Το λογισμικό του forum (snitz forums) το έχουμε στήσει στον server μας όπως έχει. Υπάρχουν διάφορα add-ons όπως αυτό που λές, αλλά δέν διακινδυνεύω την ευστάθεια χρησιμοποιώντας add-on.
Sorry...[V]
Thank you for your contribution.
Τα συγχαρητήρια μου για το forum τα έχω εκφράσει στο 1ο μου post, οπότε τα παραλείπω εδώ.
Μία δυνατότητα που έχω δει σε άλλα forums (π.χ. www.avforum.gr) είναι αυτή της παρακολούθησης κάποιων θεμάτων. Ποιο συγκεκριμένα, ο χρήστης επιλέγει εάν θέλει να θέσει ένα θέμα υπό παρακολούθηση και εφόσον σταλεί ένα νέο post για το συγκεκριμένο θέμα, ο χρήστης ενημερώνεται μέσω e-mail. Αυτό νομίζω ότι είναι χρήσιμο και για το χρήστη αλλά και για το forum γιατί περιορίζεται το traffic δεδομένου ότι εάν κάποιος ενδιαφέρεται για ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν μπαίνει συνέχεια, αλλά μόνο όταν θα λάβει το e-mail.
Το λογισμικό του forum (snitz forums) το έχουμε στήσει στον server μας όπως έχει. Υπάρχουν διάφορα add-ons όπως αυτό που λές, αλλά δέν διακινδυνεύω την ευστάθεια χρησιμοποιώντας add-on.
Sorry...[V]
Thank you for your contribution.
ειδα οτι εχει ξεχωριστα για το φυσικο αεριο. τον κληματισμο, τα υδραυλικα, κλπ για πυροσβεση γιατι δεν εχει? το μονο μερος που αναφερετε η λεξη πυροσβεση ειναι στους κανωνισμους.
και κατι αλλο γιατι δεν εχει καπου ενα κουμπακι που πατωντας το να εμφανιζοντε τα τελευταια ποστ που γραφτηκαν μετα την επισκεψη στο φορουμ του καθε μελους? (δεν ξερω βεβαια αν εχει και ειναι στα αγγλικα γιατι τα αγγλικα μου ειναι σαν τα δικα σας κινεζηκαπιστευω)
Σκέφτομαι να εγκαταστήσω ένα mod που προσθέτει "παρακολούθηση θεμάτων", polls (ψηφοφορίες) και κάποια άλλα πραγματάκια, αλλά θέλω να το τεστάρω πολύ καλά πρίν το ανεβάσω μήν πάθουμε καμμιά λαχτάρα.
Ελπίζω σύντομα να είναι έτοιμο.
w w w . m o n a c h o s . g r
quote:Originally posted by k_ar
Nα ρωτησω κατι??Εχεις dedicated server ή τον μοιραζεσαι με αλλα sites??quote:Originally posted by monachus
Σκέφτομαι να εγκαταστήσω ένα mod που προσθέτει "παρακολούθηση θεμάτων", polls (ψηφοφορίες) και κάποια άλλα πραγματάκια, αλλά θέλω να το τεστάρω πολύ καλά πρίν το ανεβάσω μήν πάθουμε καμμιά λαχτάρα.
Ελπίζω σύντομα να είναι έτοιμο.
w w w . m o n a c h o s . g r
Eχεις σκεφτει καθολου την αναβαθμιση??