Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 10 από 19

Θέμα: Εκ μεταφοράς από "Πρόβλημα με επίτοιχο"

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414

Εκ μεταφοράς από "Πρόβλημα με επίτοιχο"

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Ανοίγω το παρόν θέμα για να μεταφέρω εδώ κάποια posts από το θέμα Προβλημα με επιτοιχο, δεδομένου ότι η κουβέντα εκεί ξέφυγε σε μία προσωπική διαφωνία που δεν έχεικαμία σχέση με το αρχικό θέμα, όπως πολύ σωστά παρατήρησε και ο φίλος nkx.
    Oσο με αφορά προσωπικά, με χαρά θα διέγραφα πλήρως τα σχετικά posts, καθ'όσον είναι πεποίθησή μου ότι οι αρχικές αιτιάσεις του φίλου gmavro είναι άδικες και προσβλητικές, και επιπλέον όλη η συζήτηση που ακολούθησε δεν ενδιαφέρει και δεν αφορά τους αναγνώστες του forum. Η ευθύνη που μου δίνει όμως η δυνατότητα και μόνο να το κάνω, δεν μου επιτρέπει να προχωρήσω παρά μόνον εφόσον συναινέσουν και οι δύο άμεσα εμπλεκόμενοι. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι χαρά μου να διαγράψω ολόκληρο το παρόν θέμα.

Νίκος
    Νίκος

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Originally posted by gmavro on 25 May 2012 : 21:20:44

Καλησπέρα.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά βλέπω με λύπη ότι οι άνθρωποι όταν πραγματικά τους χρειάζεσαι δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα.

Θα πω μια μικρή ιστοριούλες για δυο άτομα που αφού έκαναν την δουλειά τους καλά και ωραία , μετά όταν πρέπει να σε βοηθήσουν τότε δυστυχώς δεν σε ξέρουν και βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό.

ποιο λιανά .

Σε φωνάζει κάποιος να σου εκθέσει το πρόβλημα του , πας το βλέπεις , λες την γνώμη σου , το κοστολογείς και περιμένεις απάντηση .
    Βεβαίως έτσι έγινε , δύστυχος έγιναν και τα γνωστά παζάρια (μιας και πλούσιοι δεν είμαστε) και ξεκίνησαν οι εργασίες .
    Και όπως στα είπαν και έγιναν , σούπερ .
    Τους πλήρωσες τους ευχαρίστησες και βεβαίως τους πρωτινές και σε άλλους μιας που το άξιζαν ....
    Έλα που μια μέρα τους καλείς και ζητάς να σε βοηθήσουν λέγοντας απλά το τι έκαναν και τι είδαν .
    Για ότι πληρώθηκαν δηλαδή και τίποτε άλλο .
    Και η απάντηση ποια είναι (-άσε μας ρε φιλέ θα μας μπλεξεις -μα καλά τι περιμένεις με αυτά που πλήρωσες να χάσουμε και μια μέρα για εσένα ...
    Έλα καλεεεε αφού οι μισές δούλευες έτσι γίνονται τι να πούμε ... Μα καλά χάρη σου κάναμε τι νόμιζες... κ.α. !!!! )
    Από ποτέ χάρη είναι για μια ημέρα εργασίας 1230€ δεν το κατάλαβα.

Ζητώ συγνώμη που σας κούρασα , αλλά έπρεπε να τα πω .

Μην το πάρει κανείς προσωπικά είναι απλά μια όμορφη ιστοριουλα . ιστοριούλες
    Τελικά που πάμε ?? Τι κόσμο μας παρέδωσαν οι πατεράδες μας , τι κόσμο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας .

Θα επανέλθω κάποια στιγμή με την πλήρη ιστορία για να δείτε τι γίνεται στον κόσμο .

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Originally posted by stom on 25 May 2012 : 22:57:33

Επειδη δεν ειναι σαφες σε ποιους αναφαιρεσαι, διευκρινησε τουλαχιστον αν εχουν οποιαδηποτε σχεση με το παρον φορουμ ή οχι...

Burn baby, burn

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Originally posted by gmavro on 25 May 2012 : 23:25:24

quote:Originally posted by stom

Επειδη δεν ειναι σαφες σε ποιους αναφαιρεσαι, διευκρινησε τουλαχιστον αν εχουν οποιαδηποτε σχεση με το παρον φορουμ ή οχι...

