Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 10 από 38

Θέμα: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ (...και γιατί όχι;)

Super Moderator
    Ημερομηνία εγγραφής
    Nov 2003
    Θέση
    Αθήνα
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    328

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ (...και γιατί όχι;)

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Το θέμα έχει ώς εξής...
    Πρίν από δύο μέρες πετυχαίνω σε μια οικοδομή έναν τύπο μαζί με έναν υδραυλικό και πιάνω συζήτηση για το καύσιμο αέριο, (τα γνωστά δηλαδή.. [:I])
    "Συνάδελφος" μου λέει, και μπλα, μπλα, μπλα ώσπου κάποια στιγμή μου αναφέρει για έναν "φίλο" του από την Κηφισιά που έχει πρόβλημα με έναν επιτοίχιο λέβητα.. "μπά! γνωστό μου ακούγεται" λέω από μέσα μου και συνεχίζω να τον ακούω, λέγοντάς του αυτά που είχα γράψει σε κάποιο από τα post μου. Το θέμα ήταν πως, μόλις έλεγα κάτι ήξερε αμέσως την επόμενη λέξη..
    Μετά από λίγο αρχίσαμε να μιλάμε για το θέμα των boiler στις μελέτες καύσιμου αερίου, "σύμπτωση!" συνεχίζω να σκέφτομαι, και για να μην πολυλογώ, συνειδητοποιώ πως τόση ώρα συζητάμε ένα - ένα τα topics του Φυσικού Αερίου!!!
    "Κάτσε" του λέω... "αυτά είναι αντικείμενο συζητήσεων σε μια ιστοσελίδα..". δεν προλαβαίνω να τελειώσω και μας πιάνει μια στιγμιαία παγωμάρα - αμηχανία και τους δύο, ώσπου συνωμοτικά τον ρωτώ.. "Ποιος είσαι;" Λοιπόν, το γέλιο που έπεσε δεν λέγεται!!! Ειλικρινά, λές και συνάντησα φίλο από τα παλιά.. από το στρατό.. από την σχολή.. που συζητάς μαζί του σαν να μην έχει περάσει καθόλου καιρός από την τελευταία φορά που έχετε βρεθεί!
    Τελικά είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω τον φίλο μας mie
    Σήμερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είχαμε ακριβώς την ίδια σκέψη..
    Γιατί ρε αδερφέ, να μην βρισκόμαστε, όσοι επιθυμούν, κάποιες φορές να τα λέμε από κοντά.. Να πιούμε έναν καφέ, κάτι!! Να ξεφύγουμε λιγάκι..
    Εντάξει, δεν λέω, καλό πράγμα το internet αλλά ρε μάγκες δεν μπορείτε να φανταστήτε την χαρά που ένιωσα όταν γνώρισα τον mie!
    Λοιπόν, μέσω αυτού του topic προτείνω να κανονίζουμε κάποια ραντεβού, πότε για κάποια συζήτηση σε κάποιο συγκεκριμένο σοβαρό θέμα (π.χ. champions league), πότε για να πούμε και να ακούσουμε καμιά μαλακία, και γιατί όχι ίσως και κάνουμε κάποια μικρά σεμινάρια για νέους συναδέλφους (συναδέλφισσες..)
    Εντάξει δεν λέω, όλοι έχουμε τις δουλειές μας αλλά όσοι γράφουμε εδώ πιστεύω πως έχουμε μια δόση καλοπροαίρετης.. μαλακίας να το πώ;
    Με λίγα λόγια, πρέπει να γνωριστούμε, να γίνουμε χειρότεροι από τους μασώνους, του ίνκας, τους μάγιας.. πρέπει να δράσουμε υποχθόνια, να κυριαρχήσουμε και να συντρίψουμε κάθε καρεκλοκένταυρο (άν μας διαβάζεις, έλα κι εσύ μαζί μας, θύμα..), πρέπει να δικτυωθούμε, να σκάψουμε στοές και να πείσουμε τις μάζες!!! Να τυπώσουμε μπλουζάκια, να κάνουμε αίρεση, να έχουμε δικό μας μυστικό χαιρετισμό και να φορέσουμε όλοι σκουλαρίκι!!!
    ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ, ΕΠΑΤΖΙΔΕΣ, ΠΑΠΑΤΖΙΔΕΣ.. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
    Όσοι πιστοί προσέλθετε..
    Τι να λέει..
    "I' m the LAW!!!"

