προτού τοποθετηθούν τα βασικά. Μέσα στα βασικά είναι οπωσδήποτε και τα σώματα. Μετά είναι πολύ αργά και θα το μετανιώσεις πικρά. Επειδή μάλλον ακόμα είσαι στα μέλια και φαίνεσαι δύσπιστος ορίστε ντοκουμέντα:

Πάνω από το συγκεκριμένο σώμα δεν χωρούσε ούτε ένα μικρό δάκτυλο. Για να φύγει αυτό το έπιπλο έγιναν προσπάθειες 2 μηνών. Τελικά ο "μάγκας" ο μηχανολόγος βρήκε λύση. Στοίχισε 600 ευρώ αλλά ας όψεται. Δαχτυλίδι, εστιατόριο και καινούργιο μήνα του μέλιτος.
    Φυσικά για κάθε ενδεχόμενο απέσπασα και υπεύθυνη δήλωση:

Καταλαβαίνεις τώρα τι έχεις να τραβήξεις;

Κώστας.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979

quote:Ο Κώστας έχει δίκιο...
    Δεν είναι κι ότι το καλύτερο να στριμώξεις ένα σώμα πίσω από μια πόρτα μόνο και μόνο για να γλιτώσεις λίγο χώρο.
    Βρε παιδιά τι πάθατε όλοι με την πόρτα. Τον χειμώνα θα την έχει κλειστή ο άνθρωπος, γιατί να μη βάλει σώμα εκεί που δεν τον ενοχλεί. Η θέση δεν είναι κακή, ο Κώστας του λέει να μην το βάλει αλλού χωρίς να ρωτήσει το μελετητή, όχι οτι εκεί είναι λάθος.
    Απλά πρέπει να μας πεί την ισχύ του σώματος για να του προτείνουμε τύπο. Πολυ΄καλά απάντησε ο Γρηγόρης, αφού έχει σχέση και με την επιλογή της πόρτας και το τελικό πάχος του σοβά, ίσως και να τον βγάζει και για 22 τελικά. 11άρι τον χωράει σίγουρα όπως είπε ο Περικλής, και φυσικά υπάρχουν και άλλα λεπτά σώματα σε περίεργες διαστάσεις.

There's no place like 127.0.0.1

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2008
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    251
    quote:Originally posted by dipoli
    Βρε παιδιά τι πάθατε όλοι με την πόρτα. Τον χειμώνα θα την έχει κλειστή ο άνθρωπος, γιατί να μη βάλει σώμα εκεί που δεν τον ενοχλεί.
    Μα η διαφωνία μας δεν είναι η θέση. Ίσα ίσα που αν το σκεφτεί κανείς η θέση είναι μια χαρά (δίπλα σε εξωτερικό άνοιγμα). Η δική μου η "ένσταση" είναι, συγκριτικά πάντα με την μελέτη, αν ένα σώμα 1000 Kcal/h θα επιφέρει διαφορά στην θέρμανση του χώρου. Αν καλύπτει σημαντικό μέρος των απωλειών τότε καλώς και θα προσπαθήσει να το χωρέσει εκεί. Αν όχι θα έπρεπε να σκεφτεί μια άλλη λύση...

Κώστα έτσι είναι, όταν αρχίζουν οι γυναίκες να ασχολούνται με το ντεκόρ τότε όλα τα υπόλοιπα πάνε περίπατο.... Κι όσο για τα μπιμπελό, LOL!!!

Η βλακεία είναι ανίκητη...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Αυτό σωστό αρχηγέ. Αλλα με τόσο λίγα στοιχεία δεν μπορούμε να έχουμε άποψη, ας πούμε δεν ξέρουμε τι θερμίδες είχε υποθέσει ο μηχανικός του και πού ήταν το σώμα που θα σντικαταστήσει. Δεν είναι δεσμευτικές πάντως οι 800 θερμίδες. Υπάρχουν και σώματα λεπτά που αποδίδουν περισσότερο, αλλα σωστά ο Περικλής δεν έκανε καμμία αναφορά γιατί δεν μπορείς να τα συνδέσεις όπως όπως. Αν βάλεις Runtal πχ, έχεις πολύ μεγάλη πτώση πίεσης στο συγκεκριμένο σώμα, και αν δεν κάνεις κάτι για εξισορρόπηση θα νομίζεις οτι δεν δουλέυει όλος ο κλάδος.

There's no place like 127.0.0.1

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2008
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    251
    Και που καταλήγουμε: Μα φυσικά στο να ρωτήσει τον μηχανολόγο που έκανε την μελέτη... Αυτός έβγαλε τις απώλειες, αυτός καθόρισε ποια σώματα θα μπουν και που, πόσο θα αποδίδουν κλπ, οπότε και αυτός θα δώσει (με μεγαλύτερη σιγουριά από εμάς που ΔΕΝ έχουμε όλα τα στοιχεία) την καλύτερη λύση. Εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε...

Η βλακεία είναι ανίκητη...

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2009
    Θέση
    volos, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    14
    Ο μηχανικός είπε ότι γίνεται όχι μόνο στην κουζίνα αλλά και σ'ενα δωμάτιο που θέλω το σώμα πίσω από την πόρτα. Πήγα σήμερα στην οικοδομή, βρήκα τον υδραυλικό εγκαταστάτη, και με πρόχειρη εκτίμηση μάλλον μπορεί να μπεί και 22αρι. Ο χώρος θα αυξηθεί σημαντικά και αρκεί αφού θα μπει κ ο σοβάς και το πλαίσιο της πόρτας. Για το δωμάτιο δεν γενάται λόγος αφού ο χώρος είναι 17cm.
    Σε 2 μήνες που θα φτασουν στο διαμερισμα μου θα ξέρω λοιπον εξ'αρχής τι θέλω.
    Σειρά έχουν οι προ-σωληνώσεις για θέσεις κλιματισμού κ ακολουθεί ο ηλεκτρολόγος για συναγερμό, πρίζες δικτύου κ κανονικές,κ ηχείων.
    αα..κ κατι εκτός θέματος...
    Τα πόμολα των πορτών σε τι ύψος είναι?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! και καλά να περνα΄τε γιατί εγώ...εχω τρεξιμο!!!!!!!!!!

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2009
    Θέση
    volos, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    14

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

quote:Originally posted by CONSTANTINOS

hpapagigr μέχρι σήμερα δεν έχω δεί απόκλιση προϋπολογισμού μικρότερη του 40%. Πάντως εύχομαι να πέσεις "μέσα".

...........
    Καταλαβαίνεις τώρα τι έχεις να τραβήξεις;

Κώστας.
    Α τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει!!!!
    Η τελευταία ήταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου κ ευτυχώς δεν μου κοστισε ούτε καν αποζημίωση. [8D]
    Οσο για την επόμενη θα τα βρει έτοιμα με projectora, home cinema ηχεία δαπέδου και άλλα καλούδια [^]
    αα και κατι ακόμα. Καλά, πιστεύεις ότι η υπεύθυνη δήλωση θα τηρηθεί
    αχχχχχ.....θα μάθεις...μια ειναι η λύση. Σύμβαση έργου

Δικαιώματα απάντησης