-
Μέλος
ειναι κανενας μηχανοβιος?
περα απο την δουλεια υπαρχει και η ζωη. δουλευουμε για να ζουμε .... δεν ζουμε για να δουλευουμε. οποτε βρω χρονο (αμα θε τον βρησκης) περνω την κυρα και την κανουμε με ελαφρα πιδιματακια με την μηχανη. εχουμε γυρισει ολη την ελλαδα και εχουμε βγη και ιταλια 2 φορες με παρεα μηχανοβοιους. πολλες φορες γυριζω το σαββατο το απογευμα κοματια απο την δουλια και της λεω οτι πχ αυριο θα παμε με της μοτο λυμνη πλαστηρα βολτα. η απαντηση της ...
<<χρηστιανε μου δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου βολτα θελεις.>>
και ομως αυτο που θα φυγω απο το αγχος για μια μερα και θα βγω εξω με ξεκουραζη και μου γεμηζη της μπαταριες για να βγαλω την εβδομαδα.
αφου τα παιδια στην δουλια περνουν χαμπαρι οτι εχω παει βολτα με την μοτο απο την ενεργητικοτητα που εχω την δευτερα. << που γεμισαμε μπαταριες εχτες μαστορα?>> ενω αν δεν παω την δευτερα σερνωμε και με δουλευουν τα κ###παιδα. τα ευτησε ο μαστορας εμηνε ολη την κυριακη με αναμενη την καραφλα και επεσε η μπαταρια... και αλλα τετια...
για λεγετε εσεις τι κανετε?
σορι για το ανορθογραφο κειμενο αλλα οταν το απογευμα πηγενα σχολειο οτι ειχα γυριση απο την δουλια και το μονο που δεν κοιτουσα να μαθω ηταν ορθογραφια.
γιωργος
-
Διαχειριστής
Ημουν παλιά, αλλά μπήκα μαζί με τη μηχανή σε ένα κατάστημα ένα έξαλο βράδυ, πήγα δύο μηνάκια νοσοκομείο [V] και ησύχασα....
Καλή η μηχανή, αλλά δέν σε προσέχει κανένας
όσο και να προσέχεις εσύ.
<center>w w w . m o n a c h o s . g r</center>
-
Εξέχον μέλος
Εγώ πάντως είμαι με μηχανή ακόμα...
Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac
-
Μέλος
εγω εχω ενα καβασακι ZZR1100 και ενα σκουτερ NEXUS 500 αρκη να σας πω οτι με το καβασακι μεσα σε 5 χρωνια ειχα κανει 287000 χλμ.γιατι πηγενα σε ολη την ελλαδα να δω δουλιες με αυτο και γενικα κηνιομουν σηνεχεια με αυτο. τωρα που εχω κοψη την επαρχια και παω επιλεκτικα μονο σε πελατες που εχουν εκτως αθηνων δουλιες μιωσα λιγο τα χιλιομετρα μου. κατι οι δουλιες κατι οι εκδρομες εκανα 50-60000 χιλιομετρα τον χρονο με την μοτο. βαλε και το φορτηγο ημουν παντα στην τρεχαλα.ειχα παρει πολυ προσοπικο και το ειχα σκορπιζμενο σε διαφορα μερη της ελλαδας και δουλευαν και ετρεχα να δω τι κανουν αν θελουν τιποτα κλπ. αποτελεσμα και λευτα δεν μου εμεναν γιατι με το που εφευγα οπο την μια δουλια να παω στην αλλη πισω λουφαραν, και ειχε πεση η ποιοτητα της δουλιας. τους σουταρισα και εκανα επιλογη προσοπικου και τωρα εχω εργοδιγο τον μεγαλο μου γιο και δουλευει και ο μικρος μαζι τους και εγω παω να βλεπω νεες δουλιες και δηνω προσφορες.
αρκη να σας πω οτι μια φωρα πηγα με πηραν τηλεφωνο να παω στο ξενοδοχιο εγνατια στην αλεξανδρουπολη για να δω τον υποσταθμο του ξενοδοχειου να βαλουμε CO2. ηταν την τεταρτη πριν το σαββατοκυριακο που βουλιαξε η εθνηκη στο λιτοχοροαπο την κακοκαιρια. φευγο τεταρτη πρωι κατα της 4 με την μοτο και φτανω αλεξανδρουπολη, βλεπω τι χριαζετε και βουρ να γυρισω πισω. ειναι χημωνας και σκοτινιαζει γρηγορα οποτε τα εχω δωσει χοντρα στην μοτο για να γυρισω γρηγορα. καποια στηγμη εξω απο την λαρισα λογο του οτι εχει αρχησει να με ψιλοκοβη το κρυο εχω σκηψη πισο απο το φερινκ της μοτο να μην με πιανει ο αερας ακουμποντας στο τανκ μπαγκ. καποια στιγμη και ενω ειμαι αρκετα πανω απο τα 200 οπως δεν με πιανει ο αερας και εχω το γουργουρισμα του κηνητηρα στα αυτια μου εσθανθηκα τα ματια μου να γλαρωνουν. εκανα στην ακρη να σηνερθω για 5-10 λεπτα και μετα σηνεχισα πιο ορθειος να με κτηπα ο αερας και να κρυωνο λιγο.
οταν εφτασα αθηνα το βραδυ ειπα οτι πρεπει να κοψω της μα####ες και να μην κανω τετοιες ταρζανιες. καλυτερα μια δουλια λυγοτερη παρα να βλεπω τα ραδικια αναποδα.
οχι οτι εβαλα μιαλο και δεν τρεχω .... αλλο αυτο..
Δικαιώματα απάντησης