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Sep 2004
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    820
    Αν και δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, φυσικά και συμφωνώ στην ιδέα να τα πούμε και από κοντά, όποτε θέλετε και κανονίσετε θα προσπαθήσω να παραστώ!
    Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac

Εξέχον μέλος ziko's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2003
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    917
    Γεια χαρά σε όλους. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μη συμφωνεί. Είμαι μαζί σας...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Ραντεβού στον Μπαιρακτάρη γιατί σοβαρές και συζητήσεις και αποφάσεις παίρνονται μόνο πάνω στη λαδόκολλα

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Sep 2004
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    820
    Για καλό σουβλάκι να μην πάμε εκεί, είμαι παλιός πελάτης και τα τελευταία χρόνια είναι χάλια και πολύ μικρές μερίδες, μάλλον το κόστος της διασημότητας... αλλά άμα θέλετε καλό γύρο ή άλλα βλαβερά χοιρινά κτλ, έχω να προτείνω μέρη και εκτός Αθήνας προς Θήβα, για καλό και φθηνό πράμα πάνω στα βουνά... τώρα που πιάσαν και τα κρύα... ότι πρέπει είναι!

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Εγώ αντίθετα πηγαίνω πάντα απέναντι στον Θανάση. Τον Μπαιρακτάρη τον ανέφερα γιατί εκεί απ'ότι φαίνεται γίνονται κάποια υπουργικά συμβούλια οπότε μάλλον το φαγητό του ευνοεί τις σοβαρές αποφάσεις.
    Βέβαια τα εκτός Αθηνών θα προσδώσουν και τον απαραίτητο συνωμοτικό αέρα στην συνάντηση όπως λέει και ο φίλος A.S.Diamond.

Super Moderator
    Ημερομηνία εγγραφής
    Nov 2003
    Θέση
    Αθήνα
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    328
    Εύγε Μασώνοι μου!!!
    Μάλλον Θήβα για προβατίνα το βλέπω [8D]...
    Τι να λέει..

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Sep 2004
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    820
    Υπάρχει μαγαζί σπέσιαλ, στον παλιό δρόμο Αθηνών-Θηβών, μετά τη διασταύρωση προς Βίλια, συνεχίζουμε ευθεία προς Θήβα ανεβαίνοντας τις στροφές της Κάζας, σε κανένα χιλιόμετρο ή και λιγώτερο, υπάρχει στα αριστερά του δρόμου πηγαίνοντας προς Θήβα ένα δοκιμασμένο ψητοταβερνείο. Υπάρχει πλάτωμα του δρόμου για πάρκινγκ έξω από το μαγαζί.
    Για πιο προχωρημένες καταστάσεις μπορούμε να πάμε και προς Δερβενοχώρια, ή και μέσα στη Θήβα ακόμα.
    Και μιας και συζητάμε και λεπτομέρειες, να πούμε αν η συνάντηση θα είναι σκληρά συνομωτική, ή θα είναι πιο λάιτ; (δηλαδή, να φέρουμε και τις γκόμενες ή όχι

Διαχειριστής monachus's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2001
    Θέση
    Θεσσαλονίκη
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    3,002
    Blog Entries
    1
    Να μου στείλετε delivery στο γραφείο Εεεεε!!!
    Thank you for your contribution.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Sep 2004
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    820

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Και επειδή ως Βόρειος είμαι φυσικά ΠΑΟΚ, να πω, χάριν της παρέας και τα παρακάτω:
    - Τι κοινό έχουν τα χελιδόνια και ο Θρύλος (Ολυμπιακός);
    - Το φθινόπωρο φεύγουν απ'την Ευρώπη!!!
    - Γιατί οι παναθηναϊκοί τρώνε μόνο παγωτό ξυλάκι;
    - Γιατί κύπελλο δεν τους δίνει ούτε ο περιπτεράς τους!!

Δικαιώματα απάντησης