Προς Panos09 το οτι ένα μηχάνημα είναι πολύπλοκο για τον τελικό καταναλωτή δεν είναι λόγος για να μην το αγοράσει. Πολύπλοκο είναι και το αυτοκίνητο αλλά όλοι οδηγούν ένα. Εκτός κι αν θεωρείς καλύτερο να οδηγούσαμε ακόμα ένα αυτοκινητάκι του 50 με καρμπυρατέρ και καλοριφέρ με ζεστό αέρα απο τη μηχανή γιατί δεν είναι πολύπλοκο.
Όσο για τα ανταλλακτικά και το σερβις οτι και να αγοράσεις θεωρώ οτι πρέπει να αγοράζεις προιον το οποίο αντιπροσωπεύεται επίσημα στην Ελλάδα και υπάρχει δίκτυο αντιπροσώπων. Το τα φτιάχνω όλα μονος μου γιατί ειμαι μάστορας δεν παίζει πλέον και σωστά κατά την γνώμη μου.
Προς Παναγιώτη, σωστά αναφέρεις οτι διαφορετική κατανάλωση θα υπάρχει στη Φλώρινα από οτι στην Κρήτη...το θέμα είναι να μπορεί το μηχάνημα να αποδίδει σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Και το συγκεκριμένο παίζει κανονικά μέχρι -20 βαθμούς. Και απο εγκαταστάσεις που έχουν γίνει από συναδέλφους στη Βόρεια Ελλάδα...μια χαρά τα πάνε.
'Εχεις απόλυτο δίκιο για τιμή της kWh αλλά είχα στο μυαλό μου καθαρή τίμη χωρίς τα πάγεια καθώς αυτά επηρρεάζονται και από αλλους παράγοντες άσχετους με την θέρμανση και ήθελα να είχα μια καλή σύγκριση.

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση