Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 11 μέχρι 16 από 16

Θέμα: ΚΟΛΛΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑΣ

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,414

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Από προσωπική εμπειρία: ξύπνησα μέσα στη νύχτα από τη ζέστη, ενώ ο θερμοστάτης χώρου είχε κόψει κανονικά, γιατί είχε κολλήσει το ρελέ στον ΠΑ. Είναι πιθανό, επομένως, να μην φταίει η ηλεκτροβάνα.

Νίκος

Διαχειριστής dimis's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2002
    Θέση
    Δήμος Βόλβης Ν. Θεσσαλονίκης
    Ιδιότητα:
    Υδραυλικός
    Απαντήσεις
    1,200

Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους. Γράφω εδώ για να μην ανοίξω άλλο θέμα.
    Χθες το βράδυ στο δεύτερο όροφο , άρχισε η ηλεκτροβανα του καλοριφέρ να ανοιγοκλείνει ασταματητα , αφού ακουγόταν σα να βαραγε κάποιος σίδερα. Κατέβηκα την άνοιξα , αφαίρεσα το ρελέ , το ξανά τοποθέτησα και συνεχίζει το ίδιο. Να ενημερώσω ότι δε δίνει εντολή στο καυστηρα να ανοίξει. Από όλα τα άλλα διαμερίσματα δουλεύουν τα καλοριφέρ κανονικά. Αν δε κάνω λαθος, όταν άνοιξα το δικό μου καλοριφέρ , η σωλήνα που πάει νερό στον δεύτερο ( στον δεύτερο είναι το πρόβλημα ), ζεστάθηκε. Η ηλεκτροβανα είναι διοδη jes. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο θερμοστάτης και να την ανοιγοκλείνει; Η απλα θέλει αλλαγή; Ρελέ δοκίμασα από την δικιά μου , και το πρόβλημα συνεχίζει.

Ευχαριστω

Καλησπέρα και πάλι. Τελικά το πρόβλημα ήταν ο θερμοστάτης που είχε κομμένη μια επαφή και έπαιζε το ρεύμα συνέχεια. Αφού φτιάχτηκε αυτό , μετά από μερικές μέρες χρήσης , έγινε τι εξής. Ανάβει ο από κάτω όροφος τα καλοριφέρ και ζεστενει και τα δικά μου που είμαι στον απάνω όροφο. Οι κάτω όροφοι από αυτόν είναι κανονικά κρύα. Ανοιγοκλεισα το θερμοστάτη μου για να δουλέψει η ηλεκτροβανα , αλλά εξακολουθεί με κλειστό θερμοστάτη δικό μου , να μου ζεστενει τα σώματα. Κατέβηκα κάτω στο κεντρικό πίνακα να δω μήπως γράφει ώρες και σε μένα , αλλά αναμμένη ενδείξη έχει μόνο στον όροφο του. Μπορεί να έχει κολλήσει η δικιά μου ηλεκτροβανα στη θέση ανοιχτή και γι'αυτό να γυρνάνε και τα νερά στα δικά μου καλοριφέρ;

Συντονιστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2011
    Θέση
    kerkyra, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    415
    Το πιο πιθανό

Συντονιστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2011
    Θέση
    kerkyra, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    415

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Βγάλε το μοτέρ από την βάνα και θα δεις αν είναι κολλημένη ανοιχτή. Επίσης δοκίμασε να δεις ότι δουλεύει το μοτέρ με την εντολή από τον θερμοστάτη σου.

Δικαιώματα απάντησης