Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 11 μέχρι 20 από 35

Θέμα: Προβλημα με επιτοιχο.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2011
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    17

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Αν και λίγο καθυστερημένα , ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Γρηγορη και Γιώργο για την βοήθεια και το τελικό αποτέλεσμα που μου προσέφεραν .

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2011
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    17
    Ενα video με Αγαπη για εσας

http://www.youtube.com/watch?v=n7DSO...D4E8E52F80E94F

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    , , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    23
    Φιλε εισαι θεος.Τωρα μολις ειδα το βιντεο και επιασα και το νοημα του.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2011
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    17
    Καλησπερα,

Μετα απο εναν χρονο να πω το επιπεδο που ειμαι με οτι καναμε .

Μηνες 11-12/2011 με χρηση μιν 20c και απο τις 3 και μετα μαχ 23c για 200μ2 κοστος αεριου 450ευρο ...
    Δεν λεω οτι ειναι τσαμπα αλλα σιγουρα απο το πετρελαιο πρεπει να ειναι στα 2/3 τουλαχιστον .
    Σιγουρα με καποιες μικρες μετατροπες που σκευτομαι να κανω για ηλεκτροβανα σε κα8ε οροφο και ξεχωριστο θερμοστατη σιγουρα θα εχουμε μια μικρη ακομα πτωση ...
    Αντε καλα να περνατε .

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2011
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    17
    Καλημερα .

Λοιπον μιας και με τρωει ο .... μου λεω να δοκιμασω καποιες αλλαγες στο συστημα μου μιας και ετσι παιζει μεν καλα απλα δεν ειναι το τελειο .
    Και εξηγω .
    Οταν το ειχαμε βαλει ειχε ρυ8μιστει μεν με αντισταθμηση με εξωτερικο θερμοστατη αλλα χωρις εσωτερικο (μιας που δεν ειχα καλωδια τοτε) .
    Οποτε αυτο που βλεπω και ειδικα τωρα που ειναι τα μεγαλα κρυα , ο λεβητας ξεκιναει με βαση τον εξωτερικο θερμοστατη και ενω στελνει 70+ νερα ο θερμοστατης του οροφου τον κοβει αφου στο σπιτι εστω και με 5 λεπτα λειτουργιας εφτασε την θερμοκρασια που πρεπει ...
    Ενω φανταζομαι αν γνωριζε την θερμοκρασια του χωρου ο λεβητας τοτε δεν θα εστελνε τοσο ζεστα νερα ...
    Ενα δευτερο ειναι για τους υγροστατες που εχω αλλαξει δυο μεχρι τωρα και επειδη ειναι εξωτερικοι δεν αναβουν οσο και αν εχω προσπαθησει σωστα , και η θα δεν θα κλεινουν καθολου η θα αναβουν τοσο αργα που εχουν αναγκασει τον λεβητα να κοψει πολυ νωρις ...
    Τελος παντων μικρο το κακο μιας και με εναν υγροστατη εβαφτιζομενο κανεις την δουλεια σωστα , και ηδη εχει αγοραστει .

Η μεγαλυ μου απορεια προς τον Καπετανιο ειδικα ειναι η εξης .
    Αν βαλω τον εσωτερικο θερμοστατη η μονη διαφορα στην αντισταθμηση θα ειναι απλα να τον δηλωσω η θελει και κατι αλλο ?
    Απο το Manual δεν βλεπω να εχει κατι αλλο.

Ευχαριστω.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101
    Ξέρεις να μπεις στα settings του μηχανήματος; Αν ναι τότε δήλωσέ τον. Διότι αν θυμάμαι καλά είχε δηλωθεί μεν το εξωτερικό αισθητήριο αλλά δεν είχε δηλωθεί ο εσωτερικός θερμοστάτης λόγω έλλειψης καλωδίων. Τώρα έχεις περάσει καλώδια; Και ξέρεις πού θα τα συνδέσεις; Εφόσον σε όλα απαντήσεις σταθερά ΝΑΙ, τότε προχώρα!
    Δεν θα πειράξεις όμως τίποτα άλλο και βλέπεις....

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2011
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    17
    quote:Originally posted by Pirate

Ξέρεις να μπεις στα settings του μηχανήματος; Αν ναι τότε δήλωσέ τον. Διότι αν θυμάμαι καλά είχε δηλωθεί μεν το εξωτερικό αισθητήριο αλλά δεν είχε δηλωθεί ο εσωτερικός θερμοστάτης λόγω έλλειψης καλωδίων. Τώρα έχεις περάσει καλώδια; Και ξέρεις πού θα τα συνδέσεις; Εφόσον σε όλα απαντήσεις σταθερά ΝΑΙ, τότε προχώρα!
    Δεν θα πειράξεις όμως τίποτα άλλο και βλέπεις....

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
    Ναι Ναι Ναι Σωστα δεν ειχα καλωδια τοτε και ετσι δεν το ειχαμε κανει . Τωρα περασα ενα που παει στον χωρο που ειναι και ο θερμοστατης του σπιτιου . Οποτε τον συνδεω διπλα στον αλλο γιατι εκει διχνει το σχεδιο και βλεπουμε
    Βαση Manual το L1 στην ρυμιση εχει για τον εσωτερικο θερμοστατη 3 επιλογες.
    00: To συστημα εξ αποστασεως ελεγχου λειτουργει ως θερμοστατης χωρου στο κυκλωμα θερμανσης υψηλης θερμοκρασιας (cl 00)
    01:To συστημα εξ αποστασεως ελεγχου λειτουργει ως θερμοστατης χωρου στο κυκλωμα θερμανσης χαμηλης θερμοκρασιας (cl 01)
    02: Ελεγχος εξ αποστασεως, χωρις λειτουργια θερμοστατη χωρου.
    Το 02 ειναι αυτη την στιγμη τσεκαρισμενο , οποτε το γυρναω στο 00 μιας και το CL ειναι 00 (υψηλης θερμοκρασιας σωματα 50c-85c)

Δεν εχες σε κατι αντιρηση ?

Ευχαριστω.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101
    Φυσικά 00!! Το 01 είναι για ενδοδαπέδιο σύστημα. Μη πα και σου βγάζει νερό 42° οπότε εκεί θα δεις γέλια
    Θα σου λέμε κι εμείς ότι το χάλασες και ότι κακώς παραβήκαμε το 1° Φορουμικό αξίωμα εδώ. Ψάξε στην 2η σελίδα στο τέλος.
    Θα είμαι και υπόλογος απέναντι στην ομάδα του forum και διπλά μάλιστα διότι το 1° φορουμικό αξίωμα έτυχε να το συντάξω εγώ βλέπεις[8D]

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2011
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    17
    quote:Originally posted by Pirate

Φυσικά 00!! Το 01 είναι για ενδοδαπέδιο σύστημα. Μη πα και σου βγάζει νερό 42° οπότε εκεί θα δεις γέλια
    Θα σου λέμε κι εμείς ότι το χάλασες και ότι κακώς παραβήκαμε το 1° Φορουμικό αξίωμα εδώ. Ψάξε στην 2η σελίδα στο τέλος.
    Θα είμαι και υπόλογος απέναντι στην ομάδα του forum και διπλά μάλιστα διότι το 1° φορουμικό αξίωμα έτυχε να το συντάξω εγώ βλέπεις[8D]

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
    ΧΧεΧΕχεχ μην σε νοιαζειιι δεν εχω τετοια θεματα ... Εξαλου εχω τα παντα απο την αντισταθμιση και την ξαναστεινω σε 3 λεπτα
    Οταν θα εχω αποτελεσματα θα γραφω τι εγινε !!!
    Παντος μεχρι τωρα ολα μια χαρα

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2011
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    17

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Καλησπερα .

Τελικά εκανα την μια αλλαγή δηλαδη τον εξωτερικο υγροστατη εμβαπτιζομενο , δουλεύει σαφος καλυτερα αλλα και παλι δεν λυνει το προβλημα εντελως .
    Τι συνβενει .
    Δινεις εντολή στον καυστήρα να ξεκινήσει , οποτε αρχιζει και ζεστάνει τα νερα που πανε απο αυτον στον μικτοδιαχωριστής και απο εκει παλι πισω , οταν λογικά ανεβει η θερμοκρασία στους 40c που εχουμε βαλει τον υγροστάτη τοτε ξεκιναει και ο δεύτερος κυκλοφορητής που στέλνει το νερο στα σωματα .
    Εδω λοιπον τα νερα αρχίζουν και παγώνουν οποτε ο υγροστάτης παιρνει εντολη και κλινει τον δευτερο κυκλοφορυτη , σχεδον ταυτοχρονα πανε νερα ζεστα πισω στον καυστήρα οποτε αυτος βλεπει Δ.Τ μικρο και κλινει , οποτε ξεκιναει το σύστημα ξανα μετα απο ωρα και αυτο ειναι ενας φαυλοπς κυκλος !!!
    Η λυση που εκανα μεχρι τωρα ηταν να βαλω τον υγροστατη στους 25-30c οποτε σχεδον δεν προλαβαίνει να κλείσει μετα ξανά ετσι ευκολα .
    Αλλα αυτο μου εφερε παλι πισω γιατι οταν μια ζεστη μερα ο καυστήρας λογο τις αντιστάθμισης δωσει νερα 45c θα αρχισει και εκει τα παραπάνω προβλήματα .
    Στο τελος το εβαλα στους 25c και ξεμπέρδεψα , αλλα ετσι δεν κλινει σχεδον ποτε ο μεγαλος κυκλοφορητής !!!
    Τελικα τι λετε να κανω ? Μηπως να καταργήσω εντελως τον υγροστάτη ?
    Επισης δοκίμασα να τον βαλω και στο κατω μερος του μικτοδιαχωριστή (που ηταν τραγικο) και στο πανω που δουλεύει σαφος καλύτερα.

Ευχαριστω

Δικαιώματα απάντησης