Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 3 από 3

Θέμα: AYTONΟΜΙΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΡΟΦΟΥ

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Nov 2011
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    9

AYTONΟΜΙΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΡΟΦΟΥ

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Αγαπητοί φίλοι, θά παρακαλούσα όποιν γνωρίζειν να μου απαντήσει με απόλυτη ακρίβεια στο θέμα μου.
    Έχω ένα δυαράκι στον τελευταίο όροφο-ρετιρέ, καιεκεί καταλήγουν οι σωληνώσεις τού δικτύου θέρμανσης που είναι δισωλήνιο σέ παλαιά πολυκατοικία άνευ αυτονομίας.
    Η πολυκατοικία είναι πρό τού 1985 και αποφάσισα να αυτονομηθώ. Ετσι λοιπόν έβγαλα τα σώματα του καλοριφέρ και τάπωσα τις σωλήνες και μετά καλεσα 4 ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και τον διαχειριστή (εγώ είμαι αυτός!!!) για να βεβαιώσουν το γεγονός.
    Εχω τήν απόλυτη πεπείθηση ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω καθώς δέν διέρχονται σωληνώσεις του δικτύου κεντρικής θέρμανσης από το διαμέρισμά μου, αλλά πέραν του τι πιστεύω έγω, θα ήθελα να έχω τήν άποψη κάποιου που γνωρίζει με ακρίβεια να με καθοδηγήσει σε νόμους διατάξεις ή και δεδικασμένα επί του θέματός μου, ούτως ώστε να μήν υπάρξουν αμφιβολίες και συγκρούσεις στήν πολυκατοικία.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρω για τόν χρόνο που θα διαθέσετε για τήν επίλυση τού προβλήματός μου.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2010
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    1,621
    Διαβασε τον κανονισμο και δες τι προβλεπει, αν προβλεπει κατι για αρχη.
    Παντως το γεγονος οτι πρωτα το εκανες και μετα τους φωναξες, δεν προδιαθετει θετικα.
    Σχετικη πλειοψηφια σε γενικη συνελευση χρειαζεσαι σιγουρα...

Burn baby, burn

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Nov 2011
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    9

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Κατανοώ ότι η κίνηση να βγάλω τα καλοριφέρ είνα βεβιασμένη, αλλά αυτό που έχει σημασία για μένα είναι,εάν, άσχετα με τις όποιες αντιδράσεις των υπολοίπων, έχω νομική βάση να αποσυνδεθώ, [u]ιδιαίτερα λόγω του ότι είμαι στο ρετιρέ και δέν διέρχονται σωλήνες μέσα από το σπίτι μου. .
    Είχει τύχει σε κάποιο πελάτη που του είχα δώσει προσφορά γιά Φ.Α πρίν χρόνια και μου είπε ότι αυτός έβγαλε τα σώματα χωρίς την έγκριση κανενός, διότι το είχε ψάξει νομικά και είχε αυτό το δικαίωμα λόγω του ότι ήτανε στον τελευταίο όροφο.
    Δυστυχώς δέν πήρα τήν δουλειά και δέν μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί του για να με διαφωτήσει.
    Αν κάποιος λοιπόν έχει συναντίσει προηγούμενο στήν πορεία του και μπορεί να με κατατοπίσει, θα είμαι ευγνώμων

Δικαιώματα απάντησης