Διώξτους και τους δυο και βρες έναν άνθρωπο να κάνεις τη δουλειά σου.
Καλησπέρα σε όλους σας.Θα ήθελα να σας παραθέσω το πρόβλημα το οποίο έχω και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Λοιπον κατασκευαζουμε μια ενδοδαπεδια θερμανση με αντλια θερμοτητας τις climaveneta ψυξη- θερμανση και θα τοποθετησουμε σε ενα διαμερισμα 70τετραγωνικων και 3 failkoil τις climaveneta.Και εδω αρχιζει το προβλημα ο μηχανολογος μου νεος και σχετικα απειρος μου λεει οτι στα failokoil που απο κατασκευης εχουν σωληνα παροχης νερου φ15 οτι πρεπει να βαλω σωληνα φ25 για να μην ακουγεται η αντλια ενω ο υδραυλικος μου παιδικος φιλος και αρκετα εμπειρος οτι πρεπει να βαλω σωληνα φ 16....αληθεια τι να κανω?
Διώξτους και τους δυο και βρες έναν άνθρωπο να κάνεις τη δουλειά σου.
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi
Αν δεν μπορούν να σου υπολογίσουν μια απλή διατομή, φαντάσου τι έχει να γίνει από εκεί και μετά....
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi
Πάντως τα fan coils δεν είναι σώματα. Δουλεύουν με μεγαλύτερες παροχές και σίγουρα θέλουν καλή διαστασιολόγηση (δηλαδή μελέτη) και εξισορρόπηση.
Ο Monachos έχει δίκιο με την αντίδρασή του.
Εγώ θα πρότεινα αυτός που θα επιλέξεις να σου κάνει τη δουλειά, να ζητήσεις να πάρει και την ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά θα πρέπει να πληρωθεί και ανάλογα...
Πρόσεχε, με το δροσισμό δεν παίζουμε...στη γωνία παραφυλάει η σφουγγαρίστρα!
Δοχείο αδρανείας σου είπαν να βάλεις;