quote:
Originally posted by nyannaco
Φίλε gmavro, αν κατάλαβα καλά απ'όσα έχω διαβάσει μέχρι εδώ: όταν φώναξες το Γρηγόρη και είδε την εγκατάστασή σου, διαπίστωσε συγκεκριμένα λάθη και πρότεινε συγκεκριμένες διορθώσεις, για τις οποίες σου έδωσε την προσφορά του. Την παζάρεψες, κάπου συμφωνήσατε, και έκανε ό,τι ακριβώς υποσχέθηκε. Τα λέω καλά μέχρι εδώ;
"Σωστα , αλλα κανενα παζαρι δεν εκανα στον Γρηγορη οτι μου ζητησε πηρε και οτι ειπε εκανε" Αν ναι, με ποιά λογική έρχεσαι εκ των υστέρων και υπονοείς, εμμέσως πλην σαφώς, ότι σε χρέωσε πολλά, αφού εσύ συμφώνησες την τιμή μαζί του; Δεν στέκει.
"Δεν ανεφερα τιποτα τετοιο ως προς την δουλεια του Γρηγορη"
Πέραν αυτού, για να καταλάβω γιατί με έχεις μπερδέψει: στην συμφωνηθείσα τιμή περιλαμβανόταν και μαρτυρία σε δίκη, οπότε στο σημείο αυτό υπάρχει αθέτηση υπόσχεσης;
"Ενοειται και ουτε που εχω καμια αξιωση αν εκεινος δεν θελει να παρεβρεθει στην δικη , εγω ενα ναι η ενα οχι ζητησα . Κατι που δεν ελαβα."
Τέλος, επί της ουσίας: καλώς ή κακώς, η πολιτεία έχει ορίσει σαν τεχνικό της σύμβουλο το ΤΕΕ, και συνακόλουθα είθισται σαν πραγματογνώμονες να γνωμοδοτούν και να καταθέτουν στα δικαστήρια οι καθ'ύλιν αρμόδιοι μηχανικοί. Γι'αυτό και ο εγκαταστάτης υδραυλικός - όχι ο Γρηγόρης, ο ο,ποιοσδήποτε - πιθανότατα όχι μόνο θα αμφισβητηθεί στο δικαστήριο από τον αντίδικο, αλλά μπορεί και να βρεθεί αντιμέτωπος με μηχανικό του αντιδίκου, και μάντεψε ποιός θα κερδίσει, όσο δίκιο κι αν έχει και έχεις. Κινείσαι λοιπόν σε λάθος κατεύθυνση, και πυροβολείς όχι μόνο άδικα, αλλά και άσκοπα.
"Σωστα και δεν το ηξερα αλλα οσο ζεις μαθαινεις , αν και ο μηχανικος ενω εχει δωσει και γραπτη εκθεση με το τι βρηκε και τι εκανε , τωρα βρισκει διαφορες δικαιολογιες για να υπεκφυγει. Εξαλλου εγω απο την μερια μου δεν αναγκασα κανεναν να ερθει απλα να μου απαντησουν , και αντι αυτου ακουσα οτι μου εκαναν και χαρη που μου τα εφτιαξαν και αλλες κουβεντες "
Νίκος