Σελίδα 12 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2101112131422 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 111 μέχρι 120 από 233

Θέμα: Boiler συνεχώς ανοικτά;;;

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2012
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    99

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Στο σχέδιο σου ο κυκλοφορητής 1 τροφοδοτεί το boiler και κάτι άλλο που δεν προσδιορίζεις.
    Προφανώς, αν δεν υπάρχει άλλο φορτίο πλην του boiler πρέπει να αφαιρεθεί φυσικά. Αποτελεί εμπόδιο στην ροή του ζεστού νερού απο το bolier στην ενδοδαπέδια.

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2010
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    180
    Ο κυκλοφορητης 1 τροφοδοτει μονο το μποιλερ. Το αλλο στο σχεδιο προς τα πανω ειναι εξαεριστικο.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2010
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    1,621
    Απο το σχεδιο λειπει μια σωληνα του πανω εναλλακτη.

Αν το ζεστο νερο το τραβας απο κατω, δεν προκειται ποτε να δεις καμμια θερμοκρασια της προκοπης.

Αλλιως εχεις ανακατεψει τα νερα της σερπατινας/εναδοδαπεδιας με την παροχη του ΖΝΧ και το κυκλωμα δεν κλεινει.

Συνολικα βεβαια, το ολο κατασκευασμα δεν εχει λογο υπαρξης.
    Ενας μικρος ηλεκτρολεβητας στην εισοδο της ενδοδαπεδιας θα εκανε καλυτερη δουλεια και με λιγοτερες απωλειες, χωρια την αχρηστη πολυπλοκοτητα.

Burn baby, burn

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2010
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    180
    Οτι κανουμε με αυτα που εχουμε πια stom....Οι εποχες των αλλαγων τελειωσαν. Αυτη η φθορα που τραβαω πληρωνεται; Σε αλλες εποχες θα πηγαινα ενα ταξιδι και θαρχομουν να τοβρισκα ετοιμο......

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Πάρε το παρακάτω διάβασε το καλά και έλεγξε την τρίοδη βάνα...
    Αν κάνεις καμιά ζημιά δεν φέρω ευθύνη.

http://www.kozas4urplace.gr/technical/siemens_3.pdf

http://udravlikos.gr

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2010
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    1,621
    Εμ, το προηγουμενο ταξιδι μαλλον φταιει που κατεληξες να χεις τετοιο πραμα για θερμανση...

Burn baby, burn

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2010
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    180
    Στα σπιτια δυστυχως stom, γινονται οτι θελουν οι....μαστορες. Αυτο τοκανε καποιος που τον εχει λεει το υδρω για τον καλυτερο στη νοτια Κερκυρα...ασε τωρα...τι να σου λεω καυμενε.....Εγω δε βαζω εδω φωτογραφιες απο κει κατω γιατι ντρεπομαι.....Ο κοπος και η κουραση μας. Τα κ***παιδα του κερατα.....
    Θελω ομως καποιος να μου πει, γιατι δουλευε περυσι σωστα..... δεν εχει απαντηθει.
    Στο μεταξυ για να καταλαβεις, οταν μου στειλανε τον καλυτερο του νησιου για να συνδεσουμε το συλλεκτη, ξεκινησε λεγοντας οτι ο κυκλοφορητης που εχει (τον κυκλοφορητη-μεικτη εννοουσε), πρεπει να φυγει απο κει και να παει στο λεβητοστασιο..... Αυτο στο μεταξυ ηρθε κομπλε απο Γερμανια. Τουδωσα βεβαια φυλλο πορειας...... τι να σου λεω ειπα.... Δε θα πιστευεις στα αυτια σου....αστα. Αν μπορεσω να στρωσει καλως, αν οχι ας παει στο διαολο. Στο τζακι διπλα με κουβερνα....

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2010
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    180
    https://www.dropbox.com/sh/0wd5hwhnqpvfs43/nf4AliRq0n

Γρηγορη, γεια σου,
    σ αυτη τη θεση η τριοδη, δινει στο ρολοι πιο πανω το μεγιστο (40 βαθμους). Σε οποια αλλη θεση κι αν τη γυρισα επεφτε η θερμοκρασια στο ρολοι. Και βεβαια απο το ρολοι αυτο περνανε τα ζεστα για την ενδοδαπεδια απ οτι νομιζω.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Βάλε το χέρι σου κάτω από την τρίοδη (αν χρειαστεί κόψε και λιγο αρμαφλέξ) για να αισθανθείς την θερμοκρασία και μην εμπιστεύεσαι τα θερμόμετρα.
    Το 40 το κρατάς σχετικά άνετα το 60 όχι για πολύ.

http://udravlikos.gr

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2010
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    180

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Αχ ρε φιλε Γρηγορη μου.....ναξερες ποσες ωρες εχει συμπληρωσει το χερι μου εκει που λες....Δεν ενοχλει...το κρατας ανετα συνεχεια...Αλλωστε αν ηταν ναχαμε εκει 60 (αμαν Παναγια μου), επανω στο συλλεκτη ενδοδαπεδιας θαχα καρφι 40. και να σκεφτει κανεις οτι καναμε εξτρα ηλεκτρονικο συστημα (φαινεται στις φωτο πανω απο το ηλεκτρονικο μπασις διπλα στον πινακα ενδοδαπεδιας) για να μην ξεπερναει η θερμοκρασια τους 40 στον συλλεκτη.....
    Παντως, εχω κανει και τη σκεψη να βγαλω τελειως την τριοδη ζιμενσ...Τι κανει τωρα δηλαδη αυτη εκει; Τι εξυπηρετει; Αλλα οπως εχω ξαναπει...περσι πηγαιναμε καλα....

Σελίδα 12 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2101112131422 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα απάντησης