-
Επίλεκτο μέλος
Βοηθεια για θερμοστατη
Καλη Χρονια σε ολους!!!
Θα ηθελα βοηθεια για να αλλαξω το θερμοστατη σε γκαρσονιερα 31τμ
Αυτη τη στιγμη εχει μηχανικο και θα ηθελα να βαλω καποιον θερμοστατη ηλεκτρονικο αλλα οχι ακριβο (ειμαι ενοικιαστης) και αυτο που θελω ειναι να τον προγραμματιζω να αναβει και να κλεινει το καλοριφερ κυριως το βραδυ που κοιμαμαι. Δεν με ενδιαφερει να κρατα μια θερμοκρασια (αν και η δυνατοτητα ειναι αυτονοητη) Εγω θελω να αναβει με μεγαλη δυναμη για μια -δυο ωρες και να σβηνει.Τι μπορω να δω? Αυτος που θα τον αλλαξει θα ειναι υδραυλικος ή ηλεκτρολογος? Ευχαριστω
-
Εξέχον μέλος
Τυπικα η αλλαγη θερμοστατη ειναι δουλεια ηλεκτρολογου ή και καυστηρατζη.
Απο κει και περα μιας και δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, το ξερουν και υδραυλικοι (που το εμαθαν αλλαζοντας ηλεκτροβανες.)
Απο κει και περα, στη σειρα siemens rev θα βρεις διαφορα μοντελα.
Ο θερμοστατης δεν παρεχει "δυναμη" Απλα δινει μια εντολη στη θερμανση να ξεκινησει.
Και μην τον υποτιμας. Ενας καλος ψηφιακος που κλεινει και ανοιγει οταν πρεπει και οχι μετα απο μιση ωρα κανει καποια οικονομια.
Με 23 ευρω στη πορτα σου. Χωνευτος. Ενα κουτακι τον κανει και εξωτερικο.
http://www.ebay.com/itm/Digital-Ther...item3a795b8f4d
Burn baby, burn
-
Επίλεκτο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ! Πεσ μου αν θες τι κουτι και που να το παρω...Πρεπει να ειναι εξωτερικος οπως ο υπαρχων. Με το ρευμα δεν εχω προβλημα (220 φανταζομαι)Εχεις βαλει παρομοιο? Ειναι ΟΚ απο πλευρας βλαβων κλπ?
-
Εξέχον μέλος
Οχι δεν εχω βαλει.
Συνηθως αυτα δεν χαλανε ευκολα. Απο κει και περα, δεν ειναι και καμμια μεγαλη επενδυση.
Ο ηλεκτρολογος θα βρει τροπο να τον μονταρει καπως.
Burn baby, burn
Δικαιώματα απάντησης