-
Επίλεκτο μέλος
Εξαερισμός αποχέτευσης
Παρατηρώ ότι, σχεδόν σε όλες τις οικοδομές, ο εξαερισμός των κατακόρυφων στηλών αποχέτευσης γίνεται απλώς προεκτείνοντας τη στήλη μέχρι την ταράτσα. Υποθέτω ότι για να χρησιμοποιείται σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα δουλεύει μια χαρά στην πράξη.
Σε σχετικά εγχειρίδια όμως βρίσκω όμως και άλλους τύπους εξαερισμού αποχετεύσεων, όπως τους παράπλευρους (άμεσους και έμμεσους) κλπ.
Αυτοί σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται ?
-
Super Moderator
Οι παράπλευροι συνήθως χρησιμοποιούνται σε ψηλά κτίρια ή με πολλούς υποδοχείς που είτε εκφορτίζονται πολλοί και χρειάζεται καλύτερος αερισμός για αποφυγή του σιφωνισμού είτε γιατί στη βάση του κατακόρυφου αποχετευτικού αγωγού δημιουργείται τέτοια πίεση που προκαλεί υπερπιέσεις και διαταραχή στους χαμηλούς υποδοχείς (ισόγειο, α' όροφος, β' όροφος και ανάλογα το ύψος).
Δικαιώματα απάντησης
- You may not post new threads
- ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα απάντησης
- You may not post attachments
- ΔΕΝ μπορείτε να επεξεργαστειτε τις απαντησεις σας
-
Κανονισμός λειτουργίας