quote:
Originally posted by docklas
Όχι, οι προσφορές είναι από διαφορετικές εταιρίες και ανθρώπους.
Σε ποιό σημείο ακριβώς έχεις ενδοιασμούς για τους συγκάτοιους?
Να τα βρίσκουν αναμεταξύ τους...
Λίγο το έχεις σε μια πολυκατοικία;
Έχουμε κι εμείς τις ανάλογες ανησυχίες για το ρεύμα, τη διαθεσιμότητα και τις τιμές του pellet...
Έτσι όπως γίναμε δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει...
Εδώ ακούω ότι θα είμαι υδραυλικός μέχρι τα 67 μου....
Θα με λυπούνται να με φωνάξουν για δουλειά.....
Αν και λόγω του ότι είμαστε σχετικά δραστήρια άτομα και δεν έχουμε άρνηση στο διαφορετικό, αρκεί να το κατανοούμε, μπορούμε να ερθουμε σε συνεννόηση και με άλλους χρήστες pellet και να μοιραστούμε από κοινού παραγγελίες ακόμα και με εισαγωγή. Έχω κάποιο γνωστό που το έκανε πέρυσι μαζί με άλλους 2.
Σήμερα είστε δραστήριοι αύριο θα είστε;
Αν και δεν είναι πανάκεια, μπορεί να δώσει κάποιες εξασφαλίσεις.
Όσο για την τιμή, πιστεύω ότι θα έχει σκαμπανευάσματα, όσο υπάρχουν εναλλακτικοί οδοί προμήθειας.
Ναι, είναι κάπως ακριβά τα άτιμα...
Η διαστασιολόγηση φαίνεται να είναι εντάξει? Το buffer ή δοχείο αδρανείας χρειάζεται? Είχα διαβάσει σε κάποιο άλλο forum εδώ, κάποιους ενδοιασμούς όπως 'γιατί να ζεσταίνω το buffer και να μην ζεσταίνω απ' ευθείας το σπίτι μου'? Ίσως στην δική μας περίπτωση να έχει περισσότερο νόημα η ύπαρξη του, μιας και τόσο η ζήτηση για θέρμανση όσο και ΖΝΧ δεν είναι ταυτόχρονα, μάλλον το αντίθετο.
Αλήθεια άλλες λύσεις πέρα από αυτές που μας έχουν προδφερθεί ήδη, μπορούν να υπάρξουν?
Για μένα το ιδανικό είναι το αέριο με δυο λεβητάκια επιτοιχα των 30kW το καθένα.
freestyler