Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 11 μέχρι 15 από 15

Θέμα: διάσταση απόψεων για προσδιορισμό ισχύος καναλάτου

  1. #11
    Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2013
    Θέση
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Ιδιότητα:
    ΨΥΚΤΙΚΟΣ
    Απαντήσεις
    20

    Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

    Φίλε pendul το καλύτερο θα ήταν να έρθουν να δουν τον χώρο σου επιτόπου κάποιοι ψυκτικοί η μηχανολόγοι και να σου κάνουν μελέτη και προσφορά. Απο το internet δεν θα βγάλεις άκρη.

  2. #12
    Εξέχον μέλος ziko's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2003
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    917
    Θα πάει ψυκτικός να κάνει μελέτη? Αυτό πως θα γίνει φίλε Κοπέρνικε?

    Για μια ακόμα φορά (επειδή στην Ελλάδα είμαστε) ένας ιδιώτης ακουλουθεί την λάθος οδό. Απευθύνεται στη νοσηλέυτρια (ψυκτικός) να κάνει επέμβαση ανοικτής καρδιάς ("μελέτη" κλιματισμού).

    Το αν μια μελέτη θα κάνει πλούσιο έναν μελετητή το συζητάμε. Αν ένας ιδιώτης κοστολογεί μια μελέτη εφαρμογής κλιματισμού με σχέδια, περιγραφή, προδιαγραφές με 100-200 ευρώ γιατί "είναι του κλάδου" αυτό είναι δικό του θέμα. Δικό του θέμα είναι αν θέλει να τα πληρώσει και να πάρει μια μελέτη εφαρμογής ή να επιλέξει έναν ψυκτικό να του προσφέρει ένα υπερδιαστασιολογημένο και ακριβό σύστημα το οποίο θα καίει τα άντερά του σε ρεύμα.

    Όπως ψάχνουμε να βρούμε τον σωστό επαγγελματία σε όλα, έτσι μπορούμε να το κάνουμε κατά την προσωπική μου άποψη παντού.

    Καλή τύχη στην αναζήτηση...

  3. #13
    Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2013
    Θέση
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Ιδιότητα:
    ΨΥΚΤΙΚΟΣ
    Απαντήσεις
    20
    Φίλε ζικο καλησπέρα.Λάθος κατάλαβες,εγώ ποτέ δεν υποστήριξα οτι ένας ψυκτικός μπορεί να κάνει μελέτη.Μελέτη μόνο οι μηχανολόγοι κάνουν.Εγώ είμαι ψυκτικός αλλά συνεργάζομαι με μηχανολόγο ο οποίος μου κάνει τις μελέτες.

  4. #14
    Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2002
    Θέση
    , , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    10
    Θα πληρωσετε μηχανολογο θα κανετε μελετη και θα την υλοποιηση ψυκτικος απλα

  5. #15
    Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2012
    Θέση
    Athens, Greece.
    Ιδιότητα:
    Ιδιώτης
    Απαντήσεις
    30

    Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

    Όταν έχουμε χώρους οι οποίοι είναι υφιστάμενοι τότε ακόμα και μελέτη να γίνει είναι άνευ ουσίας, καθώς και εκεί μπορεί να υπάρξουν λάθη και να προκύψει απόκλιση παρόμοια με αυτή με τους προσεγγιστικούς τύπους για το θερμικό/ψυκτικό φορτίο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα έγκειται στην δυσκολία εύρεσης των συντελεστών θερμοπερατότητας των τοίχων οροφών και δαπέδων διότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε κάθε κτίσμα το πάχος των εσωτερικών δομικών στοιχείων σε τοίχους δάπεδα κτλ. Ένας έμπειρος πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτων μπορεί να τα ξέρει στο περίπου και να τα υπολογίσει και πάλι κατά προσέγγιση. Υπάρχουν και κάποια μηχανήματα που κάνεις μέτρηση συντελεστών θερμοπερατότητας αλλά κοστίζουν αρκετά.

Παρεμφερή θέματα

  1. Βοήθεια για επιλογή καναλάτου κλιματιστικού
    από pendul στο φόρουμ Εγκαταστάσεις κλιματισμού.
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταία απάντηση: 17-06-2013, 17:47:50
  2. Υπολογισμός Ισχύος σε εργαστήριο
    από jobous στο φόρουμ Κανονισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταία απάντηση: 19-01-2008, 13:00:54

Δικαιώματα απάντησης

  • You may not post new threads
  • ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα απάντησης
  • You may not post attachments
  • ΔΕΝ μπορείτε να επεξεργαστειτε τις απαντησεις σας
  •  
  • BB code is Ανοικτό
  • Smilies are Ανοικτό
  • [IMG] code is Ανοικτό
  • [VIDEO] code is Κλειστό
  • HTML code is Ανοικτό