Κατά αρχήν ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια σου. Καλό θα ήταν να αναφέρεις μερικές λεπτομέρειες για τον λέβητα εδώ. Κόστος, χρόνο κατασκευής και οποία λεπτομέρεια θέλεις εσύ μαζί με καμία φωτογραφία. Για να δούμε την δημιουργία σου.
Αυτό που ζητάς θέλει εργαστήριο στην Γερμανία και 15000ευρο.(Το είχε αναφέρει κατασκευαστής λεβήτων σε άλλο φόρουμ)
Παντός σε ένα φόρουμ γερμανικό εφαρμόζουν τον ακόλουθο τρόπο και όσα μπορώ να καταλάβω και θυμάμαι από την μετάφραση θα σου πω
Ο τρόπος είναι να βάλεις ένα θερμιδόμετρο στην έξοδο του λέβητα. Να ζυγίσεις το καύσιμο που θα βάλεις μέσα κατά προτίμηση το καύσιμο να είναι μπρηκετα με πιστοποίηση ώστε να έχεις συγκεκριμένη θερμογόνο δύναμη ανά κιλό. Μετά θα πολλαπλασιάσεις τα κιλά με τα KW αν κιλό. Θα βρεις την συνολική ενέργεια που έχουν και όταν τελειώσεις με την καύση θα δεις τη σου έδωσε ο λέβητας και μετά κανείς μέθοδο τον τριών.
Υ.Γ Αυτή την μέτρηση θα την κανείς με τον λέβητα σου προθερμασμένο στους 75-80 βαθμούς. Από εκεί παίρνεις το πραγματικό βαθμό απόδοσης του λέβητα.