Αυτο alto δε μπορει να γινει διοτι με τα 4 KW μουφερνε 34-35 βαθμους, ισα ισα και στο οριο μπορω να σου πω για να ζεσταινεται το σπιτι. Τωρα που εχω επανω την 3,5 KW μου φερνει 31-33 βαθμους. Κααααατι λειπει απο το σπιτι, το καταλαβαινεις. Ηθελε λιγο ακομα.
Σημερα μιλησα με τον ηλεκτρολογο και θα βαλουμε την τριφασικη 6 KW. Μαλιστα μου ειπε και κατι αλλο. Ισως μου λεει καιγεται κατα την εναρξη καθε φορα που σταματαει και ξαναρχιζει. Οπως η λαμπα. Μολις την αναψεις καιγεται συνηθως. Θα κοιταξει λεει αν μπορει να κανει καμμια πλακετα να ξεκιναει στην αρχη πιο ηπια. Να δουμε. Παντως, αν δειτε και αργησω να ξαναγραψω εδω...δειτε ειδησεις. Θα περασω στην ιστορια σαν....αντιστασιακος. Αααα και το ωραιο παιδια.... Σημερα μολις μιλησα με τον ηλεκτρολογο με παιρνει ενας πελατης που εχει αγορασει σπιτι απο μενα και μου λεει.... Ρε Χρηστο, ο νοικαρης μου ειπε οτι του εκαψε δευτερη αντισταση σ ενα χρονο. Μηπως ξερεις γιατι; Καλα...εγω...καγκελο... Αγορι μου του λεω μπες στο monachos.gr και διαβασε.
Ρε επιδημια κερκυραικη ειναι;

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση