quote:
Originally posted by Pirate
Γεια σου Dimi! Και εγώ χάρηκα που σε βλέπω στις επάλξεις και προβληματιζόμενο!

Η γνώμη μου δεν θα σου αρέσει πολύ αλλά θα την γράψω:
Κατ' αρχήν, τα δύο συστήματα ροϊκά είναι εντελώς ίδια. Το ότι έφυγε ο κυκλοφορητής και πήγε στην επιστροφή αυτό δεν λέει και πολλά όσον αφορά την ροή, λέει όμως άλλα «μνημονιακά» που θα δούμε παρακάτω.
1. Στην πρώτη περίπτωση:
Το by-pass φεύγει από τον κλάδο της δεξιάς πτέρυγας και αναγκάζεται η ροή αυτού να στριμωχθεί μέσα στον κοινό σωλήνα. Συνεπώς αυτό που θα προκύψει είναι:
Η μεγαλύτερη ροή φεύγει στον αριστερό κλάδο και η υπόλοιπη που θα πάει για τον δεξί περνάει όλη από το by-pass με αποτέλεσμα τα σώματα ή το σώμα του δεξιού κλάδου να μένει στακρύα του λουτρού.
2. Στην δεύτερη περίπτωση:
Το by-pass ανεξαρτητοποιείται από τους κλάδους με αποτέλεσμα να παίρνει αυτό την μερίδα του λέοντος ενώ οι υπόλοιποι δύο κλάδοι να παίρνουν ελάχιστη ροή. Επιβάλλεται να μπεί ρυθμιστική βαλβίδα στο by-pass έτσι ώστε να στριμωχθεί. Η ελάχιστη αυτή ροή υποβιβάζει τα σώματα και λογικά πρέπει χαμηλά να είναι από χλιαρά έως κρύα. Εν κατακλείδι θεωρώ ότι τώρα Dimi και έτσι όπως το διαμόρφωσες το δίκτυο, γυρνάς γύρω-γύρω τα ζεστά νερά μέσω του by-pass.
Στο μεταξύ αν το ΔΔ είναι κάτω των τριών μέτρων τότε υπάρχει φόβος αν ανοίξεις τα εξαεριστικά των σωμάτων να μπάζουν αέρα και όχι να βγάζουν. Υπάρχει έντονος φόβος υποπίεσης εκεί που τοποθέτησες τον κυκλοφορητή. Ειδικά αν αυτός ανεβάσει κάποια στιγμή μανομετρικό τότε θα έχεις εισροή αέρα μέσα στο σύστημα από τυχόν αυτόματα εξαεριστικά που υπάρχουν.
Η γνώμη μου είναι ότι καλά το είχες πρώτα. Απλά άφησε το by-pass έτσι όπως το δείχνεις στο 2ο σκίτσο. Θα του βάλεις και μια ρυθμιστική έτσι ώστε να του προσθέσεις αντίσταση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη λειτουργήσει σωστά το 3ο σκίτσο (αυτό που προτείνω τώρα). Και από πιέσεις θα είσαι γκραν!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου