Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 11 μέχρι 20 από 20

Θέμα: REV24 SIEMENS

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Feb 2011
    Θέση
    Thessaaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    12

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του υπέροχου αυτού Forum.Επανέρχομαι μετα απο 2 βδομάδες περίπου να σας ενημερώσω για τον φανταστικό τελικά θερμοστάτη που πραγματικά κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά κρατάει μονιμα το χώρο στην θερμοκρασία που ζητάς αντιλαμβάνεται με το self learning το πόσο γρήγορα κρυώνει κ ζεσταίνεται ο χώρος σου κ εκμεταλεύεται στο έπαρκο κ τον τελευταίο ζεστό αερα που έχει ο χώρος.Πετυχαίνει σίγουρα το έχω μετρήσει αυτό αρκετά μεγάλη οικονομία πάνω απο 30% κ ειδικά ο δικός μου χώρος που ξέρω πόσο πραγματικά πετρελαιο ήθελα τον προηγούμενο μήνα σε σχέση με αυτόν η διαφορά στην οικονομία είναι όντως αρκετά μεγάλη.Το μόνο ίσως μειονέκτημα που θα μπορύσα να βρώ στον πραπάνω θερμοστάτη είναι ο ανοιγοκλέινει συχνά τις ηλεκτροβάνες κ δεν ξέρω αν αυτό μειώσει την λειτουργία χρόνου της ηλεκτροβάνας.Σε όλα τα υπόλοιπά κάνει πραγματικά οικονομία.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θελήσει να αντικαταστήσει τον θερμοστάτη του με τον REV 24.Σας ευχαριστώ κ όλους για την βοηθειά σας στις ρυθμίσεις να είστε όλοι καλά.
    Ευχαριστώ κ πάλι

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Χαίρομαι που χαίρεσαι , αλλά θα σου χαλάσω λίγο τη χαρά. Αν είναι δυνατό να πετύχει κανείς 30% εξοικονόμηση καυσίμου απλά με μια αλλαγή θερμοστάτη, τότε σίγουρα κάτι πάει στραβά με τον παλιό! Μονοψήφιο νούμερο εξοικονόμησης να το συζητήσουμε, 30% δεν νομίζω. Το πιθανότερο είναι ότι δεν συγκρίνεις όμοια πράγματα - εννοώ ότι η διαφορά στην κατανάλωση οφείλεται σε μεγάλο (μάλλον το μεγαλύτερο) ποσοστό σε άλλους παράγοντες, όπως για παράδειγμα το διαφορετικό θερμοκρασιακό προφίλ από μήνα σε μήνα. Ενδέχεται βέβαια ο παλιός σου θερμοστάτης χώρου να ήταν πράγματι προβληματικός.
    Να διευκρινίσω ότι σκοπός μου δεν είναι να σου χαλάσω τη χαρά, αλλά να μην δίνεται η εντύπωση στον τυχαίο αναγνώστη ότι θα αλάξει το θερμοστάτη χώρου και θα έχει 30% οικονομία. Μαγικά δεν υπάρχουν.

Νίκος

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2012
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3
    Καλησπέρα. Είμαι ιδιώτης και θα ήθελα να σας κάνω μια «περίεργη» ερώτηση σχετικά με τον REV24.
    Ηθελα να επιβεβαιώσω αν μέσα στα χαρτιά που συνοδεύουν τον θερμοστάτη υπάρχει ένα πολυσέλιδο βιβλιαράκι με τις οδηγίες χρήσης σε όλες τις γλώσσες. Δεν μιλώ για το μονόφυλλο Σύντομο οδηγό και ούτε για τις Οδηγίες Εγκατάστασης. Είμαι σίγουρος πως υπάρχει και τον έχω χάσει. Στην επίσημη Siemens που απευθυνθηκα - αν και πολύ εξυπηρετικοί και άμεσοι - μου έστειλαν pdfs που είχα βρει ήδη στο internet και αφορούσαν τον Σύντομο Οδηγό, τις Οδηγίες Εγκατάστασης και ένα 14σέλιδο οδηγό στα αγγλικά.
    Παρακαλώ λοιπόν εάν κάποιος από εσάς επιθυμεί και έχει αυτόν το οδηγό να μου στείλει σκαναρισμένες τις ελληνικές σελίδες σε pdf ή να συναντηθούμε κάπου μέσα στην Αθήνα για να κάνω φωτοτυπίες.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Εχω απο rev 24 RFset. Σου τις χαριζω ευχαριστως.

Memory is like an orgasm. It's a lot better if you don't have to fake it.
    Seymore Cray (on virtual memory)

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2012
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3
    Έχει όμως τις ίδιες οδηγίες? Μην ψάχνω για κουμπιά και ενδείξεις που δεν υπάρχουν στο δικό μου!

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Η εσωτερικη μοναδα ειναι ιδια φανταζομαι και εχει παραπανω ενα κουμπι για τεστ και ενα αλλο για εκμαθηση της μοναδας με το ρελε. Θα πρεπει να αγνοησεις και το κομματι των οδηγιων που αφορουν στην ασυρματη συνδεση.
    Ας περιμενουμε λιγο μηπως βρεθει συνφορουμιτης με ακριβως ιδιο, αλλιως σου δινω το δικο μου.

Memory is like an orgasm. It's a lot better if you don't have to fake it.
    Seymore Cray (on virtual memory)

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2012
    Θέση
    athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3
    ΟΚ λοιπόν! Ας περιμένουμε λίγες ημέρες

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2010
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    1,621
    Rev24rf εχω και γω...

Και να σκεφτεις οτι περασαν απο τε χερια μου κατι απλοι rev24
    και τα ελληνικα μανουαλ τα πεταξα.

ΥΓ Συνηθως οι ελληνικες μεταφρασεις τεχνικων εγχειριδιων εχουν γινει απο ασχετους με αποτελεσμα να ειναι συχνα ανακριβη. Οποτε το αγγλικο ή και τα γερμανικα ειναι μονοδρομος (ή μηπως διδρομος )
    Αν βεβαια καποιος δεν κατεχει κατι απο αυτα τα δυο, παλι στο ελληνικο καταληγει.

Burn baby, burn

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2008
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    18
    quote:Originally posted by seferis

Καλησπέρα. Είμαι ιδιώτης και θα ήθελα να σας κάνω μια «περίεργη» ερώτηση σχετικά με τον REV24.
    Ηθελα να επιβεβαιώσω αν μέσα στα χαρτιά που συνοδεύουν τον θερμοστάτη υπάρχει ένα πολυσέλιδο βιβλιαράκι με τις οδηγίες χρήσης σε όλες τις γλώσσες. Δεν μιλώ για το μονόφυλλο Σύντομο οδηγό και ούτε για τις Οδηγίες Εγκατάστασης. Είμαι σίγουρος πως υπάρχει και τον έχω χάσει. Στην επίσημη Siemens που απευθυνθηκα - αν και πολύ εξυπηρετικοί και άμεσοι - μου έστειλαν pdfs που είχα βρει ήδη στο internet και αφορούσαν τον Σύντομο Οδηγό, τις Οδηγίες Εγκατάστασης και ένα 14σέλιδο οδηγό στα αγγλικά.
    Παρακαλώ λοιπόν εάν κάποιος από εσάς επιθυμεί και έχει αυτόν το οδηγό να μου στείλει σκαναρισμένες τις ελληνικές σελίδες σε pdf ή να συναντηθούμε κάπου μέσα στην Αθήνα για να κάνω φωτοτυπίες.
    https://www.cee.siemens.com/web/cz/cz/corporate/portal/home/infrastructure-cities/IBT/mereni_a_regulace/regulatory/programovatelne_termostaty/Documents/48772_G2205xx$REV24.pdf

Η γνώση είναι ζωή!

Νέο μέλος An_Triantaf's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2012
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανικός (όχι μηχανολόγος)
    Απαντήσεις
    9

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Χαίρετε!

Εχετε κάποια πρόταση για επίτοιχο θερμοστάτη Siemens που να προτείνεται για σύνδεση με fan coils. ?
    Να κάνει δηλαδή και έλεγχο ανεμιστήρα, επιλογή θέρους / χειμώνα ...

Ευχαριστώ.

Δικαιώματα απάντησης