Αν εννοείς πρόγραμμα διαστασιολόγισης δικτύου ψυκτικού μέσου η Toshiba το δίνει δωρεάν απ' όσο ξέρω. Αν σε ενδιαφέρει μπες στο site της και κατέβασέ το.
Συνάδελφοι
Τον τελευταίο μήνα επικοινώνησα με κάποιες εταιρείες κλιματισμού με σκοπό να μου αποστείλλουν σε cd κάποιο πρόγραμμα διαστασιολόγησης των κλιματιστικών τους μονάδων.
Η απάντηση που πήρα ήταν η ίδια:"Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμά μας αναβαθμίζεται και δε μπορούμε να σας το στείλουμε".
Τότε ρε γιατί γράφετε στα site σας "επικοινωνήστε μαζί μας για αποστολή"???
Μόνο για να σπαστούμε?
Έχει κανένας ανεβασμένο (σε rapidshare ή άλλο) κανένα τέτοιο πρόγραμμα?
Ευχαριστώ.
Αν εννοείς πρόγραμμα διαστασιολόγισης δικτύου ψυκτικού μέσου η Toshiba το δίνει δωρεάν απ' όσο ξέρω. Αν σε ενδιαφέρει μπες στο site της και κατέβασέ το.
Δημήτρη μάλλον για ΚΚΜ λέει το παλικάρι.
Ζήτα τους να σου κάνουν "τρέξιμο" με τις συνθήκες που θέλεις, δεν χρειάζεται να σου δώσουν το πρόγραμμα...
Μαθητής Δασκάλου...
Μάλον αυτό που λέει ο Ζήσης είναι πιο βολικό, σε αρχική φάση τουλάχιστον. Όταν χρειάστηκε να τρέξω τέτοιο πρόγραμμα, ψιλοδυσκολεύτηκα. Το καλύτερο όμως είναι να τρέχεις εσύ το πρόγραμμα, μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.
Γενικότερη παρατήρηση. Στις ΚΚΜ νομίζω ότι πρέπει να δίνουμε σημασία στα "ψιλά" γράμματα που χαρατηρίζουν τις μονάδες ως προς τη στεγανότητα κλπ με βάση κάποια ΕΝ. Διότι από προχειροδουλειά μπορεί να πάθεις πλάκα. Μπορεί να έχεις τα καλύτερα φίλτρα, αλλά και ένα υπέροχο by pass αυτών!
Milto πραγματικά με μια φράση τα ειπες όλα.quote:Στις ΚΚΜ νομίζω ότι πρέπει να δίνουμε σημασία στα "ψιλά" γράμματα που χαρατηρίζουν τις μονάδες ως προς τη στεγανότητα κλπ με βάση κάποια ΕΝ. Διότι από προχειροδουλειά μπορεί να πάθεις πλάκα. Μπορεί να έχεις τα καλύτερα φίλτρα, αλλά και ένα υπέροχο by pass αυτών!
Crimson αν θες επικοινώνησε μαζί μου. Έχω να σου δώσω πρόγραμμα για ΚΚΜ.
Παναγιώτης
Ο Θεός πέθανε...
Ο Μαρξ πέθανε...
κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...
Συνάδελφοι σας ευχαριστώ όλους.
Ενδιαφέρομαι για πρόγραμμα υπολογισμού ΚΚΜ.
Δημήτρης.
Έχει κανείς κάποιο πρόγραμμα υπολογισμών απόδοσης Fan Coil?
Θέλουμε να δοκιμάσουμε την απόδοση τους σε μη κανονικές συνθήκες ψύξης (νερό όχι σε 7/12°C) και να δούμε την απόδοση τους αλλά και την επίδραση στην υγρασία του χώρου.
Είχαμε από μια Ιταλική εταιρία που αγοράζουμε αλλά έληξε και ο αντιπρόσωπος δεν έχει καταφέρει να μου δώσει νέα έκδοση... τα ίδια και από μια δεύτερη εταιρία... δεν ξέρω γιατί τόσο μυστικοπάθεια... γιατί να μην δίνουν στον επαγγελματία πελάτη το πρόγραμμα?
Αν έχει κάτι κάποιος για μια τυπική μάρκα fan coil θα μας επιτρέψει να δοκιμάσουμε κάποιες σκέψεις που έχουμε θα μας βοηθούσε πολύ.
Πάνο αν θες σου στέλνω απο ιαπωνικό οίκο...
Έχεις κάποιο mail?
Μαθητής Δασκάλου Β' Σταδίου...
Σε ευχαριστώ πολύ!quote:Originally posted by ziko
Πάνο αν θες σου στέλνω απο ιαπωνικό οίκο...
Έχεις κάποιο mail?
Μαθητής Δασκάλου Β' Σταδίου...
pxanthakos παπακι theros.gr