Από το ντουλαπάκι του κολλεκτέρ φεύγουν 3 σωλήνες. Κλείνεις το ένα βανάκι και τσεκάρεις πια σώματα παγώνουν. Μετά από καμιά ώρα ξανάνοιξέ το. Πιθανολογώ ότι σε ένα κύκλωμα το μεγάλο σώμα είναι πρώτο συνδεμένο. Καλό είναι να βγάλεις μια φωτό έναν διακόπτη σώματος.quote:Originally posted by pitakis
@Constantinos
Πως μπορώ να καταλάβω πως είναι συνδεδεμένα τα σώματα μεταξύ τους (εννοείς πόσα ανά βρόγχο, αν κατάλαβα καλά)?
Για την σύσταση μηχανολόγου είναι δύσκολο όπως ήδη γράφτηκε. Οι αυστηροί κανονισμοί που έχουμε στο φόρουμ είναι αποτέλεσμα ευρωπαϊκών οδηγιών που ακολουθούμε καθώς και ρητρών λειτουργίας. Πάντως δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Για την ακρίβεια δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε μέχρι να κατοικηθεί πλήρως το κτίριο. Οι τροποποιήσεις θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα συμφωνίας. Κρίμα διότι στην περιοχή σου εδρεύει ο άνθρωπος που ζητάς.
1) Σας υποσχέθηκα ανεξάρτητη λειτουργία ηλιακού ====> Το έκανα.quote:Originally posted by gregori
Ούτε πολιτικός να ήσουν με τόσα [u]ΘΑ.quote:3)[u] Θα διαχώριζα την λειτουργία του ηλιακού και [u]θα την έκανα πλήρως ανεξάρτητη.[u] Θα έβαζα 2 θερμιδομετρητές και όταν θα κατοικούνταν ολόκληρη η πολυκατοικία [u]θα υποφόρτιζα τον λέβητα στα 50kw, [u]θα άλλαζα τον κυκλοφορητή και θα έβαζα αντιστάθμιση.
2) Σας υποχέθηκα θερμιδομετρητές ================> Το έκανα.
3) Σας υποσχέθηκα αντιστάθμιση ==================> Το έκανα.
4) Σας υποσχέθηκα υποφόρτιση ===================> Το έκανα.
5) Σας υποσχέθηκα εξισορρόπηση ==================> Το έκανα.
Δεν έχω τίποτε άλλο να προσφέρω στον τόπο. Θεωρείστε την απόφασή μου να αποσυρθώ ως οριστική και αμετάκλητη.
Κώστας.
OK, μας έπεισες ότι ΔΕΝ κάνεις για πολιτικόςquote:Originally posted by CONSTANTINOS
1) Σας υποσχέθηκα ανεξάρτητη λειτουργία ηλιακού ====> Το έκανα.
2) Σας υποχέθηκα θερμιδομετρητές ================> Το έκανα.
3) Σας υποσχέθηκα αντιστάθμιση ==================> Το έκανα.
4) Σας υποσχέθηκα υποφόρτιση ===================> Το έκανα.
5) Σας υποσχέθηκα εξισορρόπηση ==================> Το έκανα.
Δεν έχω τίποτε άλλο να προσφέρω στον τόπο. Θεωρείστε την απόφασή μου να αποσυρθώ ως οριστική και αμετάκλητη.
Κώστας.
Νίκος