Έχω μια πρόταση που δεν έχει πολύ ουσία, αλλά που παίζει πολύ σε άλλα forum ή ακόμα και στο you-tube και είναι ευχάριστη. Μιλάω για αυτά τα κουμπάκια που έιναι χεράκια like-dislike και μπορεί ο κάθε αναγνώστης που διαβάζει να πατήσει και μετράνε.
Μου έχει τύχει πολλές φορές να μου αρέσει κάποιο ποστ είτε επειδή είναι εύστοχο είτε αστείο αλλά δεν μπήκα ποτέ στο κόπο να κάνω άλλο ποστ μόνο για να το πώ. Άσε που όταν διαβάζεις ποστ 5ετίας δεν υπάρχει περίπτωση να ποσταρεις εκεί...
Δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δημιουργεί άλλου είδους προβλήματα ή απλά σας θυμίζει facebook και το βλέπετε σαν μόδα, αλλά το συναντώ πλέον σχεδόν παντού...
Keep up the good work!
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Dimi. Ένα μικρό σχόλιο είναι προτιμότερο από ένα απρόσωπο like-dislike. Επι τη ευκαιρία να ρωτήσω κάτι. Γράφοντας μια απάντηση εμφανίζεται συχνά κάτω δεξιά ένα ayto-saved, ξέρει κάποιος αν αποθηκεύεται κάπου το κείμενο και αν ναι,που ακριβώς;
Ενεργοποιήσαμε τη σύνδεση του φόρουμ με το facebook.
Εχουν προστεθεί διάφορες δυνατότητες, όπως η αυτόματη είσοδος με τον λογαριασμό facebook, κουμπί like στα άρθρα και διάφορα άλλα.
Οταν κάποιος χρήστης πατάει το κουμπί like, το αποτέλεσμα δεν είναι απλώς η αύξηση του νούμερου των likes, αλλά και η αναδημοσίευση του άρθρου στον τοίχο του χρήστη.
Η δυνατότητα προσθήκης κουμπιου like σε κάθε απάντηση (αυτό νομίζω ζήτησε ο petbath), δεν περιλαμβάνεται στις στάνταρντ δυνατότητες του vbulletin.
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi
Σχετικά με το auto-saved υπάρχει κάποιο νέο;
Δεν καταλαβαίνω, τι εννοείς;
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi
Απαντήστε εδώ για να γράψετε τι νέο θα θέλατε να δείτε στο monachos.gr
― St Francis of Assisi
Νομίζω ότι είναι.
Δεν χρησιμοποιώ το tapatalk, αλλά νομίζω ότι το vbulletin είναι εξ ορισμού συμβατό με talatalk.
Κάνω λάθος;
― St Francis of Assisi