Τι να πούμε τώρα ρε φιλάρα!
Άμα είναι να μας πλακώσεις καμιά ώρα!
Εδώ άρχισαν να τρέμουν τα χέρια μας και ξεχάσαμε πόσο δίνει το αμερικάνικο γαλόνι στις 10 ατιμόσφερες να ...ουμε!
Συγνώμην δηλαδής!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Καλημέρα στα αλάνια του φόρουν,
παρακολουθώ κερό το φόρουμ και εχω εντυποσιαστεί απο τις γνώσεις σας και ειδικά απο τον συνάδελφο Γρηγόρη, απο την δουλειά που κάνει και τη δίψα του για γνώση.
επειδή τσακώνομαι με τον καυστιρατζή μου (και θα τον πλακώσω καμμια ώρα) θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής πρόβλημα.
Οι ρυθμίσεις γίνονται σεπτέμρη με οκτόβρι κάθε χρόνο. Ομως την εποχή αυτή οι συνθίκες του κερού είναι διαφορετικές απο το χειμώνα. Αυτό δεν επηρεάζει τη ρύθμιση και την απόδοση του λέβιτα;
Επίσης αν όταν ρύθμισε ο καιρός ήταν βροχερός και με μεγάλη υγρασία δεν κάνει διαφορά με μια ξερή χειμωνιάτικη μέρα;
Συγνώμη αν τα λέω μαστορικά αλλα δεν έχω αλλο τρόπο...
Αυτός μου λεει οτι δεν παίζει ρόλο, αλλα πιστεύω πως παίζει και αυτός δε θέλει να τρέχει να ξαναρυθμίσει το χειμώνα και θα τον πλακώσω καμμια ώρα..
ευχαριστό πολί!!!!
- - - - - -
ΠΑΟ - μεγαλη μου αγάπη -
- - - - - -
ΠΑΟ - μεγαλη μου αγάπη -
Τι να πούμε τώρα ρε φιλάρα!
Άμα είναι να μας πλακώσεις καμιά ώρα!
Εδώ άρχισαν να τρέμουν τα χέρια μας και ξεχάσαμε πόσο δίνει το αμερικάνικο γαλόνι στις 10 ατιμόσφερες να ...ουμε!
Συγνώμην δηλαδής!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου
Οχι φίλε πιρατε πλάκα κάνω, είμαστε φίλοι με το παλικάρη και εκτιμά και τους υδραυλικούς. Μαζί πάμε στη 13 τις κυργιακές, κανα γαύρο πλακώνουμε μόνο
Αστεία έκανα, σιγνώμη κιόλας...
- - - - - -
ΠΑΟ - μεγαλη μου αγάπη -
Γεια χαραντάν και τα κουκιά μπαγλάν.
Ωραία περνάμε στην εξοχή έτσι; Παίρνουμε τον αέρα μας στα ελαιοτριβεία και μετά το ρίχνουμε στην πλάκα.
Πάντως, η αλήθεια παραλίγο, δεν μάσησε η κατσίκα ταραμά γιατί ο γιανγκούλας έκανε κάποια σοβαρά λάθη.
Κώστας.