-
Νέο μέλος
βαζω εικονα ενως αισθητηρα που εχει η σομπα που δεν ξερω τι κανει ακριβως δειτε εικονα!
ειναι συνδεμενος με τον χωρο καυσης ειναι σε ενα ουδετρο σημειο μεσα στο χωρο καυσης οχι κοντα στην φωτια παρα διπλα και προθανος κατι κανει!
απο αισθητηρα φευγουν 3 καλωδια που πανε στην πλακετα στην λεξη VACCUM SWITCH
http://imageshack.us/photo/my-images/18/dsc01589dh.jpg/
λετε να εχει να κανει με το θεμα μας???
ειδα λιγο διαφορα ξενα φορουμ κατι λενε γιααισθητηρα αρνητικης πιεσης στο χωρο καυσης...........τι να πω ψαχνω τα παντα
-
Εξέχον μέλος
Vacuum switch = διακόπτης κενού (ή υποπίεσης ή αρνητικής πίεσης)
Δεν ξέρω αν σχετίζεται, εκτός αν χρησιμοπιεί αυτή την πληροφορία για να συμπεράνει ότι έχει ανάψει η φλόγα και τραβάει η καπνοδόχος... δεν ξέρω αν είναι πιθανό.
Edit: απ'ότι κατάλαβα από εδώ, μάλλον χρησιμοπιοείται για να καταλαβαίνει η πλακέτα πότε έχει μειωθεί η ποσότητα του καυσίμου, για να στρέψει τον κοχλία και να τροφοδοτήσει τον καυστήρα με κάυσιμο. Τώρα, αν η συγκεκριμένη το χρησιμοπιεί και για αυτό που είπα παραπάνω... μάλλον όχι και πολύ πιθανό. Από τη στιγμή που θα το ανάψεις (έστω και χεράτα) και μετά, τροφοδοτεί κανονικά με καύσιμο; Αν ναι, τότε το πρόβλημά σου δεν φαίνεται να σχετίζεται με το vacuum switch.
Νίκος
-
Νέο μέλος
nyannaco
τροφοδοτεί κανονικά με καύσιμο αφου αναψει με το χερι ολα ειναι οκ αφου αναψει με τοχερι
τι να πω.........νομιζα θα ηταν κατι απλο και γρηγορο αλλα απο οτι βλεπω........
-
Εξέχον μέλος
Τσέκαρε το ρελέ, μήπως είναι κολλημένο.
Νίκος
-
Νέο μέλος
το ρελε προφανως ειναι μεσα στην πλακετα θα πρεπει να την ανοιξω ετσι?
-
Εξέχον μέλος
Θελει μια μικρη εμπειρια..
Αν δεν ειναι σε βαση το ρελε, ειναι δυσκολο αν δεν το χεις ξαναδει το εργο.
Burn baby, burn
-
Νέο μέλος
πηρα το μαγαζι που την πηρα!ειπα οτι εκανα το τεστ με την λαμπα και διαπιστωσα πως δεν κανει off την αντισταση με ειπε ωραια κανενα προβλημα βγαλε πλακετα και στειλε μου να σου στειλω καινουργια!
ειναι δυνατον ρε παιδια!αντι αυτος να μου δωση πρωτα την καινουργια να μεινω εγω χωρις σομπα!τελος-παντων
στο θεμα μας εγω πριν την στειλω πισω θα προσπαθησω να ανοιξω να δω τι παιζει μεσα θα βγαλω φοτωγραφιες να δουμε κρατηστε την κουβεντα μην χαθουμε!
κατι αλλο δεν θα μπορουσα να κανω ετσι?
ξερετε κανεναν που να φτιαχνει πλακετες?η να ασχολειται?
-
Εξέχον μέλος
Που βρισκεσαι?
Burn baby, burn
-
Νέο μέλος
-
Εξέχον μέλος
Αργησες λίγα χρόνια, το '89 ήμουν εκεί 
Νίκος
Δικαιώματα απάντησης