-
Νέο μέλος
Πρόβλημα με ξεθυμάστρα γείτονα.
Εδώ και 2 μήνες μένω σε ένα διαμέρισμα 5ου ορόφου. Δίπλα στο μπαλκόνι μου υπάρχει μία διώροφη πολυκατοικία που στην ταράτσα του βγαίνει ξεθυμάστρα αποχέτευσης. Κυρίως τις βραδινές ώρες αναδύεται σε μεγάλο βαθμό δυσοσμία. Δεν μπορώ να κάτσω ούτε στο μπαλκόνι μου αλλά ούτε στο σαλόνι μου με ανοιχτά τα παράθυρα. Του έχω μιλήσει επανειλημμένα και δεν καταλαβαίνει. Μου λέει ότι δεν μυρίζει από αυτόν. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει πλέον να ακολουθήσω. Να φωνάξω το υγειονομικό, την αστυνομία ή την πολεοδομία;
Στις φωτογραφίες είναι μάλλον η ξεθυμάστρα στα αριστερά που βγάζει την δυσοσμία. Αυτή χωρίς καπελάκι.

-
Εξέχον μέλος
http://www.monachos.gr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3026
Ισως η μονη πρακτικη (και φτηνη ) λυση ειναι ξεθυμαστρες με ενεργο ανθρακα....
Burn baby, burn
-
Νέο μέλος
μου το είπε και άλλος αυτό αλλά πόσο κρατάνε αυτοί; Δεν χρειάζονται αλλαγή μετά απο κάποιο καιρό. Και σε πόσο καιρό γίνεται η αλλαγή.
-
Εξέχον μέλος
2 χρόνια ειχε πει κάποτε ο Γρηγόρης
Burn baby, burn
-
Νέο μέλος
Μίλησα πάλι με τον γείτονα και αφού με απείλησε η γυναίκα του ότι θα μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση (sic)
, ο άντρα της είπε ότι θα βάλει ο ίδιος στην ξεθυμάστρα καπέλο ενεργού άνθρακα. Δυστυχώς δεν δέχονται να μεγαλώσουν την ξεθυμάστρα πάνω από την ταράτσα μου με δικά μου έξοδα. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν είναι παράνομοι και αν μπορώ να κινηθώ δικαστικά και ποια είναι η διαδικασία.
-
Εξέχον μέλος
Να ανεβασουν τοσο πολυ την ξεθυμαστρα ειναι μαλλον ανορθοδοξο και για να μην εχει προβληματα στον αερα μαλλον θελει ειδικη στηριξη.
Επισης οπτικα θα ειναι καπως...
Ασε που και να την ανεβασουν, μπορει να σου μυριζει περισσοτερο.
Για να κινηθεις δικαστικα θα πρεπει να υπαρχει καποια συγκεκριμενη παραβαση ειτε πολεοδομικης ειτε υγειονομικης φυσεως.
Κατι που δεν νομιζω να ισχυει στη περιπτωση σου.
Τυπικα οι ξεθυμαστρες ετσι ειναι σε ολες τις ταρατσες.
Δοκιμαστε τη μικα ανθρακα πρωτου αρχισουμε τις πατεντες...
Burn baby, burn
-
Νέο μέλος
απο την στιγμή όμως που μπαίνει δυσοσμία και μέσα στο σπίτι μου δεν είμαι καλυμμένος νομικά;
-
Νέο μέλος
πάντως μπορείτε να μου πείτε μια σελίδα που να δείχνει καπελάκια με ενεργό άνθρακα γιατί δεν βρίσκω;
Μπορεί να την ανεβάσει από τον τοίχο της πολυκατοικίας μου.
-
Συντονιστής
τα εχω βαλει μετα απο κεινο το παλιο ποστ του γρηγορη και ειναι αποτελεσματικοτατα! καθεσαι διπλα και δεν μυριζει τιποτα.
το maxi filtra θελεις
http://www.dimco.gr/products945c.htm...category_fk=14
mechanical tirbouson
-
Νέο μέλος
thanx. Αν και δεν τον βλέπω να το βάζει
Δικαιώματα απάντησης