Burn baby, burn

Δυστυχώς !!!!
    Δεν θα αναφερθώ παραπέρα τώρα.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Originally posted by nyannaco on 25 May 2012 : 23:52:14

Αυτό που κάνεις όμως δεν είναι σωστό. 'Η τα λες όλα και δίνεις την ευκαιρία σε αυτούς που κατηγορείς δημόσια να απαντήσουν, ή δεν λες τίποτα. Τώρα αφήνεις να πλανώνται υπόνοιες σε όλους τους συμμετέχοντες στο forum, πράγμα το οποίο είναι όχι μόνο επαγγελματικά επιβλαβές επί δικαίους και αδίκους, αλλά και ηθικά επιλήψιμο.

Νίκος

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Originally posted by gregori on 25 May 2012 : 23:52:28

Σωτήρη σταράτες κουβέντες.
    Απευθύνεται και σε μένα.
    Μου ζήτησε να πάω μάρτυρας υπεράσπισής του σε αντιδικία που έχει με τον προμηθευτή-εγκαταστατη για οικονομικές διαφορές.
    Εγώ εχω δικές μου σκοτούρες και προβλήματα και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ.
    Στην συνείδηση μου είμαι εντάξει γιατί όπως παραδέχεται και ο ίδιος παραπάνω αυτό που του παρέδωσα λειτουργεί άψογα....και αυτό είναι που με ενδιαφέρει.
    Για αυτό σε παρακαλώ φίλε μου μην με μπλέκεις με τέτοια εμένα και σε κάθε περίπτωση το φόρουμ δεν είναι χώρος για τέτοια ζητήματα.

http://udravlikos.gr
    Edited by - gregori on 25 May 2012 23:53:11

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Originally posted by gmavro on 26 May 2012 : 00:04:15

quote:Originally posted by gregori
    Σωτήρη σταράτες κουβέντες.
    Απευθύνεται και σε μένα.
    Μου ζήτησε να πάω μάρτυρας υπεράσπισής του σε αντιδικία που έχει με τον προμηθευτή-εγκαταστατη για οικονομικές διαφορές.
    Εγώ εχω δικές μου σκοτούρες και προβλήματα και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ.
    Στην συνείδηση μου είμαι εντάξει γιατί όπως παραδέχεται και ο ίδιος παραπάνω αυτό που του παρέδωσα λειτουργεί άψογα....και αυτό είναι που με ενδιαφέρει.
    Για αυτό σε παρακαλώ φίλε μου μην με μπλέκεις με τέτοια εμένα και σε κάθε περίπτωση το φόρουμ δεν είναι χώρος για τέτοια ζητήματα.

Οπως τα ειπες Γρήγορη αλλα δεν ειπες οτι μου χρωστάς μια απάντηση αν θα έρθεις η οχι ... ??
    Σταράτες κουβέντες ειπες αλλα δεν ειχες τα κοτσια να μου πεις η να με παρεις ξανα και να πεις οτι δεν θελω να έρθω .
    Παρόλα αυτα η απαντηση σου ηταν οτι τα μισα εργα ειναι χαλια οπως ηταν και το δικο μου και τι ψάχνω να βρω .
    Ξέρεις πολύ καλά οτι θα μπορούσε να σκασει το αεριο και να ειχαμε και θυματα .
    Και πολυ σωστα λες οτι εσυ το έφτιαξες οσο καλύτερα γινοταν .
    Αλλα δεν εχεις το θαρος να το καταθέσεις αυτο...
    Και εγω εφόσον απο το forum σας βρηκα στο forum τα γραφω .

Μια σταρατη απαντηση περιμενα απο εσας , οχι γραψιμο . Ενα οχι δεν μπορω και οχι λογια να αγιαπιομαστε.

Και τελος για την αντιδικια που μιλας προτίμησα τα χρηματα να τα παρετε εσείς , παρα ο απατεώνας ...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Originally posted by gregori on 26 May 2012 : 01:01:42

Τι εννοείς δεν έχω τα κότσια...
    Σου είπα παραπάνω ότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΈΚΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ.
    Εγω φτιάχνω υδραυλικά....
    Τι θέλεις τώρα από μένα και μου ξηγιεσαι έτσι;

Κάθε φόρα που επιδιορθώνω κάτι ο πελάτης να μην πληρώνει τον προηγούμενο εγώ να το μαθαίνω μια εβδομάδα πριν το δικαστήριο και να τρέχω να μπλέκω σε αντιπαραθέσεις με συναδέρφους δικηγόρους εμπόρους που ο καθένας θα λέει το μακρύ και το κοντό του....
    Μα εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα του πλήρωνα τα γαμημένα τα λεφτά που του χρώσταγα και θα έλεγα ένα αει στο διάολο.

