-
Μέλος
συνεργεια επισκευης αγροτικων μηχανημάτων
Ξέρει κανείς τα σχετικά για την άδεια λειτουργίας συνεργειων επισκευης αγροτικων μηχανημάτων????????
Δεν ανοίκουν στη Διευθ. Συγκοινωνιών (που έχει τα συνεργεία αυτοκινήτων) ούτε στη Διευθ. Ανάπτυξης (Βιομηχανίας)
Γιάννης - Μηχανολόγος Μηχανικός
-
Εξέχον μέλος
Έχουν και άδεια αυτοί οι τύποι; Στην περιοχή που μεγάλωσα στη Θράκη, είχε αυτοσχέδια συνεργεία μέσα σε αχυρώνες και αποθήκες στα χωριά... έτσι όπως ήταν αυτά τα συνεργεία, μόνο η άδεια τους έλλειπε!
Μπορεί όμως να ξέρουν στο Υπουργείο Αγροτικής Υπανάπτυξης, αυτοί που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο χωράφι, σίγουρα θα έχουν απαντήσεις για όλα...
Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac
-
Μέλος
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Και εγώ αυτό υποψιάζομαι. Πήρα τηλ. στη διευθ. αγρ. αναπτ. της Περιφέρειας και μου λένε ΟΧΙ, αλλα μάλλον είναι η Διευθ. Αγρ. Αναπτ. της Νομαρχιας. Πήρα εκεί τηλ. αλλά το τηλ. κέντρο δεν ήξερε....
Οπότε αύριο θα εκδράμω προς αναζήτηση της αλήθειας... Το κακό είναι πως δεν είναι συγκεντρωμένες οι υπηρεσίες σε ένα κτίριο.
(Πάντως, τα συνεργεία αυτά δε χρειάζονται άδεια τεχνίτη αυτοκινήτων. Και είναι πιό έυκολο νομίζω να τους βγάλεις άδεια. Και όλο και επισκευάζουν και κανένα αυτοκινητάκι στη ζούλα... μεταξύ μας αυτά)
Το συγκεκριμμένο που έχω, το έχει κάποιος και το δουλεύει 20 χρόνια και επισκευάζει τρακτέρ και τώρα του την πέσανε για άδεια. (όταν το είχε ανοίξει δε χρειάζονταν... έναρξη στην εφορία έκανε και όλα ΟΚ) και σε 2 χρόνια βγαίνει στην σύνταξη αλλά τι να κάνει?? μπλέξιμο
-
Μέλος
Ρωτώντας πάς στην πόλη.... και βρήκα άκρη...
Και σας ενημερώνω
Έδώ και λίγο καιρό, αρμόδια είναι η Διευθ. Εγγείων Βελτιώσεων (Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης)που αντικατέστησε τη Διευθ. Ανάπτυξης (Βιομηχανίας)
Αλλα....
η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που θα καθορίζει τους όρους και προυποθέσεις για τις άδειες ίδρυσης και λειτουργίας Συνεργείων Αγροτικών Μηχανημάτων έχει καθυστερήσει για λόγους μπλα μπλα μπλα
Μέχρι την έκδοσή του, δεν εκδίδεται άδεια για τέτοια συνεργεία
Στο ίδιο ΠΔ θα προβλέπεται και η σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
Αυτά τα νέα, απο επίσημο έγγραφο του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, για πληροφόρησή σας.
Δικαιώματα απάντησης