Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 7 από 7

Θέμα: thermostail

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2010
    Θέση
    corfu,Greece.
    Ιδιότητα:
    N/A
    Απαντήσεις
    25

thermostail

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Καλησπερα στην παρέα του monaxos,έχω καιρό να γράψω στο forum. Το τελευταίο καιρό μετά την εγκατάσταση ενός λέβητα της thermostail o MCL-100 που είναι στης 100000Kcal/h http://www.doitsidisa.gr/categories....77,578,580,581
    Μου παρουσιάστηκε πρόβλημα με υγροποιήσεις και δεν δουλεύει σωστά ο λέβητας ούτε ανεβάζει θερμοκρασία πανό από 40 -50°C.κοιταζοντας το βιβλίο οδηγιών λέει ο κατασκέπαστης για κυκλοφορητή ανακυκλοφοριας λέβητα. έχει τοποθετήσει κάνεις κυκλοφορητή ανακυκλοφοριας σε λέβητα? αντί για τριόδι βάνα .και τι κυκλοφορητή πρέπει να τοποθετήσω ?

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    ATHENS
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,376
    Δεν μπορώ να αντιληφθώ την μη ύπαρξη κυκλοφορητή ανακυκλοφορίας ως την αιτία να παρουσιάζονται υγροποιήσεις.
    Θα απέριπτα αρχικά από την σελίδα 17 τις περιπτώσεις 18 και 19 καθώς και στις σελίδες 21-22 το πρόβλημα Νο2.

Κώστας.

Εξέχον μέλος ziko's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2003
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    917
    Ο κυκλοφορητής ανακυκλοφορίας είναι ο PRC στη σελίδα 13 του pdf και σκοπό έχει τη διατήρηση της θερμοκρασίας επίστροφής πάντα πάνω από 60oC. Ο λόγος είναι ότι δε θέλουμε σε καμία περίπτωση η θερμοκρασία επιστροφής νερού στο λέβητα να είναι χαλημότερη από 60oC, διαφορετικά δημιουργούνται χαμηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό του λέβητα, οι καύσεις είναι ατελείς, οπότε κάποια αέρια που παράγονται μεταφέρονται στην καμινάδα όπου ψύχονται και συμπυκνώνονται δημιουργώντας μια κολλώδη ουσία που λέγεται creosote (δεν ξέρω την ακριβή ελληνική μετάφραση). Αυτή "κάθεται" πάνω στην καμινάδα σε στρώσεις και τη στομώνει, ενώ υπό συνθήκες είναι εξαιρετικά εύφλεκτη...

http://www.technomech.gr

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2010
    Θέση
    corfu,Greece.
    Ιδιότητα:
    N/A
    Απαντήσεις
    25
    Καλησπερα και ευχαριστώ πολύ για της άμεσες απαντήσεις, εγώ έχω την εντύπωση ότι συμβάλει η έλλειψη ανακυκλοφοριας στην υγροποίηση όπως είπε και ο Ziko ψύχουν η επιστροφές τον λέβητα και έχουμε ατελες καύση. δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο ,η καμινάδα είναι διπλού τοιχώματος και είναι πάνω από 4,5m.η ερώτηση μου είναι τι κυκλοφορητή να τοποθετήσω πχ. rs 30/2 h rs 30/4

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2012
    Θέση
    kiato, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    92
    Καλησπέρα
    Τη ανάγκες σε Kcal h έχει το σπίτι.?
    Το buy-pass δεν έκανε δουλειά ?
    Κοίτα μήπως δεν γίνεται σωστή κυκλοφορία νερού

Συντονιστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2011
    Θέση
    kerkyra, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    415
    quote:Originally posted by ziko

creosote (δεν ξέρω την ακριβή ελληνική μετάφραση). Αυτή "κάθεται" πάνω στην καμινάδα σε στρώσεις και τη στομώνει, ενώ υπό συνθήκες είναι εξαιρετικά εύφλεκτη...
    Κρεοζωτο εχω διαβασει ειναι οντως εφλεκτη.

Συντονιστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2011
    Θέση
    kerkyra, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    415

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Φιλε liangos προβλημα στο θαλαμο καυσης δημιουργουν και τα χλωρα ξυλα

Δικαιώματα απάντησης