Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 4 από 4

Θέμα: προβλημα πιεσης

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2010
    Θέση
    ahtens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    1

προβλημα πιεσης

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

kalispera !!
    synxaritiria gia to site sas !!!
    eimai kainourgios sto xoro kai tha ithela tin voithia sas parakalo ...
    iparxi mia polikatoikia 6 orofon kai sto 7 (taratsa) pou einai oi iliakoi den iparxoi piesi kirios ta savatokiriaka.den tin exo di akoma apo konta tin egkatastasi tis polikatoikias .Erotisi: epidi mou eipe o pelatis oti den mpori na vali dexkameni stin taratsa (den iparxi xoros ) kai pouthena allou den iparxi xoros ,ti lisi iparxi????????
    ΥΓ.ektos tou piestikou??? ti allo mporoume na kanoume ?????
    Sas euxaristo ek ton proteron !!!!!!
    Me ektimisi !!!

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Φίλε Γιώργο, κατ'αρχήν καλωσόρισες στο forum.
    Κατά δεύτερον, θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις greeklish, καθ'ότι είναι αρκετά κουραστικά στην ανάγνωση, πέραν του αισθητικού θέματος.
    Στο ερώτημά σου τώρα:
    quote:epidi mou eipe o pelatis oti den mpori na vali dexkameni stin taratsa (den iparxi xoros ) kai pouthena allou den iparxi xoros ,ti lisi iparxi????????
    ΥΓ.ektos tou piestikou??? ti allo mporoume na kanoume ?????
    Metakomisi

Πέρα από την πλάκα, πραγματικά δεν έχω υπόψη μου κάποια άλλη λύση. Αν είσαι τυχερός πάντως, αν υπάρχει δηλαδή άλλη λύση, όλο και κάποιος θα βρεθεί εδώ να σου την προτείνει.
    Παρεμπιπτόντως, λες "ο πελάτης"... έχεις κάποια επαγγελματική σχέση με το αντικείμενο; Αν ναι θα σε προέτρεπα να ενημερώσεις λίγο το προφίλ σου, όχι μόνο για να ξέρουμε σε τί γλώσσα μιλάμε, αλλά και για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά, μια και η ιστορία έχει δείξει ότι όσοι επαγγελματίες του χώρου ήρθαν, έμειναν

Νίκος

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Γεια σου φίλε george.anyf
    Με αυτά που γράφει λογικά θα πρέπει να είσαι υδραυλικός.
    Θέλω να πω κάτι σχετικά με τα greeklish.
    Έκανα πολλούς μήνες να συνηθίσω να γράφω απο greeklish σε Ελληνικά.
    Στην αρχή ντρεπόμουν μιας και δεν ήμουν και ο καλύτερος στην ορθογραφία ούτε και στην σύνταξη.
    Βρήκα λοιπόν ότι το firefox υποστηρίζει και ορθογράφο και αυτό κάπως περιόρισε την ντροπή μου μιας και ένα μεγάλο ποσοστό ορθογραφικών λαθών διορθωνόντουσαν εύκολα...
    Είχα φτάσει στο σημείο και με το χέρι να γράφω greeklish παρά Ελληνικά...
    Μετά απο τόσα πόστ εδώ βελτίωσα λίγο την γραφή μου και απαλλάχθηκα απο τον βραχνά των greeklish.
    Για κακή μου τύχη στον φόρουμ έχουμε έναν γκιουλέκα που δεν του ξεφεύγει τίποτα....
    Εναν τόνο να βρει λάθος το αποθηκεύει στην μνήμη του και μιλάμε για μνήμη ελέφαντα....
    Ποιος είναι αυτός;
    Ποίος άλλος ο Κωνσταντίνος.

Σχετικά με το ερώτημα τώρα.

Σχετικά με την δεξαμενή στην ταράτσα δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να βελτιώσει το πρόβλημα.
    Με πιεστικό και να τραβάς κατευθείαν από την Ευδαπ....απαγορεύεται νομίζω....αλλά πολλοί το κάνουν.
    Δεξαμενή με πιεστικό έχει και αυτό μειονεκτήματα..

Η καλύτερη λύση είναι μεγάλες διατομές σωλήνα για να μειώσεις την πτώση πίεση κατα την ροή.
    Το πρόβλημα συνήθως εδώ εντοπίζεται στο ότι εμείς οι υδραυλικοί βάζουμε μικρές διατομές την παροχή απο τον μετρητή έως τα διαμερίσματα...
    Δεν είναι τυχαίο που ο ΤΟΤΕΕ2411 προδιαγράφει 1'' σιδεροσωλήνα που σε χαλκοσωλήνα είναι κάτι ανάμεσα φ22-28.

Ελενγξε πάντως τους διακόπτες ότι είναι όλοι καλά ανοιχτοί αλλά και τα φιλτράκια στις μπαταρίες.

http://udravlikos.gr

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Υπάρχουν λύσεις.
    Πρώτα απ' όλα θα βάλεις ένα καλό και έμπιστο μανόμετρο είτε στην κεντρική παροχή κάτω στον μετρητή, είτε στο διαμέρισμα (πολύ πιο εύκολα) και θα μετρήσεις την διαθέσιμη στατική πίεση που σημαίνει ότι δεν κυκλοφορεί κατά την ώρα της μέτρησης σταγόνα νερό.
    Πες μας πρώτα την ένδειξη του οργάνου και μετά συνεχίζουμε στο παρακάτω.

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Δικαιώματα απάντησης