-
Νέο μέλος
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΕΒΗΤΑ ΒΙΟΣΩΛ ΕΛΙΝΟΧ EL 2000/60
Αναζητω πληροφοριες για τον συγκεκριμενο λεβητα.
Ο λεβητας αγοραστηκε καινουργιος τον Νοεμβριο του 2011 μετα απο προτροπη του μηχανολογου με τον οποιο συνεργαστηκα.
Παρουσιασε αμεσως φοβερη υγροποιηση με το επιπεδο νερου μεσα στο μηχανοστασιο να ειναι ανω των 10 ποντων.
Η καμιναδα ειναι παλαιου τυπου ελενιτ με διαστασεις 25χ25 και το υψος της ειναι στα 13 μετρα.
Επικοινωνοντας με την Βιοσωλ ζητησα το τεχνικο εγχειριδιο το οποιο δεν περιλαμβανοταν στην συσκευασια και μου ειπαν οτι ο λεβητας ειναι παλαιο μοντελο και δεν εχουν τιποτα απο τεχνικα χαρακτηριστικα εκτος απο τα αναγραφομενα στην ταμπελα του λεβητα. Ομως στην ταμπελα αναγραφεται σαν ετος κατασκευης 2009. Ο νεος μηχανολογος μου ζηταει τα χαρακτηριστικα για να υπολογισει την καμιναδα που πρεπει να αλλαχτει και για να ρυθμισει αναλογα τον καυστηρα.
Καθε υποδειξη δεκτη.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
-
Διαχειριστής
-
Νέο μέλος
Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Δυστυχως εχει μονο διαστασεις.
Αληθεια εχει δικαιωμα η Βιοσωλ να μην δινει τεχνικα χαρακτηριστικα για προιον κατασκευης 2009 το οποιο πουληθηκε σε εμενα τον καταναλωτη το 2011?
-
Εξέχον μέλος
Τι χαρακτηριστικά ψάχνεις? Επειδή μιλάς για υπολογισμό καμινάδας, ο λέβητας είναι από τους λίγους που μπορεί να αποδόσει την ονομαστική του ισχύ, δηλαδή να κάψει ~6,7kg πετρέλαιο/ώρα με σχετικά καλή θερμοκρασία καυσαερίων.
Δυστυχως δεν γνωριζω απο χαρακτηριστικα λεβητων καθοτι ιδιωτης.
Προσπαθω να βρω μια ακρη με τους μηχανολογους και την Βιοσωλ και ειμαι σε αδιεξοδο αφου ο νεος μηχανολογος δεν αναλαμβανει την ρυθμιση του συστηματος χωρις να γνωριζει τα τεχνικα χαρακτηριστικα του λεβητα.
-
Εξέχον μέλος
Ας πάρει ο μηχανολογος τηλεφωνο τον τεχνικο της βιοσωλ να τα βρουνε. Εσυ γιατι πρεπει να ξερεις για το λεβητα;
Memory is like an orgasm. It's a lot better if you don't have to fake it.
Seymore Cray (on virtual memory)
-
Νέο μέλος
φιλε μου τιποτα δεν θελω να ξερω για τον λεβητα, να κανω την δουλεια μου θελω, εφερα τον τεχνικο της βιοσωλ ο οποιος ρυθμισε υποτιθεται το συστημα αλλα δεν μου εξεδωσε χαρτι γιατι με τις ρυθμισεις που εκανε δεν μπορουσε να βγει. εχω μπλεξει ασχημα και δεν βγαζω ακρη.
Δικαιώματα απάντησης