-
Νέο μέλος
ΛΕΒΗΤΑΣ pellet ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
Καλησπερα σε όλους.
Μενω στον τελευταιο οροφο 5οροφης οικοδομής σε πολυ καλα μονωμενο διαμερισμα 160 τ.μ. Επειδη από τον επομενο χειμωνα δεν θα χουμε θερμανση (κεντρικο συστημα θερμανσης με ωρομετρητες) λογω ελλειψης χρηματων για αγορα πετρελαιου, σκεφτομαι να βαλω καυστηρα pellet στο διαμερισμα μου. Οι ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης :
1. Επιτρεπεται απο την νομοθεσια καυστηρας pellet σε διαμερισμα;
2. Αν ναι υπάρχει κατι που πρεπει να προσεξω κατα την διαρκεια της αναζητησης καυστηρα;
3. Περιπου ποσα κιλα pellet θα ''καιω'' την ημερα αν λειτουργει ο καυστηρας για 3-4 ωρες την ημερα(τιμη κιλου Pellet);
Να σημειωσω οτι ο χωρος για την τοποθετηση υπαρχει στο μπαλκονι, εχω ευκολη προσβαση στο σημειο που ειναι η συνδεση του καλοριφερ στον όροφό μου απο το μπαλκονι καθως και οτι υπαρξει χωρος αποθηκευσης των pellet.
Ευχαριστω
-
Συντονιστής
Απαγορεύεται να καις βιομαζα σε Αθήνα και Σαλονικη.(Παγκοσμια Ελληνική πατέντα).pellets=βιομάζα. Δεν έχω διευκρινήσει άν η απαγόρευση ισχύει μόνο για τα κεντρικά συστήματα. Αυριο θα σου πώ.
Τα pellets είναι το μέλλον στη θέρμανση με καύση.Το κιλό έχει 20 λεπτα περίπου αλλα είναι τιμή διαπραγματεύσιμη μιας και μιλάμε για Ελληνικό προιον απο εργοστάσια σε Κιλκίς Δράμα κ.α. Θα καίς περίπου τα διπλάσια κιλά απότι κιλά πετρελαίου άρα θα πλήρώνεισ περίπου τα μισά απ ότι με το πετρέλαιο με τιμή πετρελαίου στο ένα ευρώ.
Προτίμησε εταιρεία με αξιοπιστία και άνθρωπο με ειλικρίνια για να έχεις το ζητούμενο αποτέλεσμα.
Τωρα για διαστασιολόγηση και λεπτομέρειεσ πρέπει να γίνει μελέτη και επι επι τόπου έλεγχος.
Δικαιώματα απάντησης