Edited by - gregori on 26 May 2012 01:03:39

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414
    Originally posted by gmavro on 26 May 2012 : 01:11:29

quote:Originally posted by gregori

Τι εννοείς δεν έχω τα κότσια...
    Σου είπα παραπάνω ότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΈΚΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ.
    Εγω φτιάχνω υδραυλικά....
    Τι θέλεις τώρα από μένα και μου ξηγιεσαι έτσι;

Κάθε φόρα που επιδιορθώνω κάτι ο πελάτης να μην πληρώνει τον προηγούμενο εγώ να το μαθαίνω μια εβδομάδα πριν το δικαστήριο και να τρέχω να μπλέκω σε αντιπαραθέσεις με συναδέρφους δικηγόρους εμπόρους που ο καθένας θα λέει το μακρύ και το κοντό του....
    Μα εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα του πλήρωνα τα γαμημένα τα λεφτά που του χρώσταγα και θα έλεγα ένα αει στο διάολο.

Η δεν θες να καταλάβεις η δεν μπορείς ...
    Εγω σου έκανα ενα τηλέφωνο και σου έθεσα ενα ερώτημα .
    Μου είπες διάφορα και τελείωσες οτι θα το συζητήσεις και θα μου απαντήσεις ...
    Σέβομαι οτι ειναι δικαίωμα σου να μην θες να ερθεις , αλλα θα περιμενα να μου το πεις , και οχι να με γράψεις.
    Εξαλου η δουλειά σου και το αποτέλεσμα λέει πολλά για το πως έπρεπε να είναι η εγκατάσταση.
    Τώρα για τα λεφτά που λες , πολυ κουβαρντάδες εχετε γινει και νομίζετε οτι τα χρήματα τα βρίσκουμε στον δρομο.
    Συγνώμη Γρήγορη μου αλλα εγω με μια μερα δουλεια δεν καθαριζω 500αρες , συγνωμη που σε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ σου που παραλληγο να με στειλε αδιαβαστο με τις κακοτεχνιες του δεν δεχομαι να τον ξοφλήσω , γιατι για οτι εχει κανει εχει πληρωθει και με το παραπανω.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Originally posted by nyannaco on 26 May 2012 : 01:34:37

Φίλε gmavro, αν κατάλαβα καλά απ'όσα έχω διαβάσει μέχρι εδώ: όταν φώναξες το Γρηγόρη και είδε την εγκατάστασή σου, διαπίστωσε συγκεκριμένα λάθη και πρότεινε συγκεκριμένες διορθώσεις, για τις οποίες σου έδωσε την προσφορά του. Την παζάρεψες, κάπου συμφωνήσατε, και έκανε ό,τι ακριβώς υποσχέθηκε. Τα λέω καλά μέχρι εδώ; Αν ναι, με ποιά λογική έρχεσαι εκ των υστέρων και υπονοείς, εμμέσως πλην σαφώς, ότι σε χρέωσε πολλά, αφού εσύ συμφώνησες την τιμή μαζί του; Δεν στέκει.
    Πέραν αυτού, για να καταλάβω γιατί με έχεις μπερδέψει: στην συμφωνηθείσα τιμή περιλαμβανόταν και μαρτυρία σε δίκη, οπότε στο σημείο αυτό υπάρχει αθέτηση υπόσχεσης;
    Τέλος, επί της ουσίας: καλώς ή κακώς, η πολιτεία έχει ορίσει σαν τεχνικό της σύμβουλο το ΤΕΕ, και συνακόλουθα είθισται σαν πραγματογνώμονες να γνωμοδοτούν και να καταθέτουν στα δικαστήρια οι καθ'ύλιν αρμόδιοι μηχανικοί. Γι'αυτό και ο εγκαταστάτης υδραυλικός - όχι ο Γρηγόρης, ο ο,ποιοσδήποτε - πιθανότατα όχι μόνο θα αμφισβητηθεί στο δικαστήριο από τον αντίδικο, αλλά μπορεί και να βρεθεί αντιμέτωπος με μηχανικό του αντιδίκου, και μάντεψε ποιός θα κερδίσει, όσο δίκιο κι αν έχει και έχεις. Κινείσαι λοιπόν σε λάθος κατεύθυνση, και πυροβολείς όχι μόνο άδικα, αλλά και άσκοπα.

Νίκος

Δικαιώματα απάντησης