Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 3 από 3

Θέμα: αγνωστες θερμιδες λεβητα

αγνωστες θερμιδες λεβητα

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

παιδια νομιζω οτι ο λεβητας μου ειναι 42000 θερμιδες . Δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειναι πολυ παλιος και δεν εχω τα χαρτια του. Αν του βαλω μπεκ 1.25 με πιεση 10bar που αντισστοιχουν σε αυτες τις θερμιδες και τελικα ο λεβητας ειναι πιο μικρος θα εχω προβλημα;

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Πρόβλημα θα έχεις σε κάθε περίπτωση, γιατί βάζεις χέρι σε πράγματα που δεν γνωρίζεις, και τα οποία είναι εν δυνάμει επικίνδυνα, από φωτιά μέχρι μπαμ. Ακόμη κι αν αποφύγεις το μπαμ, αποκλείεται να καταφέρεις να έχεις σωστή απόδοση και σωστή καύση.
    Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι: σταμάτα να κάνεις πειράματα με την ασφάλεα τη δική σου και των γύρω σου, και φώναξε έναν αδειούχο καυστηρατζή.

Νίκος

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

τελικα δεν θα το ρισκαρω για αρχη . πηρα μικρο μπεκακι 0.60 που ειναι για 22000 θερμιδες. το σπιτι ειναι μονοκατοικια 100 τ. .μ ανεμοδαρμενη απο παντου .Λογικα ετσι κιαλλιως ειναι πολλες οι θερμιδες για ενα σπιτι
    θελω να ρωτησω αν ο λεβητας τελικα ειναι 40000 θερμιδες και εγω τον δουλευω στις 20 θα υπαρχει προβλημα ; λογικα οχι θελω να πιστευω

Δικαιώματα απάντησης