-
Μέλος
πετρελαιο στο λεβητοστασιο.
ηταν να μην αρχισω να ποσταρω.
παιδια επειγον
πριν λιγο με φωναξε η γυναικα μου επειδη μυριζε στο λεβητοστασιο πετρελαιο
πηγα και ειδα λιγο πετρελαιο κατω .
η δεξαμενη ειναι απο πανω και ερχεται δια της βαρυτητας .
οπως ερχεται μεσα η χαλκοσωληνα μετα ειναι ηλεκτροβανα? και μετα αυτο που βλεπω ειναι φιλτρο? ειναι σαν ποτηρακι
απο εκει ερχονται καποιες σταγονες οταν δουλευει το καλοριφερ
φανταζομαι οταν σταματαει θα κλεινει η ηλεκτροβανα και δεν θα σταζει.
ερωτηση
να κλεισω το καλοριφερ η να το αφησω να δουλεψει για την νυχτα?
και αυριο τι κανω αν οντως ειναι φιλτρο αλλαζω το φιλτρο και το καπακι
αν εχει σπασει?
δεν φανταζομαι να ειναι κανα σπανιο ανταλλακτικο.
υπ οψιν εδω και 15 χρονια δεν εχει αλλαχτει
οποτε ερχοταν κανενας για συντηρηση και του το ελεγα για αυτο και το ανοδιο μου ελεγαν δεν χρειαζεται μωρε.
βεβαια για να πουμε και του στραβου το δικιο πρεπει να εχεις το χερι του τιραμολα για να παλεψεις εκει.
παιδια μια βοηθεια.
-
Εξέχον μέλος
Οχι ακριβώς ηλεκτροβάνα, ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα είναι. Οταν δεν λειτουργεί ο καυστήρας, είναι κλειστή. Δεν είναι τίποτα δυσεύρετο. Θα σου πρότεινα πάντως να μην το επιχειρήσεις μόνος σου, και να μην λειτουργήσεις το καλοριφέρ μέχρι να επισκευαστεί, για λόγους ασφαλείας.
Νίκος
-
Συντονιστής
...γιατί μπορεί τώρα να δακρύζει αλλα ύστερα να αρχίζει να τρέχει.Τηλέφωνο στο θερμουδραυλικό σου και γρήγορα επισκευή.
kx13578 @ yahoo.gr
-
Μέλος
πισω απο την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ειναι το φιλτρο
απο εκει σταζει
εκτος αν υποννοειτε οτι σταζει απο την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα και γλειφει και παει στο ποτηρη του φιλτρου και σταζει.
ευχαριστω παιδια.
-
Νέο μέλος
εχω δει ηλεκρτομαγνητικες μετα το φιλτρο και τραβαω τα μαλλια μου ! χωρια οτι το 90% αυτων δεν ειναι συνδεμενες σωστα , να ζητησεις απο το καυστηρατζη σου να την συνδεσει να κλεινει και στο μπλοκ του καυστηρα αν δεν ηδη συνδεμενη ετσι , αλλαξε και ενα φιλτρο και εισαι κανονι .
Δικαιώματα απάντησης